Αναζήτηση
Filters
Close

Μοναδικοί στολισμοί βάπτισης για κορίτσι εμπνευσμένοι από το θέμα της επιλογής σας σε συνδυασμό με candy bar με γλυκά κεράσματα!

 

 
View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ XMAS

christmas4

Στολισμός για Χριστούγεννα για κοριτσάκι με ελαφάκια Χριστουγεννιάτικα στοιχεία, και candy bar με ελαφάκι

Ενημερωθείτε με email ή τηλεφωνικά

Διακόσμηση με πεταλούδες και λουλούδια

butterfly & flowers

Διακόσμηση εκκλησίας με θέμα πεταλούδες και λουλούδια στο κτήμα Άρτεμις.

Ενημερωθείτε με email ή τηλεφωνικά

Διακόσμηση & Candy bar boho

boho 2

Διακόσμηση & Candy bar με θέμα boho, στην πλάτη του candy bar έχουν χρησιμοποιηθεί μακραμε κουρτίνες . Τα γλυκά είναι όλα θεματικά και στην βάση απο τα cup cake είναι με γέμιση πραλίνα, ζαχαρόπαστα και βουτυρόκρεμα στα χρώματα της βάπτισης. Τα μπισκότα είναι βουτύρου με σχέδιο απο ζαχαρόπαστα, τα donats είναι με επικάλυψη χρωματιστής σοκολάτας και λουλούδια. Μια ξεχωριστή διακόσμηση που θα εντυπωσιάσει.

Ενημερωθείτε με email ή τηλεφωνικά

Candy bar rainbow

rainbow

Candy bar με θέμα το ουράνιο τόξο, στην πλάτη του candy bar έχουν χρησιμοποιηθεί ξύλινες πλάτες με διακόσμηση απο γιρλάντες μπαλονιών και απο λουλούδια και το όνομα του παιδιού σε plexiglass. Τα γλυκά είναι όλα θεματικά και στην βάση απο τα cup cake είναι με γέμιση πραλίνα, ζαχαρόπαστα και βουτυρόκρεμα στα χρώματα της βάπτισης. Τα μπισκότα είναι βουτύρου με σχέδιο απο ζαχαρόπαστα, τα donats είναι με επικάλυψη χρωματιστής σοκολάτας και ουράνιο τόξο. Μια ξεχωριστή διακόσμηση που θα εντυπωσιάσει.

Ενημερωθείτε με email ή τηλεφωνικά