Αναζήτηση
Filters
Close

Δημοφιλή με 'πασχαλινές λαμπάδες για κοριτσάκια'

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Λαμπάδα πασχαλινή μπαλαρίνα ροζ

ΛΠ1325

Λαμπάδα πασχαλινή από αρωματικό κερί, με θέμα κούκλα μπαλαρίνα σε χρώμα ροζ πούδρα, με αστέρι και τριαντάφυλλα. Στο σετ περιλαμβάνεται και ξύλινο κουτάκι διακοσμημένο με το θέμα που περιέχει εσωτερικά 20 σοκολατένια αυγουλάκια. Διαστάσεις κουτιού χωρίς το θέμα: 17.5 x 13 x 5cm ύψος. Τα σοκολατάκια είναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.(δεν συμπεριλαμβάνεται το παπούτσι)

€50,00

Λαμπάδα πασχαλινή μπαλαρίνα σε βάση

ΛΠ1338

Λαμπάδα πασχαλινή από αρωματικό κερί σε ροζ πούδρα χρώμα με ξύλινη καρδιά μαγνητάκι και θέμα κούκλα μπαλαρίνα. Μπαλαρίνα εξ ολοκλήρου χειροποίητη, σε ξύλινη βάση διακοσμημένη με υφασμάτινα τριαντάφυλλα. Συνολικό ύψος διακοσμητικού κατά προσέγγιση 47 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου

€55,00

Λαμπάδα πασχαλινή μπαλαρίνα σε βάση

ΛΠ1339

Λαμπάδα πασχαλινή από αρωματικό κερί σε ροζ πούδρα χρώμα με ξύλινη καρδιά μαγνητάκι και θέμα κούκλα μπαλαρίνα. Μπαλαρίνα εξ ολοκλήρου χειροποίητη, με φόρεμα από λευκό τούλι, σε ξύλινη βάση διακοσμημένη με υφασμάτινα τριαντάφυλλα. Συνολικό ύψος διακοσμητικού κατά προσέγγιση 46 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€55,00

Λαμπάδα πασχαλινή μπαλαρίνα σε βάση

ΛΠ1341

Λαμπάδα πασχαλινή από αρωματικό κερί σε ροζ πούδρα χρώμα με ξύλινη καρδιά μαγνητάκι και θέμα κούκλα μπαλαρίνα. Μπαλαρίνα εξ ολοκλήρου χειροποίητη, με φόρεμα από λευκό πουά τούλι, υφασμάτινα τριαντάφυλλα και κορόνα, σε ξύλινη επιτραπέζια βάση. Συνολικό ύψος διακοσμητικού κατά προσέγγιση 48 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€60,00

Λαμπάδα πασχαλινή μπιζουτιέρα μπαλαρίνα

ΛΠ1362

Λαμπάδα πασχαλινή χειροποίητη από αρωματικό κερί, με μπιζουτιέρα με παράσταση μπαλαρίνα και ξύλινο κουτάκι διακοσμημένο. Το κουτάκι περιέχει 20 σοκολατένια αυγουλάκια της εταιρείας Oscar. Διαστάσεις κουτιού χωρίς τον στολισμό: 17,5x13x5cm ύψος Διαστάσεις μπιζουτιέρας : 7,5x12,5cm ύψος Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€45,00

Λαμπάδα πασχαλινή νεράιδα και τριαντάφυλλο

ΛΠ1330

Χειροποίητη πασχαλινή ροζ λαμπάδα από αρωματικό κερί, με θέμα νεράιδα καθιστή σε τριαντάφυλλο και υφασμάτινες εκρού κορδέλες. Διάσταση νεράιδας : Ύψος 5,5cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€20,00

Λαμπάδα πασχαλινή νεράιδα ροζ

ΛΠ1324

Λαμπάδα πασχαλινή από αρωματικό κερί, με θέμα νεράιδα σε χρώμα ροζ πούδρα, με αστέρι και τριαντάφυλλα. Στο σετ περιλαμβάνεται και ξύλινο κουτάκι διακοσμημένο με το θέμα που περιέχει εσωτερικά 20 σοκολατένια αυγουλάκια. Διαστάσεις κουτιού χωρίς το θέμα: 17.5 x 13 x 5cm ύψος. Τα σοκολατάκια είναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.(δεν συμπεριλαμβάνεται το παπούτσι)

€50,00

Λαμπάδα πασχαλινή νεράιδα σε βάση

ΛΠ1340

Λαμπάδα πασχαλινή από αρωματικό κερί σε ροζ πούδρα χρώμα με ξύλινη καρδιά μαγνητάκι και θέμα κούκλα νεράιδα. Νεράιδα εξ ολοκλήρου χειροποίητη, με φόρεμα από ροζ πούδρα τούλι, σε ξύλινη βάση διακοσμημένη με υφασμάτινα τριαντάφυλλα. Συνολικό ύψος διακοσμητικού κατά προσέγγιση 47 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€60,00

Λαμπάδα πασχαλινή νεράιδα σε βάση

ΛΠ1342

Λαμπάδα πασχαλινή από αρωματικό κερί σε ροζ πούδρα χρώμα με ξύλινη καρδιά μαγνητάκι και θέμα κούκλα νεράιδα. Νεράιδα με μαγικό ραβδί και φτερά εξ ολοκλήρου χειροποίητη, φτερά με glitter, φόρεμα από ροζ πούδρα τούλι και δαντέλες, σε ξύλινη βάση. Συνολικό ύψος διακοσμητικού κατά προσέγγιση 47 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€60,00

Λαμπάδα πασχαλινή ξύλινη καρδιά μαγνητάκι

ΛΠ1400

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με ξύλινη καρδιά μαγνητάκι, διακοσμημένη με υφασμάτινα τριανταφυλλάκια και στρας. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Στην τιμή περιλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€15,00

Λαμπάδα πασχαλινή ξύλινη πεταλούδα μαγνητάκι

ΛΠ1401

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με ξύλινη πεταλούδα μαγνητάκι, διακοσμημένη με υφασμάτινο τριανταφυλλάκι και ροζ πον πον. Λαμπάδα από αρωματικό κερί.. Στην τιμή περιλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€15,00

Λαμπάδα πασχαλινή ξύλινο κυκνάκι

ΛΠ1405

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με ξύλινο κυκνάκι μαγνητάκι, διακοσμημένη με υφασμάτινα τριανταφυλλάκια . Λαμπάδα από αρωματικό κερί.. Στην τιμή περιλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€15,00

Λαμπάδα πασχαλινή ονειροπαγίδα λουλούδια

ΛΠ1056

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με λουλουδάκια, ονειροπαγίδα και αρωματικό κερί. Διαστάσεις ονειροπαγίδας Φ20εκατ. ολικό ύψος με φτερά 60εκατ.

€27,00

Λαμπάδα πασχαλινή παγώνι

ΛΠ1166

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητο παγώνι με αρωματικό κερί

€22,00

Λαμπάδα πασχαλινή πεταλούδα

ΛΠ1052

Πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί για κορίτσια, με καδράκι διακοσμητικό φωτιζόμενο.

€37,00

Λαμπάδα πασχαλινή Πήγασος

ΛΠ1295

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με διακοσμητικό λευκό φτερωτό άλογο Πήγασο, με πολύχρωμα φτερά, υφασμάτινες ροζ κορδέλες και διακοσμητικά τριαντάφυλλα, σε αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€25,00

Λαμπάδα πασχαλινή προβατάκι

ΛΠ1292

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια με λούτρινο μάλλινο προβατάκι, σε αρωματικό ροζ κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€25,00

Λαμπάδα πασχαλινή σετ με μίνι συρταριέρα

ΛΠ1385

Μοναδική πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια, χειροποίητη, με διακοσμητική μίνι συρταριέρα με ανοιξιάτικη παράσταση. Η συρταριέρα περιέχει 20 σοκολατένια πασχαλινά αυγουλάκια της εταιρείας Oscar. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Διαστάσεις συρταριέρας: 17 x 10 x 16,5cm ύψος. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€27,00

Λαμπάδα πασχαλινή σετ με μπιζουτιέρα

ΛΠ1384

Μοναδική πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια, χειροποίητη, με διακοσμητική μπιζουτιέρα με ανοιξιάτικη παράσταση. Η μπιζουτιέρα περιέχει 20 σοκολατένια πασχαλινά αυγουλάκια της εταιρείας Oscar. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Διαστάσεις μπιζουτιέρας χωρίς τον στολισμό: 17,5 x 12 x 7,5 cm ύψος. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€27,00

Λαμπάδα πασχαλινή στεφανάκι

ΛΠ1006

Λαμπάδα πασχαλινή με στεφανάκι και υφασμάτινα τριαντάφυλλα με αρωματικό κερί.

€15,00

Λαμπάδα πασχαλινή φλαμίνγκο

ΛΠ1004

Λαμπάδα πασχαλινή με θέμα φλαμίνγκο περίπου 20 cm με αρωματικό κερί.

€20,00

Λαμπάδα πασχαλινή χειροποίητη μπαλαρίνα

ΛΠ1239

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με Κουκλίτσα μπαλαρίνα σε ξύλινη βάση, με αρωματικό κερί. Ύψος κούκλας 34cm

€30,00

Λαμπάδα πασχαλινή χειροποίητη νεράιδα

ΛΠ1240

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με Κουκλίτσα νεράιδα σε ξύλινη βάση, με αρωματικό κερί. Ύψος κούκλας 34cm

€30,00

Πασχαλινή Λαμπάδα Αλίκη

ΛΠ1146

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη για κορίτσι με θέμα την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων με αρωματικό κερί.

€30,00