Αναζήτηση
Filters
Close

Δημοφιλή με 'πασχαλινές λαμπάδες για κοριτσάκια'

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Πασχαλινή λαμπάδα μωρό καλαθούνα

ΛΠ1467

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με μωρό σε υφασμάτινο μάρσιπο σε καλαθούνα. Λαμπάδα από αρωματικό κερί με λούτρινο κουνελάκι. Κατάλληλο για ηλικία άνω των 2 ετών. Πιστοποιημένο προϊόν Spain. Διαστάσεις: 'Yψος μωρού 25cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€95,00

Πασχαλινή λαμπάδα μωρό καλαθούνα

ΛΠ1459

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με μωρό σε υφασμάτινο μάρσιπο σε καλαθούνα. Λαμπάδα από αρωματικό κερί με λούτρινο κουνελάκι. Κατάλληλο για ηλικία άνω των 2 ετών. Πιστοποιημένο προϊόν Spain. Διαστάσεις: 'Yψος μωρού 32cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€98,00

Πασχαλινή λαμπάδα μωρό

ΛΠ1458

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με μωρό σε υφασμάτινο μάρσιπο. Λαμπάδα από αρωματικό κερί με λούτρινο κουνελάκι. Κατάλληλο για ηλικία άνω των 2 ετών. Πιστοποιημένο προϊόν Spain. Διαστάσεις: 'Yψος μωρού 32cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€69,00

Πασχαλινή λαμπάδα μωρό

ΛΠ1457

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με μωρό σε υφασμάτινο μάρσιπο. Λαμπάδα από αρωματικό κερί με λούτρινο κουνελάκι. Κατάλληλο για ηλικία άνω των 2 ετών. Πιστοποιημένο προϊόν Spain. Διαστάσεις: 'Yψος μωρού 25cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€67,00

Πασχαλινή λαμπάδα νεράιδα

ΛΠ1363

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια από αρωματικό κερί με διακοσμητική παράσταση νεράιδα σε φεγγάρι. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€18,00

Λαμπάδα πασχαλινή κουνελάκι

ΛΠ1014

Πασχαλινή λαμπάδα κουνελάκι φόρεμα, με τσαντάκι το οποίο περιέχει 20 σοκολατάκια σε σκληρό χάρτινο κουτί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€50,00

Λαμπάδα πασχαλινή κουνελάκι

ΛΠ1013

Πασχαλινή λαμπάδα κουνελάκι φόρεμα, με τσαντάκι το οποίο περιέχει 20 σοκολατάκια σε σκληρό χάρτινο κουτί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€50,00

Λαμπάδα πασχαλινή με κούκλα

ΛΠ1057

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με κούκλα με broderie φόρεμα και αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€25,00

Πασχαλινή λαμπάδα ελεφαντάκι

ΛΠ1366

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με υφασμάτινο ελεφαντάκι με φόρεμα. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Ύψος υφασμάτινου κατά προσέγγιση 15 εκατοστά. Κατάλληλο για ηλικία άνω το 12 μηνών. Πιστοποιημένο προϊόν UK. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€28,00

Πασχαλινή λαμπάδα ελαφάκι

ΛΠ1368

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με υφασμάτινο ελαφάκι με φόρεμα. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Ύψος υφασμάτινου κατά προσέγγιση 15 εκατοστά. Κατάλληλο για ηλικία άνω το 12 μηνών. Πιστοποιημένο προϊόν UK. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€28,00

Λαμπάδα πασχαλινή με κούκλα

ΛΠ1060

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με κούκλα με πουα φόρεμα και αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€25,00

Λαμπάδα πασχαλινή με κούκλα

ΛΠ1059

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με κούκλα με φλοράλ φόρεμα και αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€25,00

Λαμπάδα πασχαλινή προβατάκι

ΛΠ1295

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με υφασμάτινο προβατάκι, σε αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€25,00

Λαμπάδα πασχαλινή κουνελάκι

ΛΠ1011

Πασχαλινή λαμπάδα κουνελάκι ροζ πούδρα. Ύψος ολικό υφασμάτινου 19cm. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€25,00

Πασχαλινή λαμπάδα γοργόνα

ΛΠ1451

Πασχαλινή λαμπάδα με αρωματικό κερί για κορίτσια στολισμένη με υφασμάτινη χειροποίητη γοργόνα Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€28,00

Πασχαλινή λαμπάδα γοργόνα

ΛΠ1450

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια σε αρωματικό κερί στολισμένη με υφασμάτινη χειροποίητη γοργόνα Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€28,00

Λαμπάδα πασχαλινή με καπέλο floral

ΛΠ1140

Λαμπάδα πασχαλινή χειροποίητη από αρωματικό κερί, για κορίτσια, με καπελάκι χειροποίητο απο φλοραλ ύφασμα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€20,00

Πασχαλινή λαμπάδα ουράνιο τόξο

ΛΠ1474

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με διακοσμητικό ουράνιο τόξο μπρελόκ και υφασμάτινο λουλούδι. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου. Διαστάσεις ουράνιου τόξου 9,5cm πλάτος x 17cm ύψος

€20,00

Πασχαλινή λαμπάδα με υφασμάτινο λουλουδάκι σε σάπιο μήλο

ΛΠ1470

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια στολισμένο με δαντέλα και υφασμάτινο λουλούδι σε σάπιο μήλο. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€18,00

Πασχαλινή λαμπάδα με υφασμάτινο εκρού λουλουδάκι

ΛΠ1469

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια στολισμένο με δαντέλα και υφασμάτινο εκρού λουλούδι. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€18,00

Πασχαλινή λαμπάδα με διακοσμητική μπιζουτιέρα

ΛΠ1468

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια στολισμένο με δαντέλα, υφασμάτινα τριαντάφυλλα και κολιέ ονειροπαγίδα. Η λαμπάδα περιλαμβάνει και μία floral vintage μπιζουτιέρα και 15 σοκολατένια αυγουλάκια. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€35,00

Πασχαλινή λαμπάδα με unicorn

ΛΠ1466

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια στολισμένο με ύφασμα, κορδελίτσες, υφασμάτινο τριαντάφυλλο και μπρελόκ ουράνιο τόξο. Η λαμπάδα περιλαμβάνει και ένα λούτρινο μονόκερο. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€39,00

Πασχαλινή λαμπάδα με κουκλίτσα

ΛΠ1464

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια στολισμένο με ύφασμα, δαντελίτσα και υφασμάτινα τριανταφυλλάκια. Μαζί μια διακοσμητική κουκλίτσα για το δωμάτιο του κοριτσιού. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Ύψος διακοσμητικού κατά προσέγγιση 23 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€45,00

Πασχαλινή λαμπάδα με κουνελάκι λούτρινο

ΛΠ1463

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια στολισμένο με δαντελίτσα και λούτρινη κουνελίτσα. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 12 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€15,00