Κουφέτα Χατζηγιαννάκη
Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμιά διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά το Ν.2387/20 (όπως έχει τροποποιηθεί με το Ν. 2121/93 και ισχύει σήμερα) και κατά τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (που έχει Κυρωθεί με το Ν.100/1975) απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αποθήκευση σε κάποιο σύστημα διάσωσης και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Για οποιοδήποτε θέμα, εξώδικο ή δικαστικό, προκύψει αναφορικά με τα δεδομένα του annassecret.gr, αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

Παιχνίδια για νεογέννητα & μωρά

Sort by
Display per page

Natures Naomi πανέμορφη ragdoll

Απαλή κούκλα 32cm από καφέ βελούρ. Η πανέμορφη Naomi θα γίνει η πρώτη αναμνηστική κούκλα του μωρού σας. Ιδανική για δώρο καθώς συνοδεύεται απο μία πάρα πολύ εντυπωσιακή συσκευασία ύψους 33cm. Από απίστευτα απαλής ύφανσης 100% οργανικό βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας στις φυσικές αποχρώσεις του, χωρίς την παραμικρή προσθήκη χρώματος. Mε πιστοποίηση GOTS(Global Organic Textile Standards). Tης επώνυμης βρετανικής εταιρίας Natures purest. Πλένεται στο χέρι.

Natures Natalie πανέμορφη ragdoll

Απαλή κούκλα 32cm από μπέζ βελούρ. Η πανέμορφη Natalie θα γίνει η πρώτη αναμνηστική κούκλα του μωρού σας. Ιδανική για δώρο καθώς συνοδεύεται απο μία πάρα πολύ εντυπωσιακή συσκευασία ύψους 33cm. Από απίστευτα απαλής ύφανσης 100% οργανικό βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας στις φυσικές αποχρώσεις του, χωρίς την παραμικρή προσθήκη χρώματος. Mε πιστοποίηση GOTS(Global Organic Textile Standards). Tης επώνυμης βρετανικής εταιρίας Natures purest. Πλένεται στο χέρι.

Χειροποίητη κούκλα Natures Nathan

Απαλή κούκλα 32cm από μπέζ βελούρ. Ο πανέμορφος Nathan θα γίνει η πρώτη αναμνηστική κούκλα του μωρού σας. Ιδανική για δώρο καθώς συνοδεύεται απο μία πάρα πολύ εντυπωσιακή συσκευασία ύψους 33cm. Από απίστευτα απαλής ύφανσης 100% οργανικό βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας στις φυσικές αποχρώσεις του, χωρίς την παραμικρή προσθήκη χρώματος. Mε πιστοποίηση GOTS(Global Organic Textile Standards). Tης επώνυμης βρετανικής εταιρίας Natures purest. Πλένεται στο χέρι.

Ο Μπαμπάς της World Family

Ο Γλυκός Ευρωπαίος μπαμπάς της World Family με την αγαπημένη του σύζυγο, τα δύο βιολογικά και τα δύο υιοθετημένα παιδιά τους απο την Ασία και την Αφρική ζουν στο φυσικό περιβάλλον του οικολογικού ανακυκλώσιμου χάρτινου σπιτιού τους! Με ύψος 23cm. Από απίστευτα απαλής ύφανσης 100% οργανικό βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας, στις φυσικές αποχρώσεις του, χωρίς την παραμικρή προσθήκη χρώματος. Mε πιστοποίηση GOTS(Global Organic Textile Standards).Tης επώνυμης βρετανικής εταιρίας Natures Purest. Πλένεται στο χέρι.

Η Μαμά της World Family

Η Γλυκιά Ευρωπαία μαμά της World Family με τον αγαπημένο της σύζυγο, τα δύο βιολογικά και τα δύο υιοθετημένα παιδιά τους απο την Ασία και την Αφρική ζουν στο φυσικό περιβάλλον του οικολογικού ανακυκλώσιμου χάρτινου σπιτιού τους! Με ύψος 23cm. Από απίστευτα απαλής ύφανσης 100% οργανικό βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας, στις φυσικές αποχρώσεις του, χωρίς την παραμικρή προσθήκη χρώματος. Mε πιστοποίηση GOTS(Global Organic Textile Standards). Tης επώνυμης βρετανικής εταιρίας Natures Purest. Πλένεται στο χέρι.

Λαγουδάκι Striped Chunky Knits

H Νature Purest πρωτοτυπεί με τα νέα πλεκτά λαγουδάκια, της εντυπωσιακής σειράς Striped Chunky Knits. Σε μπλέ-καφέ-ροζ αποχρώσεις με συνολικό ύψος 40cm. Ιδανική συντροφιά για μωρά και παιδάκια που λαχταρούν το παιχνίδι. Η σύσταση του από 100% οργανικό βαμβάκι το καθιστά απόλυτα τρυφερό για το δερματάκι του μωρού σας. Mε πιστοποίηση GOTS(Global Organic Textile Standards). Tης επώνυμης βρετανικής εταιρίας Natures Purest. Πλένεται στο χέρι.

Πλεκτό ελεφαντάκι My first friend

Ένα παιχνιδιάρικο πλεκτό ελεφαντάκι-κουδουνίστρα της σειράς My first friend. Σε αποχρώσεις του εκρού, του γκρί και με λεπτομέρειες σε κεραμιδί διάστασης 11 X 17. Από απίστευτα απαλής ύφανσης 100% οργανικό βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας. Mε πιστοποίηση GOTS(Global Organic Textile Standards). Tης επώνυμης βρετανικής εταιρίας Natures Purest. πλένεται στο χέρι.