Αναζήτηση
Filters
Close

Δημοφιλή με 'πασχαλινές λαμπάδες για κοριτσάκια'

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Λαμπάδα πασχαλινή νεράιδα σε βάση

ΛΠ1340

Λαμπάδα πασχαλινή από αρωματικό κερί σε ροζ πούδρα χρώμα με ξύλινη καρδιά μαγνητάκι και θέμα κούκλα νεράιδα. Νεράιδα εξ ολοκλήρου χειροποίητη, με φόρεμα από ροζ πούδρα τούλι, σε ξύλινη βάση διακοσμημένη με υφασμάτινα τριαντάφυλλα. Συνολικό ύψος διακοσμητικού κατά προσέγγιση 47 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€60,00

Λαμπάδα πασχαλινή μπαλαρίνα σε βάση

ΛΠ1341

Λαμπάδα πασχαλινή από αρωματικό κερί σε ροζ πούδρα χρώμα με ξύλινη καρδιά μαγνητάκι και θέμα κούκλα μπαλαρίνα. Μπαλαρίνα εξ ολοκλήρου χειροποίητη, με φόρεμα από λευκό πουά τούλι, υφασμάτινα τριαντάφυλλα και κορόνα, σε ξύλινη επιτραπέζια βάση. Συνολικό ύψος διακοσμητικού κατά προσέγγιση 48 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€60,00

Λαμπάδα πασχαλινή μπαλαρίνα σε βάση

ΛΠ1339

Λαμπάδα πασχαλινή από αρωματικό κερί σε ροζ πούδρα χρώμα με ξύλινη καρδιά μαγνητάκι και θέμα κούκλα μπαλαρίνα. Μπαλαρίνα εξ ολοκλήρου χειροποίητη, με φόρεμα από λευκό τούλι, σε ξύλινη βάση διακοσμημένη με υφασμάτινα τριαντάφυλλα. Συνολικό ύψος διακοσμητικού κατά προσέγγιση 46 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€55,00

Λαμπάδα πασχαλινή μπαλαρίνα σε βάση

ΛΠ1338

Λαμπάδα πασχαλινή από αρωματικό κερί σε ροζ πούδρα χρώμα με ξύλινη καρδιά μαγνητάκι και θέμα κούκλα μπαλαρίνα. Μπαλαρίνα εξ ολοκλήρου χειροποίητη, σε ξύλινη βάση διακοσμημένη με υφασμάτινα τριαντάφυλλα. Συνολικό ύψος διακοσμητικού κατά προσέγγιση 47 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου

€55,00

Λαμπάδα πασχαλινή νεράιδα και τριαντάφυλλο

ΛΠ1330

Χειροποίητη πασχαλινή ροζ λαμπάδα από αρωματικό κερί, με θέμα νεράιδα καθιστή σε τριαντάφυλλα και υφασμάτινες εκρού κορδέλες. Διάσταση νεράιδας : Ύψος 5,5cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€20,00

Λαμπάδα πασχαλινή μονόκερος

ΛΠ1327

Λαμπάδα πασχαλινή χειροποίητη από αρωματικό κερί, με διακοσμητικό εκρού μονόκερο unicorn, χαίτη σε ροζ-πούδρα χρώμα και υφασμάτινες ροζ κορδέλες. Το σετ περιλαμβάνει και αντίστοιχη θεματική μπιζουτιερίτσα. Διαστάσεις μονόκερου : Ύψος 8,5cm Διαστάσεις μπιζουτιέρας : 8 cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€20,00

Λαμπάδα πασχαλινή κοκκινοσκουφίτσα

ΛΠ1323

Πασχαλινή λαμπάδα για κοριτσάκια από αρωματικό κερί, με διακοσμητικό μαγνητάκι κοκκινοσκουφίτσα και χειροποίητη κούκλα κοκκινοσκουφίτσα σε βάση με αρωματικό κερί. Συνοδεύεται από ξύλινο κουτάκι διακοσμημένο με λινάτσα και παράσταση που περιέχει 15 σοκολατένια αυγουλάκια. Τα σοκολατάκια είναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Ύψος κούκλας κατά προσέγγιση 24 εκατοστά. Διαστάσεις κουτιού : 16 x 12 x 5 ύψος

€50,00

Πασχαλινή Λαμπάδα γοργόνα

ΛΠ1321

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη για κορίτσια με διακοσμητικό λουλουδάκι και κούκλα γοργόνα. Ύψος κούκλας κατά προσέγγιση 25 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€22,00

Πασχαλινή Λαμπάδα γοργόνα

ΛΠ1320

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη για κορίτσια με διακοσμητικό λουλουδάκι και κούκλα γοργόνα. Ύψος κούκλας κατά προσέγγιση 25 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€22,00

Λαμπάδα πασχαλινή λευκός κύκνος

ΛΠ1319

Χειροποίητος διακοσμητικός λευκός κύκνος με πούπουλα, κορόνα και διακοσμητικά λουλουδάκια με στρας, σε λαμπάδα από αρωματικό κερί. Ύψος κύκνου κατά προσέγγιση 11 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€28,00

Πασχαλινή λαμπάδα κούκλα νεράιδα

ΛΠ1317

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με χειροποίητη κούκλα νεράιδα Mathilda the Fairy της Picca LouLou. Ύψος κούκλας 36 εκατοστά. Λαμπάδα από αρωματικό κερί με διακοσμητικό τριαντάφυλλο, αστεράκια και κορδέλες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€42,00

Πασχαλινή λαμπάδα Anekke Berjuan

ΛΠ1318

Πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα για κορίτσια με κούκλα Anekke Berjuan 24770, με καρτελάκι γνησιότητας. Ύψος κούκλας 32 εκατοστά. Λαμπάδα από αρωματικό κερί με διακοσμητική καρδιά μαγνητάκι. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€60,00

Λαμπάδα πασχαλινή Santoro 04911

ΛΠ80020

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με κούκλα Santoro Dreaming από την σειρά Gorjuss στο κουτί της με αρωματικό κερί. Η κούκλα είναι από κατασκευής απαλά αρωματισμένη με νότες από αγιόκλημα και τριαντάφυλλο. Στα ρούχα ή σε κάποιο αξεσουάρ έχει ενσωματωθεί ένα χαρακτηριστικό που τις κάνει μοναδικές ενώ στο χέρι τους υπάρχει διακριτικό λογότυπο Gorjuss ενδεικτικό της αυθεντικότητάς τους. Ύψος κούκλας 32cm. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€90,00 €85,00

Λαμπάδα πασχαλινή Santoro 04922

ΛΠ80019

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με κούκλα Santoro Tall Tails από την collection Gorjuss στο κουτί της με αρωματικό κερί. Η κούκλα είναι απαλά αρωματισμένη από κατασκευής. Στα ρούχα ή σε κάποιο αξεσουάρ έχει ενσωματωθεί ένα χαρακτηριστικό που τις κάνει μοναδικές ενώ στο χέρι τους υπάρχει διακριτικό λογότυπο Gorjuss ενδεικτικό της αυθεντικότητάς τους. Ύψος κούκλας 32cm. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€90,00 €85,00

Πασχαλινή λαμπάδα κούκλα μπαλαρίνα

ΛΠ1303

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη με κούκλα μπαλαρίνα και ξεχωριστό πουγκί που περιέχει 20 σοκολατένια αυγουλάκια. Ύψος κούκλας περίπου 36 εκατοστά. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Τα σοκολατάκια ειναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€40,00

Πασχαλινή λαμπάδα κύκνος μεγάλος

ΛΠ1299

Πασχαλινή ροζ λαμπάδα με λούτρινο χειροποίητο κύκνο, με κορόνα και διακοσμητικό ροζ φιόγκο. Ύψος κύκνου περίπου 21 εκατοστά. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου

€45,00

Πασχαλινή λαμπάδα μονόκερος unicorn

ΛΠ1300

Πασχαλινή λαμπάδα με λούτρινο χειροποίητο μονόκερο και ξεχωριστό τσαντάκι σε μωβ και χρυσό πουά χρώμα που περιέχει 10 σοκολατένια αυγουλάκια. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Τα σοκολατάκια ειναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€38,00

Πασχαλινή λαμπάδα κύκνος

ΛΠ1298

Πασχαλινή ροζ λαμπάδα με λούτρινο χειροποίητο κύκνο και ξεχωριστό τσαντάκι σε σιέλ και ασημί χρώμα που περιέχει 10 σοκολατένια αυγουλάκια. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Τα σοκολατάκια ειναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€38,00

Πασχαλινή λαμπάδα γατάκι

ΛΠ1297

Πασχαλινή λαμπάδα με λούτρινο χειροποίητο γατάκι και ξεχωριστό τσαντάκι σε σιέλ και ροζ χρώμα που περιέχει 10 σοκολατένια αυγουλάκια. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Τα σοκολατάκια είναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€38,00

Λαμπάδα πασχαλινή Santoro

ΛΠ80014

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με αρωματικό κερί, για κοριτσάκια, με κουκλίτσα Santoro μπλε και πετρόλ φορεματάκι, στο κουτί της. Ύψος κούκλας 28cm. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€36,00

Λαμπάδα πασχαλινή Santoro

ΛΠ80015

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με αρωματικό κερί, για κορίτσια, με κουκλίτσα Santoro με κόκκινο φορεματάκι και σχέδιο, στο κουτί της. Ύψος κούκλας περίπου 29cm. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€36,00

Λαμπάδα πασχαλινή Santoro

ΛΠ80016

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με αρωματικό κερί, για κορίτσια, με κουκλίτσα Santoro με κόκκινο φορεματάκι και σχέδιο, στο κουτί της. Ύψος κούκλας περίπου 29cm. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€36,00

Λαμπάδα πασχαλινή Santoro tall tails

ΛΠ80012

Πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί για κορίτσια SANTORO GORJUSS LOR-6366 με βαλιτσάκι από πεπιεσμένο χαρτί με μεταλλικό κούμπωμα. Το σετ περιλαμβάνει αξεσουάρ νυχιών και μπουκαλάκι άρωμα Eau de Toilette των 50ml. Αξεσουάρ νυχιών : Μανό σε ροζ απόχρωση λίμα νυχιών σε σχήμα καρδιάς διαχωριστικά σφουγγαράκια νυχιών. Βαλιτσάκι διαστάσεις : 24,5 x 17 x 8 cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€55,00

Λαμπάδα πασχαλινή Santoro

ΛΠ80013

Πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί για κορίτσια SANTORO GORJUSS LOR-6433. Περιλαμβάνει άρωμα σε σπρέι Eau de Toilette 50ml Το σετ περιλαμβάνει αξεσουάρ νυχιών και μπουκαλάκι άρωμα Eau de Toilette των 50ml. Διαστάσεις συσκευασίας: 28 x 22 x 6 cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€50,00