Αναζήτηση
Filters
Close

Δημοφιλή με 'βαπτιστικό καλοκαιρινό φόρεμα'

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Stova Bambini SS24 G11

SS24 G11

Ρομαντικό δαντελένιο φόρεμα με αποσπώμενη διακοσμητική ζώνη και ασορτί κορδέλα μαλλιών με υπέροχα περίτεχνα χειροποίητα λουλούδια σε απόχρωση light dusty pink. Τα μανίκια-τιράντες είναι από την ίδια Chantilly Γαλλική δαντέλα. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή επένδυση και βαμβακερό τούλι.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 G10

SS24 G10

Βαπτιστικό φόρεμα από οργανικό βαμβάκι με κέντημα λουλουδιών σε εκρού απόχρωση σε όλη την επιφάνεια του φορέματος, διακοσμημένο με υπέροχο, αποσπώμενο, εκρού bohemian ζωνάκι. Περιλαμβάνει ασορτί κορδέλα μαλλιών.

€209,00 €188,10

Stova Bambini SS24 G9

SS24 G9

Κομψό βαπτιστικό φόρεμα, σε ίσια γραμμή με κλος ασσυμετρία για ξεχωριστές, αέρινες εμφανίσεις από Βέλγικο λινό. Το φόρεμα είναι διακοσμημένο από χειροποίητη δαντέλα από οργανικό βαμβάκι τοποθετημένη κάθετα και συμμετρικά αναδεικνύοντας την λιτή γραμμή. Στον λαιμό και στα μανίκια διακριτική Ιταλική δαντέλα mini pearls κοσμεί το φόρεμα και δίνει μια ρομαντική νότα στο κορσάζ που ολοκληρώνεται με δαντέλα με λεπτό κρόσι στο βολάν της φούστας που καταλήγει σε λινή γάζα 100% οργανική.

€209,00 €188,10

Stova Bambini SS24 G8

SS24 G8

Το πιο μοντέρνο χειροποίητο φόρεμα σε minimal ίσια γραμμή με μικρή ασσυμετρία, σχεδιασμένο για κάθε σωματότυπο, διακοσμημένο με υπέροχες δαντέλες στο μπούστο και στην φούστα. Το χαρακτηριστικό αυτού του φορέματος είναι η διακοσμητική στροφή του λινού στο κέντρο της πλάτης που το κάνει μοναδικό την συλλογή.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 G7

SS24 G7

Ένα ιδιαίτερο φόρεμα, κατασκευασμένο από εξαιρετικό Βέλγικο λινό διακοσμημένο με τεχνική ραφής nervir, διακοσμημένο με βαμβακερή δαντέλα στον ώμο και στο τελείωμα της φούστας, και υπέροχη διακοσμητική περίτεχνη τρέσα στο κορσάζ. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή επένδυση και βαμβακερό τούλι.

€209,00 €188,10

Stova Bambini SS24 G5

SS24 G5

Μια νέα πρόταση από την μοντέρνα, minimal συλλογή, φόρεμα από εκπληκτική, Βέλγικη, λινή γάζα, διακοσμημένη με διάτρητη τρέσα στο κορσάζ και στα μανίκια. Τα χειροποίητα διακοσμητικά λουλούδια είναι αποσπώμενα σε off white συνδυαστικά με το χρώμα του ευκάλυπτου, ασορτί με την κορδέλα μαλλιών. Η φούστα ξεχωρίζει για το υπέροχο κυματιστό βολάν στο τελείωμα από φίνο γαλλικό κεντημένο τούλι και την πιέτα με τα κουμπιά στη μέση, ένα μικρό νυφικό από οργανικό βαμβάκι. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή επένδυση και βαμβακερό τούλι.

€237,00 €213,30

Stova Bambini SS24 G4

SS24 G4

Κλασικό φόρεμα από εκπληκτικό χειροποίητο Ιταλικό ύφασμα με αριστοκρατική αλλά και μοντέρνα εφαρμογή dégradé σε αποχρώσεις παστέλ εκρού και chocola-ecrou marble. Στο επάνω μέρος υπάρχουν μικροκαμωμένα βολάν που σχηματίζουν μανίκια για εύκολη εφαρμογή, από την μια πλευρά έχει πέρλες καθώς διακοσμεί το κορσάζ εμπρός και την πλάτη του φορέματος. Η φούστα αποτελείται από φίνο τούλι σε υπέροχο νέο σχέδιο που σχηματίζει ασυμμετρίες, προσδίδοντας νεραϊδένια κίνηση. Το συγκεκριμένο φόρεμα διατίθεται παρόμοιο στη συλλογή και σε ροζ απόχρωση με τούλινη φούστα. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή επένδυση και βαμβακερό τούλι.

€330,00 €297,00

Stova Bambini SS24 G3

SS24 G3

Ρομαντικό φόρεμα σε υπέροχη εφαρμογή σε αποχρώσεις ροζ παστέλ με dégradé εφαρμογή, από χειροποίητο Ιταλικό ύφασμα αποκλειστικά για την Stova Bambini. Το κορσάζ αποτελείται από στράπλες μικρό βολάν που σχηματίζουν μανίκια για εύκολη εφαρμογή, διακοσμεί το κορσάζ εμπρός και την πλάτη του φορέματος. Η φούστα από φίνο τούλι σε υπέροχο νέο σχέδιο που σχηματίζει ασυμμετρίες, προσδίδοντας νεραϊδένια κίνηση. Το συγκεκριμένο φόρεμα διατίθεται παρόμοιο στη νέα συλλογή σε chocola-ecrou dégradé απόχρωση. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή επένδυση και βαμβακερό τούλι.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 G2

SS24 G2

Το πιο δημοφιλές φόρεμα της συλλογής σε boho στυλ. Διακοσμείται με γαλλική κορδονέ δαντέλα του επώνυμου Γαλλικού Οίκου Sophie Hallette* στο επάνω μέρος σχηματίζοντας χοντρή τιράντα, με υπέροχο άνοιγμα στη μεσούλα και διακοσμητικά φιογκάκια στην φούστα. Το επάνω μέρος τη φούστας σχεδιάστηκε από δυο υπέροχα αέρινα lace-layers από δαντέλα chantilli, και εσωτερικά η βάση της φούστας αποτελείται από φίνο διακριτικό glitter tulle. Προσιτή πολυτέλεια σε βαπτιστικό φόρεμα που ολοκληρώνεται από μια υπέροχη ζώνη με κεντημένα φύλλα σε απόχρωση σάπιο μήλο και υπέροχο χειροποίητο αποσπώμενο λουλούδι στη ζώνη ασορτί με την κορδέλα μαλλιών. Εσωτερικά διαθέτει βαμβακερή επένδυση.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 G1

SS24 G1

Ένα υπέροχο bohemian φόρεμα, εξωτερικά διακοσμείται από κεντημένο τούλι και εσωτερικά επενδύεται από φίνο τούλι σε απόχρωση της πούδρας. Το κορσάζ επενδύεται από οργανικό βαμβάκι και το ενισχυμένο κούμπωμα στην πλάτη κρατάει το φόρεμα σταθερό στο σώμα του παιδιού. Όλο το φόρεμα είναι διακοσμημένο από πουά γαλλικό τούλι και περιλαμβάνει υπέροχη κορδέλα μαλλιών με χειροποίητο λουλούδι σε σκούρο σάπιο μήλο με τούλι και βέλο, διακοσμητική boho ζώνη σε παστέλ αποχρώσεις και ημιδιάφανη διακοσμητική τρέσα στο κορσάζ και στην πλάτη. Εσωτερικά στην φούστα υπάρχει βαμβακερή επένδυση και βαμβακερό τούλι στο κορσάζ. Tο συγκεκριμένο σχέδιο υψηλής ραπτικής διακοσμούν βολάν στο τελείωμα της φούστας που σχηματίζουν μικρό φουρό. Εκκεντρικό και ταυτόχρονα νεραιδένιο.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS22 G24 -30%

SS22 G24 sales

Κομψό φόρεμα από την σειρά σταθερών υφασμάτων, από βαμβακερό Jacquard σε λευκή απόχρωση με φουσκωτά μανίκια και διακοσμητική χειροποίητη βαμβακερή δαντέλα στα μανίκια και στην φούστα. Διακοσμείται με χρυσή ζώνη και μεγάλο χειροποίητο λουλούδι σε χρώμα σάπιο μήλο. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλαεργικό βαμβακερό τούλι. Διατίθεται με ασορτί κορδέλα στα μαλλιά.

€162,22 €146,00

Stova Bambini SS23 G24 -30%

SS23 G24 sales

Ένα κομψό φόρεμα από την σειρά σταθερών υφασμάτων, από οργανικό βαμβάκι σε ημίλευκη απόχρωση με φουσκωτά μανίκια και διακοσμητικά αποσπώμενα χειροποίητα λουλούδια σε τρεις παστελ αποχρώσεις. Διακοσμείται με χρυσή ζώνη σε τρία χρώματα. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι.

€208,89 €188,00

Stova Bambini SS23 G22

SS23 G22

Υπέροχο βαπτιστικό φόρεμα, σχεδιασμένο για να συνδυάσει μετάξι και κεντημένο τούλι, με ρομαντικά βολάν και από τα δύο ευγενή υφάσματα. Το χειροποίητο βαπτιστικό διακοσμεί πον-πον allover καθώς και μια υπέροχη λεπτή δαντέλα στο τελείωμα του φορέματος. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι.

€295,00 €265,50

Stova Bambini SS23 G21 -30%

SS23 G21 sales

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα φορέματα της συλλογής Stova Bambini, σχεδιασμένο με ένα χειροποίητο πλισέ βολάν μανίκι που συνεχίζει να διακοσμεί όλο το κορσάζ με κεντημένες πέρλες εμπρός και πίσω, και υπέροχη Γαλλική δαντέλα Chantilly (σαντιγύ) σε όλο το βαπτιστικό φόρεμα. Το εντυπωσιακό φόρεμα υψηλής ραπτικής είναι εμπνευσμένο από τον οίκο Οίκου Sophie Hallette. Οι δαντέλες Sophie Hallette από 1887 γράφουν ιστορία με υφάσματα που έντυσαν ιστορικές προσωπικότητες όπως την Marilyn Monroe, Jackie Kennedy, και τους βασιλικούς γάμους της Αγγλίας. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι.

€228,89 €206,00

Stova Bambini SS23 G20

SS23 G20

Υπέροχο φόρεμα διακοσμημένο από Γαλλικό φίνο κεντημένο τούλι από μικρά μοτίβα ( σχέδιο τριαντάφυλλο ). Στη μέση υπάρχει διακοσμητική ζώνη από πέρλες, το κορσάζ κοσμεί κλωστή με διακριτικά τοποθετημένη ασημοκλωστή στα μανίκια και στη φούστα μικρό διακοσμητικό βολάν. Η ανοιχτή πλάτη με το χαρακτηριστικό διακριτικό βολάν είναι σχεδιαστικά η πιο υπέροχη λεπτομέρεια που θα κάνει αυτό το βαπτιστικό φόρεμα να ξεχωρίσει στην επιλογή σας. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι.

€336,00 €302,40

Stova Bambini SS23 G19

SS23 G19

Εντυπωσιακό φόρεμα βάπτισης με διακριτικό, διακοσμητικό κέντημα swan από φυσικό πούπουλο στο κορσάζ, και φίνα δαντέλα Chantilly allover σε κορσάζ και φούστα και διακοσμητική elegant δαντέλα στο τελείωμα. Το φόρεμα συνδυάζει ένα μανίκι βολάν και μια ημιδιάφανη τιράντα. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι.

€369,00 €332,10

Stova Bambini SS23 G18

SS23 G18

Μοναδικό σχέδιο υψηλής ραπτικής, ένα μεταξωτό φόρεμα βάπτισης που θα επιλέξει η εναλλακτική νονά, ( silk 100% ). Το κορσάζ διακοσμείται με δαντέλα με διακριτικό χρυσό κέντημα και φύλλα από πούπουλα μαραμπού. Στην clos φούστα υπάρχει διακριτική δαντέλα στο τελείωμα. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι.

€379,00 €341,10

Stova Bambini SS23 G17

SS23 G17

Ένα ιδιαίτερο βαπτιστικό φόρεμα που αποτελείται από κορσάζ κεντημένο με μοτίβα τριαντάφυλλα και φούστα από φίνο τούλι σε μακρυά tu-tu, ενώ η πίσω πλευρά και η ουρά είναι από ημιδιάφανο φίνο τούλι. Το φόρεμα διαθέτει διακοσμητική αποσπώμενη ζώνη σε βεραμάν απόχρωση και σε ακόμα τέσσερα χρώματα. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS23 G15 -30%

SS23 G15 sales

Φόρεμα σε ρομαντικό στυλ, το κορσάζ αποτελείται από φίνο γαλλικό τούλι σε ντραπέ πλισέ και η φούστα από φίνο γαλλικό τούλι στο νέο νεραϊδένιο πατρόν της Stova Bambini, όλο σε απόχρωση πούδρας, dusty pink. Μια υπέροχη δαντέλα σε απαλό ροζ της πούδρας διακοσμεί το κορσάζ και τα μανίκια με λουλούδια. Η φούστα έχει ασσυμετρία στο πίσω μέρος. Το χαρακτηριστικό αυτού του μοναδικού φορέματος είναι το διακοσμητικό ζωνάκι στη μέση με χρυσή λεπτομέρεια. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι.

€216,67 €195,00

Stova Bambini SS23 G12

SS23 G12

Ένα trend-setter φόρεμα της συλλογής. Συνδυασμός μεταξιού και βαμβακερής δαντέλας διακοσμημένα με μοναδικές διάφανες τρέσες με ασημοκλωστή που στολίζει το κορσάζ και τη μέση. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι. Περιλαμβάνει ασορτί κορδέλα μαλλιών με φιόγκο και χειροποίητο λουλούδι

€285,00 €256,50

Stova Bambini SS23 G10

SS23 G10

Ένα υπέροχο boho φόρεμα με κερωμένη δαντέλα στο κορσάζ και στο μανίκι, καθώς το φόρεμα κατασκευάζεται με μια καταπληκτική τεχνική υψηλής ραπτικής χειροποίητου ντραπέ σε όλο το υπόλοιπο φόρεμα και διακοσμείται με γαλλική δαντέλα σε ολόκληρη την φούστα. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι. Περιλαμβάνει ασορτί κορδέλα μαλλιών.

€295,00 €265,50

Stova Bambini SS23 G8

SS23 G8

Το πιο μοντέρνο χειροποίητο φόρεμα σε minimal ίσια γραμμή με μικρή ασσυμετρία, σχεδιασμένο για κάθε σωματότυπο, με απλικέ χειροποίητα λουλούδια στον ώμο. Όλο το φόρεμα είναι κεντημένο με μοτίβα τριαντάφυλλα εξωτερικά και υπέροχη δαντέλα στο τελείωμα. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλαεργικό βαμβακερό τούλι.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS23 G7 -30%

SS23 G7 sales

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα φορέματα της συλλογής Stova Bambini, σχηματίζει μια αφαιρετική πεταλούδα εμπρός και πίσω στο κορσάζ με υπέροχη Γαλλική δαντέλα, ενώ το υπόλοιπο φόρεμα διακοσμείται από δαντέλα chantilli (Σαντιγύ). Το εντυπωσιακό φόρεμα υψηλής ραπτικής ράφτηκε με δαντέλα του Οίκου Sophie Hallette*. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι.

€221,11 €199,00

Stova Bambini SS23 G5

SS23 G5

Το πιο μοντέρνο φόρεμα της συλλογής με τούλινα ανάγλυφα μοτίφ λουλούδια σε όλο το κορσάζ που διακοσμούν μέχρι την ανοιχτή πλάτη. Η φούστα ξεχωρίζει για το υπέροχο κυματιστό βολάν και την κουφόπιετα με τα κουμπιά στη μέση, ένα μικρό νυφικό από οργανικό βαμβάκι . Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι. Το κορσάζ στολίζει φίνο πουά τούλι. Ασορτί στεφανάκι μαλλιών και συνδυάζεται τέλεια με χειροποίητες ανατομικές μπαλαρίνες Stova Bambini. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι.

€269,00 €242,10