Αγόρι

Βαπτιστικά ρούχα υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερα υφάσματα και χρώματα με την υπογραφή των εταιριών Designer's Cat & Bambolino

View as Grid List
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Designer's Cat BEN

DESIGNERS CAT BEN
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με σύμμεικτο σακάκι, λινό μοντέρνο παντελόνι, βαμβακερό εμπριμέ πουκάμισο με γιακά "Mao", με τιράντες και καπέλο, μπορεί να συνδυαστεί με τα αντίστοιχα παπούτσια.

Designer's Cat CONSTANTEN

DESIGNERS CAT CONSTANTEN
Βαπτιστικό σύνολο με βαμβακερό σακάκι, λινό παντελόνι, tailored slim fit πουκάμισο, ζώνη, παπιγιόν και αντίστοιχο καπέλο, μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια της συλλογής Designer's Cat.

Designer's Cat DIEGO

DESIGNERS CAT DIEGO
Σύνολο βάπτισης για αγόρι με λευκό βαμβακερό πουκάμισο, military γιλέκο σε γκρι αποχρώσεις, 100 % λινό παντελόνι, παπιγιόν, τραγιάσκα, ζώνη και μπορεί να συνδυαστεί με ανατομικό μποτάκι.

Designer's Cat JACKSON

DESIGNERS CAT JACKSON
Κλασικό σύνολο βάπτισης για αγόρι από 100 % λινό ύφασμα, με print στο παπιγιόν, και στο μαντηλάκι, με σακάκι, παντελόνι, πουκάμισο, ζώνη, καπέλο και μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια.

Designer's Cat KEVIN

DESIGNERS CAT KEVIN
Παιχνιδιάρικο σύνολο βάπτισης που αποτελείται από βαμβακερό γιλέκο, εμπριμέ μαντηλάκι, βαμβακερό πουκάμισο με εμπριμέ σχέδιο, παντελόνι, καπέλο, ζώνη και μπορεί να συνδυαστεί με τα αντίστοιχα μποτάκια.

Designer's Cat OSCAR

DESIGNERS CAT OSCAR
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι από λινό σακάκι, πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα με καρό σχέδιο και γιακά "Μάο", παντελόνι, ζώνη, μαντηλάκι με ασορτί λινή τραγιάσκα και αξεσουάρ στο τσεπάκι του σακακιού.

Designer's Cat REGIO

DESIGNERS CAT REGIO
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι από βαμβακερό γιλέκο με σχέδιο stars, ενσωματωμένο με το λινό πουκάμισο, με βαμβακερό παντελόνι, τιράντες και καπέλο.

Designer's Cat RICHARD

DESIGNERS CAT RICHARD
Ανάλαφρο λευκό λινό σύνολο βάπτισης για αγόρι με βαμβακερό ζακάρ γιλέκο σε μπλε αποχρώσεις, λινό "Μάο" πουκάμισο, παντελόνι, μαντηλάκι, τραγιάσκα, ζώνη και μπορεί να συνδυαστεί με αντίστοιχα παπούτσια.

Designer's Cat ROMEO

DESIGNERS CAT ROMEO
Σύνολο βάπτισης για αγόρι από λινό με 6 τεμάχια, σακάκι, παντελόνι, ζώνη, καπέλο, φουλάρι και μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια της σειράς ERIC ή ROMEO.

Designer's Cat SANTOS

DESIGNERS CAT SANTOS
Βαπτιστικό σύνολο αγοριού με χαμηλοκάβαλο λινό παντελόνι, με ασορτί γιλέκο ενσωματωμένο τη λινή πουκαμίσα, με μαντηλάκι, καπέλο, ασορτί φουλάρι και μπορεί να συνδυαστεί με το μποτάκι PERRI.

Designer's Cat TERZIO

DESIGNERS CAT TERZIO
Βαπτιστικό σύνολο boho style για αγόρι με λινό σακάκι με κουκούλα, με πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα με καρό σχέδιο και "Μάο" γιακά, παντελόνι, τιράντες, καβουράκι και μαντηλάκι.

Designer's Cat TONELLO

DESIGNERS CAT TONELLO
Βαπτιστικό σύνολο ιταλικού στυλ με γιλέκο με ασορτί μαντηλάκι, παντελόνι με τρίχρωμη πλεκτή ζώνη, με πουκάμισο, τραγιάσκα και ταιριάζει με το ανατομικό μποτάκι PERRI.

Designer's Cat TULLIO

DESIGNERS CAT TULLIO
Όμορφο σύνολο βάπτισης για αγόρι με παντελόνι σε "σπορ σικ" γραμμή, με πουκάμισο από λευκή βαμβακερή ποπλίνα, με κομψό μαντηλάκι με κεντημένα μοτίβα, τραγιάσκα, φουλάρι και γιλέκο.

Designer's Cat VOLTER

DESIGNERS CAT VOLTER
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με λευκό βαμβακερό πουκάμισο, λινό γιλέκο, παντελόνι 100 % cotton ζακάρ, με μαντηλάκι, τραγιάσκα, ζώνη και φουλάρι, μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια της ίδιας σειράς.

Designer's Cat BIAGIO

DESIGNERS CAT BIAGIO
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι της Designer's Cat με βαμβακερό παντελόνι, βαμβακερό πουκάμισο και ασορτί φουλάρι, μπορεί να συνδυαστεί και με επιπλέον τραγιάσκα, για αγοράκια από 6 - 30 μηνών.

Designer's Cat PERRI

DESIGNERS CAT PERRI
Βαπτιστικό σετ για αγόρι από jacket με μεταλλικά κόκκινα κουμπιά, μοντέρνο παντελόνι 100 % βαμβακερό, με τυπωτό πουκάμισο από βαμβάκι, τιράντες και ασορτί τραγιάσκα.

Designer's Cat LEON

DESIGNERS CAT LEON
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρια με βαμβακερό παντελόνι, γιλέκο, πουκάμισο, ασορτί φουλάρι και μπορεί να συνδυαστεί με επιπλέον τραγιάσκα ή καβουράκι.

Deesigner's Cat MICHAEL

DESIGNERS CAT MICHEL
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με λινό παντελόνι, γιλέκο, λινό πουκάμισο και ασορτί τιράντες για αγοράκια από 6 έως 30 μηνών.

Designer's Cat ARTHUR

DESIGNERS CAT ARTHUR
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι, με βαμβακερό τυπωτό γιλέκο, με ιδιαίτερο μαντηλάκι, με βαμβακερό πουκάμισο, παντελόνι με δερμάτινες τιράντες και ασορτί λευκό καβουράκι.

Designer's Cat CARLOS

DESIGNERS CAT CARLOS
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με λινό πουκάμισο, παντελόνι, δερμάτινες τιράντες, φουλάρι και ασορτί καβουράκι και μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια της ίδιας σειράς.

Designer's Cat CHARLIE

DESIGNERS CAT CHARLIE
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με βαμβακερό παντελόνι, ναυτικού στυλ μπλουζάκι, τιράντες, τραγιάσκα και φουλάρι.

Designer's Cat ADRI

DESIGNERS CAT ADRI
Βαπτιστικό σύνολο με λινό μπλουζάκι, παντελόνι και φουλάρι. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα πλήρες σετ από λαδόπανα, κουτιά βάπτισης, μαρτυρικά, λαμπάδες κλπ.

Designer's Cat ADRIAN

DESIGNERS CAT ADRIAN
Ανάλαφρο βαπτιστικό σύνολο για το καλοκαίρι για αγόρι με λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο, φουλάρι και ασορτί καβουράκι και μπορεί να συνδυαστεί με αντίστοιχα παπούτσια.

Designer's Cat ALEXANDER

DESIGNERS CAT ALEXANDER
Βαπτιστικό σύνολο με παντελόνι, γιλέκο, κεντητό βαμβακερό πουκάμισο, ασορτί καβουράκι και διακοσμητικό εμπριμέ μαντηλάκι.

Designer's Cat ALFONSO

DESIGNERS CAT ALFONSO
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με ψιλόριγο κοτλέ σακάκι, βαμβακερό πουκάμισο, καπαρντίνα παντελόνι, παπιγιόν, ζώνη και ασορτί μπλε καβουράκι.

Designer's Cat ANTONY

DESIGNERS CAT ANTONY
Βαπτιστικό σύνολο από λινή πουκαμίσα, σαλβάρι, με λινό φουλάρι, πλεκτή καζάκα και ασορτί καβουράκι, μπορεί να συνδυαστεί και με αντίστοιχα παπούτσια.

Designer's Cat BARNEY

DESIGNERS CAT BARNEY
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με βαμβακερό παντελόνι, σακάκι και πουκάμισο, καβουράκι ,τιράντες, διακοσμητικό εμπριμέ μαντηλάκι, και ασορτί φουλάρι.

Designer's Cat BOND

DESIGNERS CAT BOND
Σύνολο βάπτισης αγοριού για το καλοκαίρι, με μοντέρνο γιλέκο και παντελόνι, βαμβακερό πουκάμισο, τραγιάσκα, λινό φουλάρι και εμπριμέ μαντηλάκι.

Desinger's Cat BRUNO

DESIGNERS CAT BRUNO
Βαπτιστικό σύνολο για αγοράκι με σακάκι, παντελόνι, βαμβακερό πουκάμισο, τιράντες, ασορτί καβουράκι και φουλάρι από λινό.

Designer's Cat DEIMON

DESIGNERS CAT DEIMON
Βαπτιστικό σετ για αγόρι με σακάκι από λινό και βαμβάκι, παντελόνι από ύφασμα ποπλίνα, πουκάμισο, τιράντες, ασορτί καπέλο και παπιγιόν.

Designer's Cat DINO

DESIGNERS CAT DINO
Σύνολο βάπτισης για αγόρι με ζακάρ σακάκι, βαμβακερό πουκάμισο, εμπριμέ κοτλέ γιλέκο, καπαρντίνα παντελόνι με τιράντες και ασορτί τραγιάσκα.

Designer's Cat ERNESTO

DESIGNERS CAT ERNESTO
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με τουίντ τζάκετ, βαμβακερό παντελόνι, τιράντες, πουκάμισο με παπιγιόν και ασορτί τουίντ τραγιάσκα.

Designer's Cat GASTONE

DESIGNERS CAT GASTONE
Βαπτιστικό σύνολο για αγοράκι, των 6 τεμαχίων, με σακάκι από μαλλί και βαμβάκι, βαμβακερό πουκάμισο, παντελόνι καπαρντίνα με τιράντες, ασορτί τραγιάσκα και παπιγιόν.

Designer's Cat IVAN

DESIGNERS CAT IVAN
Σύνολο βάπτισης για αγόρι με λινό μελανζέ κοντό παντελόνι, λινό πουκάμισο με τιράντες, ασορτί τραγιάσκα και φουλάρι.

Designer's Cat LOUIS

DESIGNERS CAT LOUIS
Σύνολο βάπτισης για αγόρι, σε στυλ boho, με βαμβακερό γιλέκο, με λινό πουκάμισο, μαντηλάκι, παντελόνι με τιράντες και ασορτί τραγιάσκα

Designer's Cat MARC

DESIGNERS CAT MARC
Βαπτιστικό σύνολο σε στυλ street με λινό γιλέκο, με βαμβακερή πουκαμίσα, λινό παντελόνι και μπορεί να συνδυαστεί με τα αντίστοιχα παπούτσια και λαδοσέτ.

Designer's Cat RAMON BLUE

DESIGNERS CAT RAMON BLUE
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με σακάκι λινό, με πουκάμισο, παντελόνι από λινό Ιρλανδίας, με καρό φουλάρι, πλεκτές τιράντες και ασορτί λευκό καβουράκι.

Designer's Cat RENNIE

DESIGNERS CAT RENNIE
Σύνολο βάπτισης κλασσικό για αγόρι με μεσάτο σακάκι, πουκάμισο από 100% λινό Ιρλανδίας, βαμβακερό παντελόνι , casual παπιγιόν, πλεκτές τιράντες και ασορτί τραγιάσκα.

Designer's Cat SAIMON

DESIGNERS CAT SAIMON
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με λινή πουκαμίσα και παντελόνι σαλβάρι με λινό φουλάρι, χειροποίητο πλεκτό σκουφί ή τραγιάσκα, μπορεί να συνδυαστεί με λαδόπανα και λαδοσέτ.

Designer's Cat TOMAS BEIGE

DESIGNERS CAT TOMAS BEIGE
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με μοντέρνο σακάκι με κουκούλα, με λινό πουκάμισο Μάο, βαμβακερό παντελόνι καπαρντίνα, δερμάτινη ζώνη και μαντηλάκι πέτου.

Designer's Cat TOMAS BLUE

DESIGNERS CAT TOMAS BLUE
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με λινό τζάκετ με κουκούλα, με μπλουζάκι Μάο, βαμβακερό παντελόνι καπαρντίνα, με πλεκτές δερμάτινες τιράντες και μαντηλάκι.

Designer's Cat TONY

DESIGNERS CAT TONY
Βαπτιστικό σύνολο σε στυλ street για αγόρι με βαμβακερό γιλέκο και πουκάμισο, με βαμβακερή βερμούδα, λινό φουλάρι, ζώνη και ασορτί λευκό καβουράκι.

Designer's Cat VLADIMIR

DESIGNERS CAT VLADIMIR
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με μάλλινο παντελόνι, τιράντες, με τζάκετ με εσωτερική επένδυση από γούνα, με βαμβακερό πουκάμισο, μαντηλάκι και φουλάρι.

Designer's Cat ALLEGRINO

DESIGNERS CAT ALLEGRINO
Σύνολο βάπτισης για αγόρι με velour σακάκι, βαμβακερό παντελόνι, slim-fit βαμβακερό πουκάμισο, παπιγιόν, ζακάρ γιλέκο, ζώνη, και τραγιάσκα.

Designer's Cat KENZO

DESIGNERS CAT KENZO
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με velour σακάκι, βαμβακερό παντελόνι και πουκάμισο, παπιγιόν, ζακάρ γιλέκο, ζώνη και τραγιάσκα.

Designer's Cat FRANCESCO

DESIGNERS CAT FRANCESCO
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι από 100 % βαμβάκι jacquard, με print στο παπιγιόν και το μαντηλάκι, με σακάκι, παντελόνι, γιλέκο, τραγιάσκα και τιράντες.

Designer's Cat ORFEAS

DESIGNERS CAT ORFEAS
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με λινή βερμούδα, γιλέκο από βαμβάκι και λινό, βαμβακερό πουκάμισο, φουλάρι, λινή τραγιάσκα και ζώνη.

Designer's Cat EDMOND

DESIGNERS CAT EDMOND
Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με λινό σακάκι, παντελόνι, βαμβακερό πουκάμισο, καπέλο, τιράντες και ασορτί φουλάρι, μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια Designer's Cat.