Αναζήτηση
Filters
Close

Iδιαίτερα χειροποίητα ρούχα βάπτισης με την υπογραφή της cat in the hat συνδυασμένα με όλο το πακέτο της βάπτισης

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

CHRISTOFER βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT CHRISTOFER

Μοντέρνο σύνολο βάπτισης της Designer's Cat με βαμβακερό καρό σακάκι και μαντηλάκι, βαμβακερό παντελόνι με ασορτί ζώνη, πουκάμισο με γιακά "Mao" και καπέλο.

€289,00

FRANCIS βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT FRANCIS

Σύνολο βάπτισης της Designer's Cat με γιλέκο από βαμβάκι και μετάξι με κουμπιά Fratus και μαντηλάκι, βαμβακερό παντελόνι, slim fit πουκάμισο, ζώνη και καπέλο.

€289,00

HUAN βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT HUAN

Σύνολο βάπτισης της Designer's Cat σε κλασσικό ύφος, με βαμβακερό σακάκι, παντελόνι, βαμβακερό πουκάμισο με print ποδήλατα, παπιγιόν, καπέλο και χειροποίητη αλυσίδα.

€279,00

HARRY βαπτιστικό σύνολο

DEESIGNERS CAT HARRY

Σύνολο βάπτισης της Designer's Cat με βαμβακερό γιλέκο και ασορτί μαντηλάκι, βαμβακερό mélange πουκάμισο, μοντέρνο παντελόνι, καπέλο, ζώνη και φουλάρι.

€218,00

BILLY βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT BILLY

Σύνολο βάπτισης της Designer's Cat με φίνο βαμβακερό παντελόνι, γιλέκο με κουμπιά FRATUS, slim fit βαμβακερό πουκάμισο, παπιγιόν, καπέλο και δερμάτινες τιράντες.

€239,00

ALLESSANDRO βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT ALLESSANDRO

Σύνολο βάπτισης της Designer's Cat για αγόρια, με λινό σακάκι " frako style", ασορτί παντελόνι, βαμβακερό πουκάμισο slim-fit, παπιγιόν και καπέλο.

€298,00

MADOX βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT MADOX

Σύνολο βάπτισης της Designer's Cat με βαμβακερό πουκάμισο, λινό γιλέκο σε blue jean απόχρωση με κουμπιά fratus, λινό παντελόνι με γκρο ζώνη, φουλάρι και καπέλο ή τραγιάσκα.

€239,00

THEO βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT THEO

Street style σύνολο βάπτισης της Designer's Cat με λινό παντελόνι, λινό γιλέκο και πουκάμισο, διακοσμητικό μαντηλάκι, ασορτί τραγιάσκα και ζώνη.

€265,00

ION βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT ION

Μοντέρνο σύνολο βάπτισης της Designer's Cat για αγόρια με παντελόνι από μετάξι και βαμβάκι, βαμβακερό γιλέκο, βαμβακερό πουκάμισο από ποπλίνα, τραγιάσκα και 2 διακοσμητικά αξεσουάρ.

€279,00

VIVALDI βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT VIVALDI

Σύνολο βάπτισης της Designer's Cat για αγόρια με military style σακάκι με μεταλλικά κουμπιά, παντελόνι, πουκάμισο, ασορτί τραγιάσκα ή καπέλο.

€279,00

ASTER βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT ASTER

Σύνολο βάπτισης για αγόρια με βαμβακερό πουκάμισο από ποπλίνα, γιλέκο, καρό παντελόνι, τραγιάσκα ή καπέλο, μαντηλάκι, ζώνη και παπιγιόν.

€239,00

JOHAN βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT JOHAN

Σύνολο βάπτισης της Designer's Cat για αγόρια με βαμβακερό πουκάμισο και παντελόνι, λινό γιλέκο, μαντηλάκι, τραγιάσκα ή καπέλο, ζώνη και φουλάρι.

€218,00

DAVID βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT DAVID

Σύνολο βάπτισης για αγοράκι με βαμβακερό γιλέκο, παντελόνι από σύμμικτο ύφασμα, πουκάμισο σε γραμμή slim fit, δερμάτινο παπιγιόν, ασορτί μαντηλάκι και διακοσμητική αλυσίδα.

€239,00

AZIM βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT AZIM

Σύνολο βάπτισης για αγοράκι με βαμβακερό καρό παντελόνι, λευκό πουκάμισο, 100% βαμβακερό γιλέκο με μαντηλάκι, τραγιάσκα, φουλάρι και αλυσίδα με χάντρες.

€239,00

AMANTEO βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT AMANTEO

Σύνολο βάπτισης της Designer's Cat για αγόρι με λινό αμάνικο σακάκι frako style, παντελόνι από σύμμικτο ύφασμα, λινό πουκάμισο slim-fit, φουλάρι, τραγιάσκα και διακοσμητική αλυσίδα με χάντρες.

€289,00

ECTOR βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT ECTOR

Σύνολο βάπτισης μοντέρνο της Designer's Cat με λινό σακάκι frako style, βαμβακερό παντελόνι, βαμβακερό πουκάμισο slim fit, ζώνη, παπιγιόν και καπέλο.

€289,00

KARL βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT KARL

Σύνολο βάπτισης για αγόρια με λινό σακάκι frako style, βαμβακερό παντελόνι και πουκάμισο slim-fit για παπιγιόν, με ασορτί ζώνη και καπέλο.

€279,00

FELIX βαπτιστικό σύνολο

DESIGNERS CAT FELIX

Σύνολο βάπτισης της Designer's Cat για αγόρια με λινό σακάκι, βαμβακερό παντελόνι και πουκάμισο slim-fit, ζώνη, παπιγιόν και καπέλο.

€265,00

Designer's Cat FRANCO Παλτό

DESIGNERS CAT FRANCO ΠΑΛΤΟ

Παλτό τύπου mouton, στρατιωτικού στυλ (military style) σε μπλε marine απόχρωση.

€78,00

Designer's Cat AGOSTINO παλτό

DESIGNERS CAT AGOSTINO ΠΑΛΤΟ

Παλτό τύπου mouton στρατιωτικού στυλ σε γκρι απόχρωση που συνδυάζεται τέλεια με το βαπτιστικό σύνολο AGOSTINO.

€78,00

Designer's Cat BASTIANO

DESIGNERS CAT BASTIANO

Σύνολο βάπτισης για το αγόρι με παντελόνι καπαρντίνα, βαμβακερό λινό γιλέκο, εμπριμέ βαμβακερό πουκάμισο, χειροποίητες τιράντες, καβουράκι και εμπριμέ μαντηλάκι.

€249,00

Designer's Cat AGOSTINO

DESIGNER'S CAT AGOSTINO

Σύνολο βάπτισης για αγόρι με παντελόνι καπαρντίνα, γιλέκο και πουκάμισο με κομποζέ κουμπιά, δερμάτινες τιράντες, ασορτί καβουράκι και εμπριμέ παπιγιόν.

€227,00

Designer's Cat RODRIGUEZ

DESIGNERS CAT RODRIGUEZ

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με κοτλέ μεσάτο σακάκι, μελανζέ παντελόνι, γκρο ζώνη, πουκάμισο, ασορτί καβουράκι, εμπριμέ παπιγιόν και μαντηλάκι.

€268,00

Designer's Cat HUGO

DESIGNERS CAT HUGO

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με βαμβακερό κοτλέ παντελόνι, βαμβακερό πουκάμισο, κοτλέ γιλέκο, ασορτί φουλάρι και μπορεί να συνδυαστεί με extra τραγιάσκα.

€152,00

Designer's Cat ROBEN

DESIGNERS CAT ROBEN

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι από παντελόνι καπαρντίνα με τιράντες, βαμβακερό πουκάμισο, velour βαμβακερό γιλέκο και μπορεί να συνδυαστεί με επιπλέον τραγιάσκα.

€152,00

Designer's Cat FIDEL

DESIGNERS CAT FIDEL

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με βαμβακερό παντελόνι, πουκάμισο με κεντημένο μοτίφ, γιλέκο, τραγιάσκα και δερμάτινο παπιγιόν.

€259,00

Designer's Cat GAS

DESIGNERS CAT GAS

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με παντελόνι, παντελόνι, πουκάμισο, γιλέκο από 100 % βαμβάκι, ζώνη, τραγιάσκα, φουλάρι και διακοσμητικό μαντηλάκι.

€229,00

Designer's Cat ENZO

DESIGNERS CAT ENZO

Σύνολο βάπτισης για αγόρια με βαμβακερό παντελόνι, γιλέκο συνδυασμένο με λινό πουκάμισο και ασορτί φουλάρι, μπορεί να συνδυαστεί με extra τραγιάσκα ή καβουράκι.

€154,00

Designer's Cat EMANUEL

DESIGNERS CAT EMANUEL

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με δερμάτινο παπιγιόν, πουκάμισο, λινή βερμούδα με ασορτί τιράντες και αντίστοιχη τραγιάσκα, μπορεί να συνδυαστεί με Designer's Cat παπούτσια.

€243,00

Designer's Cat LUIGI

DESIGNERS CAT LUIGI

Βαπτιστικό σύνολο για αγοράκι με σύμμεικτο γιλέκο, βαμβακερό παντελόνι, λινή πουκαμίσα με "Μάο" γιακά, καπέλο και ασορτί φουλάρι.

€248,00

Designer's Cat EDMOND

DESIGNERS CAT EDMOND

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με λινό σακάκι, παντελόνι, βαμβακερό πουκάμισο, καπέλο, τιράντες και ασορτί φουλάρι, μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια Designer's Cat.

€286,00

Designer's Cat ORFEAS

DESIGNERS CAT ORFEAS

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με λινή βερμούδα, γιλέκο από βαμβάκι και λινό, βαμβακερό πουκάμισο, φουλάρι, λινή τραγιάσκα και ζώνη.

€236,00

Designer's Cat KENZO

DESIGNERS CAT KENZO

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με velour σακάκι, βαμβακερό παντελόνι και πουκάμισο, παπιγιόν, ζακάρ γιλέκο, ζώνη και τραγιάσκα.

€269,00

Designer's Cat FRANCESCO

DESIGNERS CAT FRANCESCO

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι από 100 % βαμβάκι jacquard, με print στο παπιγιόν και το μαντηλάκι, με σακάκι, παντελόνι, γιλέκο, τραγιάσκα και τιράντες.

€272,00

Designer's Cat ALLEGRINO

DESIGNERS CAT ALLEGRINO

Σύνολο βάπτισης για αγόρι με velour σακάκι, βαμβακερό παντελόνι, slim-fit βαμβακερό πουκάμισο, παπιγιόν, ζακάρ γιλέκο, ζώνη, και τραγιάσκα.

€269,00

Designer's Cat

DESIGNERS CAT MICHEL

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρια με λινό παντελόνι, γιλέκο συνδυασμένο με λινό πουκάμισο και ασορτί τιράντες, για αγοράκια έως 30 μηνών.

€189,00

Designer's Cat LEON

DESIGNERS CAT LEON

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρια με βαμβακερό παντελόνι, γιλέκο, πουκάμισο, ασορτί φουλάρι και μπορεί να συνδυαστεί με επιπλέον τραγιάσκα ή καβουράκι.

€186,00

Designer's Cat BIAGIO

DESIGNERS CAT BIAGIO

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι της Designer's Cat με βαμβακερό παντελόνι, βαμβακερό πουκάμισο και ασορτί φουλάρι, μπορεί να συνδυαστεί και με επιπλέον τραγιάσκα, για αγοράκια από 6 - 30 μηνών.

€119,00

Designer's Cat VOLTER

DESIGNERS CAT VOLTER

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με λευκό βαμβακερό πουκάμισο, λινό γιλέκο, παντελόνι 100 % cotton ζακάρ, με μαντηλάκι, τραγιάσκα, ζώνη και φουλάρι, μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια της ίδιας σειράς.

€236,00

Designer's Cat REGIO

DESIGNERS CAT REGIO

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι από βαμβακερό γιλέκο με σχέδιο stars, ενσωματωμένο με το λινό πουκάμισο, με βαμβακερό παντελόνι, τιράντες και καπέλο.

€198,00

Designer's Cat SANTOS

DESIGNERS CAT SANTOS

Βαπτιστικό σύνολο αγοριού με χαμηλοκάβαλο λινό παντελόνι, με ασορτί γιλέκο ενσωματωμένο τη λινή πουκαμίσα, με μαντηλάκι, καπέλο, ασορτί φουλάρι και μπορεί να συνδυαστεί με το μποτάκι PERRI.

€238,00

Designer's Cat TULLIO

DESIGNERS CAT TULLIO

Όμορφο σύνολο βάπτισης για αγόρι με παντελόνι σε "σπορ σικ" γραμμή, με πουκάμισο από λευκή βαμβακερή ποπλίνα, με κομψό μαντηλάκι με κεντημένα μοτίβα, τραγιάσκα, φουλάρι και γιλέκο.

€248,00

Designer's Cat TONELLO

DESIGNERS CAT TONELLO

Βαπτιστικό σύνολο ιταλικού στυλ με γιλέκο με ασορτί μαντηλάκι, παντελόνι με τρίχρωμη πλεκτή ζώνη, με πουκάμισο, τραγιάσκα και ταιριάζει με το ανατομικό μποτάκι PERRI.

€268,00

Designer's Cat RICHARD

DESIGNERS CAT RICHARD

Ανάλαφρο λευκό λινό σύνολο βάπτισης για αγόρι με βαμβακερό ζακάρ γιλέκο σε μπλε αποχρώσεις, λινό "Μάο" πουκάμισο, παντελόνι, μαντηλάκι, τραγιάσκα, ζώνη και μπορεί να συνδυαστεί με αντίστοιχα παπούτσια.

€236,00

Designer's Cat ROMEO

DESIGNERS CAT ROMEO

Σύνολο βάπτισης για αγόρι από λινό με 6 τεμάχια, σακάκι, παντελόνι, ζώνη, καπέλο, φουλάρι και μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια της σειράς ERIC ή ROMEO.

€289,00

Designer's Cat TERZIO

DESIGNERS CAT TERZIO

Βαπτιστικό σύνολο boho style για αγόρι με λινό σακάκι με κουκούλα, με πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα με καρό σχέδιο και "Μάο" γιακά, παντελόνι, τιράντες, καβουράκι και μαντηλάκι.

€265,00

Designer's Cat OSCAR

DESIGNERS CAT OSCAR

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι από λινό σακάκι, πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα με καρό σχέδιο και γιακά "Μάο", παντελόνι, ζώνη, μαντηλάκι με ασορτί λινή τραγιάσκα και αξεσουάρ στο τσεπάκι του σακακιού.

€265,00

Designer's Cat JACKSON

DESIGNERS CAT JACKSON

Κλασικό σύνολο βάπτισης για αγόρι από 100 % λινό ύφασμα, με print στο παπιγιόν, και στο μαντηλάκι, με σακάκι, παντελόνι, πουκάμισο, ζώνη, καπέλο και μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια.

€286,00

Designer's Cat KEVIN

DESIGNERS CAT KEVIN

Παιχνιδιάρικο σύνολο βάπτισης που αποτελείται από βαμβακερό γιλέκο, εμπριμέ μαντηλάκι, βαμβακερό πουκάμισο με εμπριμέ σχέδιο, παντελόνι, καπέλο, ζώνη και μπορεί να συνδυαστεί με τα αντίστοιχα μποτάκια.

€218,00

Designer's Cat ERIC

DESIGNERS CAT ERIC

Βαπτιστικό σύνολο για αγοράκι με μεσάτο σακάκι από 100 % λινό ύφασμα, παπιγιόν από ζακάρ ύφασμα, με μαντηλάκι, ζώνη, καπέλο, παντελόνι και μπορεί να συνδυαστεί με αντίστοιχο ανατομικό μποτάκι.

€286,00

Designer's Cat DIEGO

DESIGNERS CAT DIEGO

Σύνολο βάπτισης για αγόρι με λευκό βαμβακερό πουκάμισο, military γιλέκο σε γκρι αποχρώσεις, 100 % λινό παντελόνι, παπιγιόν, τραγιάσκα, ζώνη και μπορεί να συνδυαστεί με ανατομικό μποτάκι.

€259,00

Designer's Cat CONSTANTEN

DESIGNERS CAT CONSTANTEN

Βαπτιστικό σύνολο με βαμβακερό σακάκι, λινό παντελόνι, tailored slim fit πουκάμισο, ζώνη, παπιγιόν και αντίστοιχο καπέλο, μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια της συλλογής Designer's Cat.

€259,00

Designer's Cat BEN

DESIGNERS CAT BEN

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με σύμμεικτο σακάκι, λινό μοντέρνο παντελόνι, βαμβακερό εμπριμέ πουκάμισο με γιακά "Mao", με τιράντες και καπέλο, μπορεί να συνδυαστεί με τα αντίστοιχα παπούτσια.

€265,00

Designer's Cat FREDDY

DESIGNERS CAT FREDDY

Βαπτιστικό μοντέρνο σύνολο για αγόρια με λινό σακάκι, βαμβακερό παντελόνι, βαμβακερό πουκάμισο, ζώνη, παπιγιόν και καπέλο, ένα σετ το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με το ανατομικό μποτάκι GAS.

€267,00

Designer's Cat VLADIMIR

DESIGNERS CAT VLADIMIR

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με μάλλινο παντελόνι, τιράντες, με τζάκετ με εσωτερική επένδυση από γούνα, με βαμβακερό πουκάμισο, μαντηλάκι και φουλάρι.

€279,00

Designer's Cat GASTONE

DESIGNERS CAT GASTONE

Βαπτιστικό σύνολο για αγοράκι, των 6 τεμαχίων, με σακάκι από μαλλί και βαμβάκι, βαμβακερό πουκάμισο, παντελόνι καπαρντίνα με τιράντες, ασορτί τραγιάσκα και παπιγιόν.

€279,00

Designer's Cat ERNESTO

DESIGNERS CAT ERNESTO

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με τουίντ τζάκετ, βαμβακερό παντελόνι, τιράντες, πουκάμισο με παπιγιόν και ασορτί τουίντ τραγιάσκα.

€265,00

Designer's Cat DINO

DESIGNERS CAT DINO

Σύνολο βάπτισης για αγόρι με ζακάρ σακάκι, βαμβακερό πουκάμισο, εμπριμέ κοτλέ γιλέκο, καπαρντίνα παντελόνι με τιράντες και ασορτί τραγιάσκα.

€276,00

Designer's Cat ALFONSO

DESIGNERS CAT ALFONSO

Βαπτιστικό σύνολο για αγόρι με ψιλόριγο κοτλέ σακάκι, βαμβακερό πουκάμισο, καπαρντίνα παντελόνι, παπιγιόν, ζώνη και ασορτί μπλε καβουράκι.

€279,00

Designer's Cat TONY

DESIGNERS CAT TONY

Βαπτιστικό σύνολο σε στυλ street για αγόρι με βαμβακερό γιλέκο και πουκάμισο, με βαμβακερή βερμούδα, λινό φουλάρι, ζώνη και ασορτί λευκό καβουράκι.

€248,00

Filter by:

Clear All
Min: €78,00 Max: €298,00
78 298