Λαδοσέτ βάπτισης κορίτσι

View as Grid List
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

SALVATORA λαδοσέτ 5 τεμαχίων

SALVATORA ΛΑΔΟΣΕΤ
Λαδοσέτ βάπτισης SALVATORA με 1 μπουκάλι, 3 κεριά και 1 αρωματικό σαπούνι για κορίτσι, με δαντέλα, χειροποίητα σομόν τριαντάφυλλα με επίχρυσα υφασμάτινα φύλλα και τούλι.

FRIDA λαδοσέτ 5 τεμαχίων

FRIDA ΛΑΔΟΣΕΤ
Λαδοσέτ βάπτισης FRIDA με 1 μπουκάλι, 3 κεριά και 1 αρωματικό σαπούνι για κορίτσι, με δαντέλα, κορδέλες, τούλι και χειροποίητα vintage λουλούδια.

MALENA λαδοσέτ 5 τεμαχίων

MALENA ΛΑΔΟΣΕΤ
Λαδοσέτ βάπτισης MALENA με 1 μπουκάλι, 3 κεριά και 1 αρωματικό σαπούνι για κορίτσι

LALE λαδοσέτ 5 τεμαχίων

LALE ΛΑΔΟΣΕΤ
Λαδοσέτ βάπτισης LALE με 1 μπουκάλι, 3 κεριά και 1 αρωματικό σαπούνι για κορίτσι

CELESTINE λαδοσέτ 5 τεμαχίων

CELESTINE ΛΑΔΟΣΕΤ
Λαδοσέτ βάπτισης CELESTINE με 1 μπουκάλι, 3 κεριά και 1 αρωματικό σαπούνι για κορίτσι με τούλι, ασορτί κορδέλες και παλ ροζ χειροποίητα λουλούδια.

GABY λαδοσέτ 5 τεμαχίων

GABY ΛΑΔΟΣΕΤ
Λαδοσέτ βάπτισης GABY με 1 μπουκάλι, 3 κεριά και 1 αρωματικό σαπούνι για κορίτσι με φυσική λινάτσα και διακοσμημένο με εξαιρετική κιπούρ δαντέλα.

ADRIANA λαδοσέτ 5 τεμαχίων

ADRIANA ΛΑΔΟΣΕΤ
Λαδοσέτ βάπτισης ADRIANA με 1 μπουκάλι, 3 κεριά και 1 αρωματικό σαπούνι για κορίτσι, διακοσμημένο με δαντέλα, ασορτί κορδέλες και παλ ροζ χειροποίητα λουλούδια με επίχρυσες πέρλες στο κέντρο τους.

ELENA λαδοσέτ 5 τεμαχίων

ELENA ΛΑΔΟΣΕΤ
Λαδοσέτ 5 τεμαχίων για κορίτσι με 1 μπουκάλι για το λάδι, 3 κεριά και αρωματικό σαπούνι cat in the hat με Αυστριακή δαντέλα venice στο χρώμα της καραμέλας και vintage χειροποίητα λουλούδια σομόν και μουσταρδί.

DOROTHEE λαδοσέτ 5 τεμαχίων

DOROTHEE ΛΑΔΟΣΕΤ
Λαδοσέτ βάπτισης DOROthμε 1 μπουκάλι, 3 κεριά και 1 αρωματικό σαπούνι για κορίτσι διακοσμημένο με κορδέλες, τούλι και χειροποίητα vintage λουλούδια.

ANABEL λαδοσέτ 5 τεμαχίων

ANABEL ΛΑΔΟΣΕΤ
Λαδοσέτ βάπτισης ANABEL με 1 μπουκάλι, 3 κεριά και 1 αρωματικό σαπούνι για κορίτσι με ασορτί μεταξωτές κορδέλες σε αποχρώσεις παλ του ροζ και μπεζ.

ZOZEFINA λαδοσέτ 5 τεμαχίων

ZOZEFINA ΛΑΔΟΣΕΤ
Λαδοσέτ βάπτισης SALVATORA με 1 μπουκάλι, 3 κεριά και 1 αρωματικό σαπούνι για κορίτσι, με τούλι, ασορτί κορδέλες και παλ ροζ χειροποίητα λουλούδια.

VALERIA λαδοσέτ 5 τεμαχίων

VALERIA ΛΑΔΟΣΕΤ
Λαδοσέτ βάπτισης VALERIA με 1 μπουκάλι, 3 κεριά και 1 αρωματικό σαπούνι για κορίτσι, με κορδέλες, δαντέλα και χειροποίητα λουλούδια.