Αναζήτηση
Filters
Close

Ρούχα βάπτισης

Στο κατάστημα μας θα βρείτε βαπτιστικά ρουχαλάκια και πακέτα βάπτισης των εταιρίων:

Cat in the hat, Bambolino, Makis Tselios και πακέτα βάπτισης σε οικονομικές τιμές

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Βαπτιστικό Μοντγκόμερι Bambolino Sakis

Sakis8681

Καλοκαιρινό Μοντγκόμερι βάπτισης της Bambolino για αγόρι.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό Μοντγκόμερι Bambolino Takis

Takis8684

Μπεζ καλοκαιρινό Μοντγκόμερι βάπτισης της Bambolino για αγόρι με 4 τσέπες.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Zikos

Zikos8649

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρια με ριγέ πουκάμισο, λινό παντελόνι, μουσταρδί γιλέκο με ριγέ μαντηλάκι, παπιγιόν, ζώνη, δίχρωμο ψάθινο καπέλο και ασημένια καρφίτσα.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Zanis

Zanis8650

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρια με γιλέκο τύπου frako, πουκάμισο με μάο γιακά, aqua παντελόνι, φουλάρι από τζινάτη γάζα, δερμάτινη ζώνη και ψάθινο καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Vikentios

Vikentios8629

Σύνολο βάπτισης της Bambolino για αγόρια με γιλέκο, βαμβακερό πουκάμισο με print φτερά, γκρι παντελόνι, ζώνη, παπιγιόν και ψάθινο καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Victoras

Victoras8624

Σύνολο βάπτισης για αγόρια με λινό γιλέκο με μαντηλάκι, παπιγιόν, λινό πουκάμισο και παντελόνι, δερμάτινη ζώνη και καβουράκι λευκό.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Veniamin

Veniamin8672

Σύνολο βάπτισης της Bambolino για αγόρια με βαμβακερό πουκάμισο, καφέ παπουτσάκια, βεραμάν παντελόνι, γιλέκο με διακοσμητικό σκορδάκι, παπιγιόν, καπέλο και ζώνη.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Valantis

Valantis8642

Βαπτιστικό σετ της Bambolino για αγόρια με μπρόκαρ γιλέκο, βαμβακερό πουκάμισο με Indian print, τιρκουάζ παντελόνι, ζώνη, καπέλο και παπιγιόν.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Vaggos

Vaggos8641

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρια με πουκάμισο με αερόστατο print, λινό σιέλ παντελόνι, κόκκινο γιλέκο με ριγέ μαντηλάκι, ζώνη, τραγιάσκα και σιέλ παπιγιόν.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Tony

Tony8640

Σύνολο βάπτισης για αγόρια με βαμβακερό παντελόνι, λευκό πουκάμισο με print ποδήλατο, τζινάτο γιλέκο με μαντηλάκι, παπιγιόν, ζώνη, καπέλο και ασημένια καρφίτσα.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Stamos

Stamos8638

Επώνυμο σύνολο βάπτισης για αγόρια με βαμβακερό πουκάμισο με elephant print, μπεζ γιλέκο, μπλε σκούρο παντελόνι, δερμάτινη ζώνη και ψάθινο καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Sotos

Sotos8639

Βαπτιστικά ρούχα για αγόρια με μπλε σκούρο πλεκτό γιλέκο, βαμβακερό πουκάμισο με print Ινδιάνικο θέμα, μουσταρδί παντελόνι, δερμάτινη ζώνη, παπιγιόν και καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Sifis

Sifis8637

Ρούχα βάπτισης για αγόρια με μπλε γιλέκο στολισμένο με σκορδάκι, πουκάμισο με print Ινδιάνικα φτερά, μπεζ παντελόνι, καρό φουλάρι, ζώνη και δίχρωμο καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Remos

Remos8673

Επώνυμο σύνολο βάπτισης για αγόρια με βαμβακερό πουκάμισο και καπαρντινέ παντελόνι, πουά φουλάρι, κίτρινη δερμάτινη ζώνη και ψάθινο καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Ramon

Ramon8665

Ρούχα βάπτισης της Bambolino για αγόρια με γιλέκο, βαμβακερό πουκάμισο και παντελόνι, μπεζ ζώνη, γραβάτα, μαντηλάκι με map print και ψάθινο καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Potis

Potis8653

Bambolino ρούχα βάπτισης για αγόρια με μπεζ γιλέκο με ξύλινα κουμπώματα, βαμβακερό πουκάμισο με print αερόστατα, λαδί παντελόνι, φουλάρι, παπιγιόν, ζώνη και καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Polo

Polo8602

Bambolino σύνολο βάπτισης για αγόρια με κόκκινο παντελόνι, μπρόκαρ γιλέκο, βαμβακερό πουκάμισο με print ψαράκια, με δερμάτινη ζώνη, καπέλο και παπιγιόν.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Polixronis

Polixronis8670

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρια με μπροκάρ γιλέκο με διακοσμητικό σκορδάκι, πουκάμισο με print Ινδιάνικες σκηνές, καπαρντινέ παντελόνι, μπλε ζώνη, γραβάτα map print και καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Panagis

Panagis8636

Bambolino σύνολο βάπτισης για αγόρια με ψάθινο γιλέκο, λινό πουκάμισο και παντελόνι, γκρι πλεκτό φουλάρι, δερμάτινη ζώνη και καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Nionios

Nionios8635

Ρούχα βάπτισης της Bambolino για αγόρια με γιλέκο τύπου frako με μαντηλάκι, βαμβακερό πουκάμισο με print αερόστατα, βαμβακερό παντελόνι, ζώνη, παπιγιόν και καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Nikolakis

Nikolakis8677

Βαπτιστικό σύνολο της Bambolino για αγόρια με πλεκτό γιλέκο, βαμβακερό πουκάμισο, μπεζ παντελόνι, πλεκτή γραβάτα, ασημένια καρφίτσα και ψάθινο καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Natso

Natso8669

Ρούχα βάπτισης για αγόρια της Bambolino, με ψάθινο γιλέκο, λινό πουκάμισο και παντελόνι, φουλάρι με ιδιαίτερο print, δερμάτινη ζώνη, ψάθινο καπέλο και ασημένια καρφίτσα.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Nikitas

Nikitas8627

Bambolino βαπτιστικό σύνολο για αγόρι, με λευκό πουκάμισο, μπλε παντελόνι, ριγέ μπλε φουλάρι, κόκκινη δερμάτινη ζώνη και ψάθινο καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Meletis

Meletis8628

Ρούχο βάπτισης της Bambolino για αγόρια με λευκό πουκάμισο με print αερόστατα, γιλέκο από φυσική ψάθα με ξύλινα κουμπώματα, παπιγιόν, ζώνη, και καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Menios

Menios8632

Bambolino ρούχα βάπτισης για αγόρια με μπλε γκρι γιλέκο, βαμβακερό πουκάμισο με print Ινδιάνικες σκηνές, καπαρντινέ παντελόνι, ζώνη, παπιγιόν και καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Markelos

Markelos8633

Σύνολο βάπτισης της Bambolino για αγόρια με τετράκουμπο γιλέκο με κόκκινο μαντηλάκι, βαμβακερό παντελόνι και πουκάμισο με print ποδήλατο, παπιγιόν, ζώνη και καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Manolakis

Manolakis8663

Ρούχα βάπτισης για αγόρι της Bambolino, με μπεζ γιλέκο με γιακά, πουκάμισο με print Ινδιάνικες σκηνές, λινό παντελόνι, δερμάτινη ζώνη, παπιγιόν και καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό Μοντγκόμερι Bambolino Makis

Makis8679

Καλοκαιρινό Μοντγκόμερι βάπτισης της Bambolino για αγόρια.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Loucianos

Loucianos 8626

Ρούχα βάπτισης της Bambolino για αγόρια με πλεκτό γιλέκο, με βαμβακερό παντελόνι και πουά πουκάμισο, με map print παπιγιόν, ζώνη και ψάθινο καβουράκι.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό Μοντγκόμερι Bambolino Lakis

Lakis8680

Καλοκαιρινό Μοντγκόμερι βάπτισης της Bambolino για αγόρι, τύπου Μοντγκόμερι με λευκά δερμάτινα κουμπώματα.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Kesaras

Kesaras8622

Βαπτιστικό σύνολο της Bambolino για αγόρια με πλεκτό γιλέκο, βαμβακερό πουκάμισο με print αερόστατα, λινό παντελόνι, παπιγιόν, δερμάτινη ζώνη και ψάθινο καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Ikaros

Ikaros8662

Ρούχα βάπτισης της Bambolino για αγόρι με παντελόνι με καρό τρέσα, λινό πουκάμισο, μπλε γιλέκο, παπιγιόν, δερμάτινη ζώνη και τραγιάσκα.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Gregory

Gregory8645

Βαπτιστικό σύνολο της Bambolino για αγόρια με βαμβακερό πουκάμισο με print αστέρια, μπλε σκούρο παντελόνι, μουσταρδί γιλέκο με ξύλινα κουμπιά, παπιγιόν, ζώνη και καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Giannos

Giannos8644

Σύνολο βάπτισης της Bambolino για αγόρια με πουκάμισο με print πατουσάκια, λινό παντελόνι τυρκουάζ, δερμάτινη ζώνη, ψάθινο καπέλο και ασορτί παπιγιόν.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Giakoumis

Giakoumis8643

Ρούχα βάπτισης της Bambolino για αγόρια με βαμβακερό παντελόνι και πουκάμισο με print indian φτερά, σιέλ γιλέκο, ξύλινα κουμπιά, παπιγιόν, ζώνη και καπέλο.

Καλέστε μας για τιμή

Βαπτιστικό ρούχο Bambolino Gerasimakis

Gerasimakis8661

Ρούχα βάπτισης της Bambolino για αγόρια με σιέλ πουκάμισο, ασορτί γιλέκο, map print παπιγιόν, δερμάτινη ζώνη, ψάθινο καπέλο και μπεζ παντελόνι.

Καλέστε μας για τιμή

Filter by:

Clear All
Min: €0,00 Max: €375,00
0 375