Αναζήτηση
Filters
Close

Πανέμορφα σύνολα ρούχων βάπτισης για αγοράκια, των εταιριών Stova bambini, Designer's Cat, Bambolino, Vinteli, Permano

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Stova Bambini SS24 B36

SS24 B36

Κοστούμι βάπτισης σε Ιταλικό στυλ με print bespoke ύφασμα Stova Bambini στο γιλέκο, και απόχρωση light blue indigo. Το σετ αποτελείται από 6 τεμ. γιλέκο με μπροστινό μπεζ μονόχρωμο και print στο πίσω μέρος, βαμβακερό παντελόνι σε light blue indigo, πουκάμισο λινό μάο, τιράντες ασορτί, pochette, καπέλο. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€247,00 €222,30

Stova Bambini SS24 B35

SS24 B35

Κοστούμι βάπτισης σε Ιταλικό στυλ με print bespoke ύφασμα Stova Bambini στο γιλέκο, και απόχρωση olive mint. Το σετ αποτελείται από 6 τεμάχια, γιλέκο με μπροστινό print και πίσω μονόχρωμο της άμμου, βαμβακερό παντελόνι σε olive mint, πουκάμισο μάο με φυσική ρίγα στην ύφανση, τιράντες ασορτί, pochette, καπέλο. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€247,00 €222,30

Stova Bambini SS24 B34

SS24 B34

Η νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης με υπέροχο νέο, ασύμμετρο πουκάμισο, με διπλά διακοσμητικά τσεπάκια, σε λινό σιέλ. Συνδυάζεται με υπέροχο διπλό φουλάρι σε λευκό και διακριτικό print σε ασορτί χρώμα και δερμάτινο branding catch Stova Bambini από δέρμα νάπα (nappa). Το παντελόνι είναι λινό σε off white με λάστιχο στη μέση, κορδόνι σύσφιξης και διακοσμητικό, αποσπώμενο αξεσουάρ στο πίσω μέρος. Το σετ περιλαμβάνει 5 τεμάχια (πουκάμισο, φουλάρι, παντελόνι, διακοσμητικό αποσπώμενο αξεσουάρ, καπέλο). Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€219,00 €197,10

Stova Bambini SS24 B33

SS24 B33

Η νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης με υπέροχο νέο, ασύμμετρο πουκάμισο, με διπλά διακοσμητικά τσεπάκια, σε λινό off white. Συνδυάζεται με υπέροχο διπλό φουλάρι σε λευκό και διακριτικό print σε χρώμα tropical yellow brown και δερμάτινο branding catch Stova Bambini από δέρμα νάπα (nappa). Το παντελόνι είναι λινό σε βεραμάν χρώμα με λάστιχο στη μέση, κορδόνι σύσφιξης και διακοσμητικό αποσπώμενο αξεσουάρ στο πίσω μέρος. Το σετ περιλαμβάνει 5 τεμάχια (πουκάμισο, φουλάρι, παντελόνι, διακοσμητικό αποσπώμενο αξεσουάρ, καπέλο). Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€219,00 €197,10

Stova Bambini SS24 B32

SS24 B32

Η νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης, με υπέροχο νέο, ασύμμετρο πουκάμισο, με διπλά διακοσμητικά τσεπάκια, σε λινό off white. Συνδυάζεται με υπέροχο διπλό φουλάρι σε λευκό και διακριτικό print στο χρώμα της μέντας και δερμάτινο branding catch Stova Bambini από δέρμα νάπα (nappa). Το παντελόνι είναι λινό στο χρώμα της άμμου με λάστιχο στη μέση, κορδόνι σύσφιξης και διακοσμητικό, αποσπώμενο αξεσουάρ στο πίσω μέρος. Το σετ περιλαμβάνει 5 τεμάχια (πουκάμισο, φουλάρι, παντελόνι, διακοσμητικό αποσπώμενο αξεσουάρ, καπέλο). Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€219,00 €197,10

Stova Bambini SS24 B31

SS24 B31

Η νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης που διατίθεται σε 3 χρώματα, το συγκεκριμένο αποτελείται από υπέροχο λινό πουκάμισο μάο με το χαρακτηριστικό νέο κούμπωμα στο κέντρο σε απόχρωση off white, και μοντέρνο light blue παντελόνι με ασορτί φουλάρι. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€185,00 €166,50

Stova Bambini SS24 B30

SS24 B30

Η νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης που διατίθεται σε 3 χρώματα, το συγκεκριμένο αποτελείται από υπέροχο λινό πουκάμισο μάο με το χαρακτηριστικό νέο κούμπωμα στο κέντρο σε απόχρωση off white, και μοντέρνο γκρι παντελόνι με ασορτί φουλάρι. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€185,00 €166,50

Stova Bambini SS24 B29

SS24 B29

Η νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης που διατίθεται σε 3 χρώματα, το συγκεκριμένο αποτελείται από υπέροχο λινό πουκάμισο μάο με το χαρακτηριστικό νέο κούμπωμα στο κέντρο σε απόχρωση light mint, και μοντέρνο λευκό παντελόνι με ασορτί φουλάρι. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€185,00 €166,50

Stova Bambini SS24 B28

SS24 B28

Μοντέρνο βαπτιστικό που διατίθεται σε 3 αποχρώσεις. Το σύνολο αποτελείται από 5 τεμάχια σε light mint αποτελούμενο από βαμβακερό παντελόνι με λάστιχο στη μέση σε ίσια γραμμή, βαμβακερό πουκάμισο μάο και φουλάρι ασορτί με το παντελόνι. Το παντελόνι διακοσμεί υπέροχη διπλή ζώνη με γαντζάκι για εύκολη εφαρμογή. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια στο ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€185,00 €166,50

Stova Bambini SS24 B27

SS24 B27

Μοντέρνο βαπτιστικό που διατίθεται σε 3 αποχρώσεις. Το σύνολο αποτελείται από 5 τεμάχια στα χρώματα στο χρώμα της άμμου, αποτελούμενο από βαμβακερό παντελόνι με λάστιχο στη μέση σε ίσια γραμμή, βαμβακερό πουκάμισο μάο και φουλάρι ασορτί με το παντελόνι. Το παντελόνι διακοσμεί υπέροχη διπλή ζώνη με γαντζάκι για εύκολη εφαρμογή. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια στο ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€185,00 €166,50

Stova Bambini SS24 B26

SS24 B26

Μοντέρνο βαπτιστικό που διατίθεται σε 3 αποχρώσεις. Το σύνολο αποτελείται από 5 τεμάχια στη νέα χαρακτηριστική απόχρωση του ραφ αποτελούμενο από βαμβακερό παντελόνι με λάστιχο στη μέση σε ίσια γραμμή, βαμβακερό πουκάμισο μάο και φουλάρι ασορτί με το παντελόνι. Το παντελόνι διακοσμεί υπέροχη διπλή ζώνη με γαντζάκι για εύκολη εφαρμογή. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια στο ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€185,00 €166,50

Stova Bambini SS24 B25

SS24 B25

Ένα ιδιαίτερο boho σύνολο βάπτισης, με χαρακτηριστικό κοντομάνικο jacket safari και λάστιχο σε cargo παντελόνι, με εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό. Το σετ αποτελείται από 5 τεμάχια στο χρώμα της άμμου (jacket safari, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη, καπέλο) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B24

SS24 B24

Ένα ιδιαίτερο boho σύνολο βάπτισης, με χαρακτηριστικό κοντομάνικο jacket safari και λάστιχο σε cargo παντελόνι, με εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό. Το σετ αποτελείται από 5 τεμάχια σε ραφ απόχρωση (jacket safari, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη, καπέλο) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια.

€237,00 €213,30

Stova Bambini SS24 B23

SS24 B23

Ένα ιδιαίτερο boho σύνολο βάπτισης, με χαρακτηριστικό κοντομάνικο jacket safari και λάστιχο σε cargo παντελόνι, με εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό. Το σετ αποτελείται από 5 τεμάχια σε υπόλευκο χρώμα (jacket safari, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη, καπέλο) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια.

€237,00 €213,30

Stova Bambini SS24 B22

SS24 B22

Ένα μοναδικό boho σύνολο βάπτισης, διατίθεται στο χρώμα της άμμου, με χαρακτηριστικό το μοναδικό μακρυμάνικο λινό jacket safari και off white, λινό παντελόνι με λάστιχο στη μέση, σε ίσια γραμμή με διακοσμητική ζώνη με διακριτικό ζακάρ κέντημα. Το σετ αποτελείται από 5 τεμ jacket safari, πουκάμισο μάο, παντελόνι, ζώνη, καπέλο και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια.

€247,00 €222,30

Stova Bambini SS24 B21

SS24 B21

Λινό σύνολο βάπτισης 6 τεμαχίων, σε boho style και απόχρωση μπεζ- light mint, που περιλαμβάνει το νέο σχέδιο γιλέκου της Stova Bambini με ένα κούμπωμα και διακοσμητικό διπλό λινό στο ένα κομμάτι του γιλέκου με ανάγλυφη, ανάλαφρη ψάθα. Το παντελόνι είναι σε κλασσική γραμμή με μικρή πιέτα και διακοσμητικό τσεπάκι. Το πουκάμισο είναι λινό σε μάο γραμμή και ασορτί απόχρωση με το γιλέκο. Περιλαμβάνει καπέλο, γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη και διακοσμητικό bohemian αξεσουάρ στο γιλέκο. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 B20

SS24 B20

Λινό σύνολο βάπτισης 6 τεμαχίων, σε boho styleκαι απόχρωση μπεζ- off white, που περιλαμβάνει το νέο σχέδιο γιλέκου της Stova Bambini με ένα κούμπωμα και διακοσμητικό διπλό λινό στο ένα κομμάτι του γιλέκου με ανάγλυφη, ανάλαφρη ψάθα. Το παντελόνι είναι σε κλασσική γραμμή με μικρή πιέτα και διακοσμητικό τσεπάκι. Το πουκάμισο είναι λινό σε μάο γραμμή και ασορτί απόχρωση με το γιλέκο. Περιλαμβάνει καπέλο, γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη και διακοσμητικό bohemian αξεσουάρ στο γιλέκο. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 B19

SS24 B19

Λινό σύνολο βάπτισης 6 τεμαχίων, σε boho styleκαι απόχρωση off white - σιέλ, που περιλαμβάνει το νέο σχέδιο γιλέκου της Stova Bambini με ένα κούμπωμα και διακοσμητικό διπλό λινό στο ένα κομμάτι του γιλέκου με ανάγλυφη, ανάλαφρη ψάθα. Το παντελόνι είναι σε κλασσική γραμμή με μικρή πιέτα και διακοσμητικό τσεπάκι. Το πουκάμισο είναι λινό σε μάο γραμμή και ασορτί απόχρωση με το παντελόνι. Περιλαμβάνει καπέλο, γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη και διακοσμητικό bohemian αξεσουάρ στο γιλέκο. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 B18

SS24 B18

Λινό σύνολο βάπτισης 6 τεμαχίων, σε boho style και απόχρωση off white - μπεζ, που περιλαμβάνει το νέο σχέδιο γιλέκου της Stova Bambini με ένα κούμπωμα και διακοσμητικό διπλό λινό στο ένα κομμάτι του γιλέκου με ανάγλυφη, ανάλαφρη ψάθα. Το παντελόνι είναι σε κλασσική γραμμή με μικρή πιέτα και διακοσμητικό τσεπάκι. Το πουκάμισο είναι λινό σε μάο γραμμή και ασορτί απόχρωση με το γιλέκο. Περιλαμβάνει καπέλο, γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη και διακοσμητικό bohemian αξεσουάρ στο γιλέκο. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 B17

SS24 B17

Μια νέα πρόταση σε λινό κοστούμι βάπτισης σε απόχρωση άμμου, ένα από τα best seller του 2024, που το χαρακτηρίζει το ανάλαφρο πατρόν. Το παντελόνι έχει λάστιχο και κορδόνι σύσφιξης στην μέση για εύκολη και άνετη εφαρμογή. Το γιλέκο αποτελείται από βέλγικο λινό άριστης ποιότητας και δένει στο πλάι με μοντέρνο αξεσουάρ δεσίματος και υπέροχο διακοσμητικό αξεσουάρ στο πίσω μέρος του γιλέκου. Το σετ αποτελείται από 5 τεμ (γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, καπέλο και διακοσμητικό αξεσουάρ) και μπορεί να συνδυαστεί με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια. Όλα τα υφάσματα των ρούχων είναι από λινό.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B16

SS24 B16

Μοναδικός συνδυασμός σε γήινες αποχρώσεις, σε ένα σετ βάπτισης 6 τεμαχίων, που περιλαμβάνει το νέο bohemian σχέδιο γιλέκο της Stova Bambini με μονό κούμπωμα. Το σύνολο αποτελείται από γιλέκο με ιδιαίτερο διακριτικό print στην πλάτη, βαμβακερό μάο πουκάμισο και παντελόνι με διακοσμητικές τιράντες στο print της πλάτης. Διατίθεται με καπέλο, τιράντες. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€237,00 €213,30

Stova Bambini SS24 B15

SS24 B15

Ένας boho chic συνδυασμός στην πιο δημοφιλή απόχρωση της βάπτισης, σε ένα σετ βάπτισης 6 τεμαχίων, που περιλαμβάνει το νέο boho σχέδιο γιλέκο της Stova Bambini. Το σύνολο αποτελείται από γιλέκο σε απόχρωση blue denim και συνδυάζεται τέλεια με ιδιαίτερο λευκό μάο πουκάμισο με ανάγλυφο μοτίβο και βαμβακερό παντελόνι σε απόχρωση πούρου. Διατίθεται με καπέλο, ζώνη με ζακάρ κέντημα και κρεμαστό αξεσουάρ παντελονιού. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€225,00 €202,50

Stova Bambini SS24 B14

SS24 B14

Κλασικό σύνολο αποτελούμενο από ζακάρ λευκό γιλέκο με σχέδιο ψαροκόκαλο συνδυασμένο με βαμβακερό ίσιο παντελόνι στο χρώμα της μέντας και λευκό πουκάμισο με ασορτί printed παπιγιόν και pochette σε olive mint. Το σετ 7 τεμαχίων περιλαμβάνει γιλέκο, παντελόνι, πουκάμισο, ζώνη, παπιγιόν, ψάθινο καπέλο διακοσμητική pochette και αποσπώμενο κρεμαστό αξεσουάρ παντελονιού. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 B13

SS24 B13

Υπέροχο καλοκαιρινό outfit, σε φωτεινό μπλε από εξαιρετικό ύφασμα σε βαμβακερή ψάθα και βαμβακερό καμβά παντελόνι στην απόχρωση της άμμου, με διακοσμητικά τσεπάκια και αποσπώμενο αξεσουάρ στο πίσω μέρος ασορτί με το παπιγιόν και την pochette σε απόχρωση της μέντας συνδυασμένα με λευκό βαμβακερό πουκάμισο. Το σετ 7 τεμαχίων περιλαμβάνει γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη, παπιγιόν, ψάθινο καπέλο διακοσμητική pochette και αποσπώμενο κρεμαστό αξεσουάρ παντελονιού. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B12

SS24 B12

Σετ βάπτισης 7 τεμαχίων με εξαιρετικά υφάσματα σε γλυκές αποχρώσεις ραφ-σιέλ-γκρι, όπου στο γιλέκο η ύφανση σχηματίζει διακριτικό, διακοσμητικό pattern. Περιλαμβάνει ασύμμετρο γιλέκο σε μοντέρνα γραμμή, από φίνο Ιταλικό βαμβακερό ύφασμα. Διατίθεται με λευκό βαμβακερό πουκάμισο classic line. Το παντελόνι είναι σε γκρι απόχρωση περιλαμβάνει αποσπώμενες τιράντες σε υπέροχο pattern ασορτί με την pochette. Στο σετ περιλαμβάνονται γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, τιράντες, παπιγιόν, ψάθινο καπέλο, διακοσμητική pochette. Συνδυάζονται με ασορτί παπούτσια vegan ανατομικά με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 B11

SS24 B11

Σετ βάπτισης 7 τεμαχίων με εξαιρετικά υφάσματα στο χρώμα της άμμου και ανάγλυφη ύφανση στο γιλέκο που σχηματίζει διακριτικό, διακοσμητικό pattern. Περιλαμβάνει ασύμμετρο γιλέκο σε μοντέρνα γραμμή, από φίνο Ιταλικό βαμβακερό ύφασμα. Διατίθεται με λευκό βαμβακερό πουκάμισο classic line. Το παντελόνι είναι κλασσική γραμμή σε μπεζ εποχική καπαρντίνα. Στο σετ περιλαμβάνονται γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη, παπιγιόν, ψάθινο καπέλο, διακοσμητική pochette. Συνδυάζεται με ασορτί παπούτσια ανατομικά με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B10

SS24 B10

Ιταλική φινέτσα στο μοναδικό σετ βάπτισης 7 τεμαχίων με εξαιρετικά υφάσματα σε μια ιδιαίτερη απόχρωση μπεζ και φυστικί. Περιλαμβάνει ασύμμετρο γιλέκο σε μοντέρνα γραμμή, από φίνο Ιταλικό βαμβακερό ύφασμα. Διατίθεται με λευκό βαμβακερό πουκάμισο classic line. Το παντελόνι είναι το νέο σχέδιο της Stova Bambini με πιέτες και ζώνη ιμάντα σε ασορτί απόχρωση. Στο σετ περιλαμβάνονται γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη, παπιγιόν, ψάθινο καπέλο, διακοσμητική pochette. Συνδυάζεται με ασορτί παπούτσια ανατομικά με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B9

SS24 B9

Βαπτιστικό σύνολο βάπτισης 7 τεμαχίων με εξαιρετικά υφάσματα σε μια ιδιαίτερη απόχρωση μπλε-ραφ και γκρι. Περιλαμβάνει ασύμμετρο γιλέκο σε μοντέρνα γραμμή, από φίνο Ιταλικό βαμβακερό ύφασμα. Διατίθεται με λευκό βαμβακερό πουκάμισο classic line. Το παντελόνι είναι το νέο σχέδιο της Stova Bambini με πιέτες και ζώνη ιμάντα σε ασορτί απόχρωση. Στο σετ περιλαμβάνονται γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη, παπιγιόν, ψάθινο καπέλο, διακοσμητική pochette. Συνδυάζεται με ασορτί παπούτσια ανατομικά με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B8

SS24 B8

Ιταλική φινέτσα στο μοναδικό σετ βάπτισης 7 τεμαχίων με εξαιρετικά υφάσματα στην πιο καλοκαιρινή απόχρωση του καλοκαιριού μπλε και φωτεινό σιέλ. Περιλαμβάνει ασύμμετρο γιλέκο σε μοντέρνα γραμμή από φίνο Ιταλικό βαμβακερό ύφασμα. Το πουκάμισο έχει λευκή βάση με μάο γιακά. Το παντελόνι είναι το νέο σχέδιο της Stova Bambini με πιέτες και διακριτικές διακοσμητικές λεπτομέρειες εσωτερικά. Στο σετ περιλαμβάνονται ζώνη ιμάντας ασορτί απόχρωση, ψάθινο καπέλο, διακοσμητική pochette με ιδιαίτερο print και ασορτί φουλάρι. Διατίθενται ασορτί παπούτσια ανατομικά με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€259,00 €233,10

Stova Bambini SS24 B7

SS24 B7

Ιταλική φινέτσα στο μοναδικό σετ βάπτισης 7 τεμαχίων με εξαιρετικά υφάσματα σε απόχρωση μέντα olive και λευκό. Περιλαμβάνει γιλέκο από φίνο Ιταλικό βαμβακερό ύφασμα. Το πουκάμισο έχει λευκή βάση με μάο γιακά. Το παντελόνι είναι λευκό από βαμβακερή καπαρντίνα, με πιέτες και διακριτικές διακοσμητικές λεπτομέρειες. Στο σετ περιλαμβάνονται ζώνη ιμάντας ασορτί απόχρωση, ψάθινο καπέλο, διακοσμητική pochette με ιδιαίτερο print και ασορτί φουλάρι. Διατίθενται ασορτί παπούτσια ανατομικά με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€259,00 €233,10

Stova Bambini SS24 B6

SS24 B6

Ένα υπέροχο νέο σχέδιο με χαρακτηριστική λεπτομέρεια ρίγα στο γιλέκο και στο παντελόνι. Η πιο δημοφιλής απόχρωση του καλοκαιριού, ολοκληρωμένο κοστούμι βάπτισης σε λευκό-μπλε navy από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι. Αποτελείται από μάο πουκάμισο με ημιδιαφανείς ρίγες στην ύφανση, παντελόνι σε κλασσική, ίσια γραμμή από βαμβακερή καπαρντίνα, διπλή ζώνη και αποσπώμενο αξεσουάρ. Το σετ αποτελείται από 7 τεμάχια (γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη με γάντζο για εύκολη εφαρμογή, καπέλο, αποσπώμενο αξεσουάρ και διακοσμητική pochette) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B5

SS24 B5

Ένα υπέροχο νέο σχέδιο στο χρώμα της άμμου με χαρακτηριστική διακοσμητική λεπτομέρεια ρίγα στο γιλέκο και στο παντελόνι στο πίσω μέρος. Ολοκληρωμένο κοστούμι βάπτισης από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι. Αποτελείται από μαό πουκάμισο με ημιδιαφανείς ρίγες στην ύφανση, παντελόνι σε κλασσική, ίσια γραμμή από βαμβακερή καπαρντίνα, διπλή ζώνη και αποσπώμενο αξεσουάρ. Το σετ αποτελείται από 7 τεμάχια (γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη με γάντζο για εύκολη εφαρμογή, καπέλο, αποσπώμενο αξεσουάρ και διακοσμητική pochette) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί, χειροποίητα, ανατομικά παπούτσια.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B4

SS24 B4

Ένα βαπτιστικό σύνολο στην πιο φωτεινή απόχρωση του καλοκαιριού, μπλέ-λευκό. Η διακριτική λεπτομέρεια-ρίγα στο γιλέκο και στο πίσω μέρος του παντελονιού χαρακτηρίζει το σύνολο, (το οποίο διατίθεται και στην απόχρωση της άμμου). Το πουκάμισο έχει μάο γιακά και ένα διακριτικό γραμμικό μοτίβο, ενώ το σύνολο ολοκληρώνεται με μπεζ παντελόνι στο νέο σχέδιο Stova με λεπτομέρεια στο πίσω μέρος. Το σετ αποτελείται από 7 τεμάχια (γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη ιμάντα, καπέλο, αποσπώμενο διακοσμητικό αξεσουάρ και διακοσμητική pochette) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B3

SS24 B3

Κοστούμι βάπτισης σε αποχρώσεις μπλε/γκρι-λευκό, κομψό, νέο σχέδιο γιλέκου της Stova Bambini με διακριτικό μοτίβο κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι Ιταλίας, συνδυασμένο με λευκό, βαμβακερό πουκάμισο, ενώ το σύνολο ολοκληρώνεται με λευκό παντελόνι με τιράντες ασορτί με το γιλέκο. Το σετ αποτελείται από 6 τεμάχια (γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, τιράντες, καπέλο και διακοσμητική pochette) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B2

SS24 B2

Εντυπωσιακό σύνολο βάπτισης στον αγαπημένο συνδυασμό απόχρωσης μέντας σε συνδυασμό με μπεζ. Το γιλέκο αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι Ιταλίας σε απόχρωση μέντας. Το πουκάμισο είναι βαμβακερό με διακριτικό πουά και το παντελόνι σε βαμβακερή καπαρντίνα πούρο, έχει εξωτερικά διακοσμητικά τσεπάκια και αποσπώμενο διακοσμητικό αξεσουάρ. Το σετ αποτελείται από 7 τεμάχια (γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, αποσπώμενο διακοσμητικό αξεσουάρ, ζώνη, καπέλο και διακοσμητική pochette) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B1

SS24 B1

Ένα υπέροχο σύνολο βάπτισης 7 τεμαχίων, διατίθεται σε μοναδικό συνδυασμό μπλε-σιέλ. Το γιλέκο αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι με ένα διακριτικό ανάγλυφο στην ύφανση, συνδυασμένο με λευκό βαμβακερό πουκάμισο με διακριτικό indigo πουά, ενώ το σύνολο ολοκληρώνεται από βαμβακερό παντελόνι με λεπτομέρεια αξεσουάρ στην τσέπη και υπέροχη ζώνη με ζακάρ κέντημα. Το σετ αποτελείται από 7 τεμάχια (γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη, καπέλο, αποσπώμενο αξεσουάρ στην τσέπη και διακοσμητική pochette) και μπορεί να συνδυαστεί με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS23 B14 -30%

SS23 B14 sales

Σύνολο βάπτισης σε απόχρωση μέντας, ένα από τα best seller του 2022, που το χαρακτηρίζει η απόχρωση μέντας στο παντελόνι, ένα ξεχωριστό σύμμικτο ύφασμα Ιταλίας στο γιλέκο συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο (100% βαμβάκι) με διακριτικό μοτίβο. Το σετ αποτελείται από 7 τεμ. (γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, παπιγιόν, ζώνη, καπέλο και διακοσμητική pochette) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα δερμάτινα ανατομικά παπούτσια. Όλα τα υφάσματα των ρούχων είναι από υποαλλεργικό βαμβάκι 100% ή σύμμικτα υποαλλεργικά υφάσματα.

€208,89 €188,00

Βαπτιστικό σύνολο Bambolino Galileo 9997

9997

Ο Galileo είναι ένα mordern chic γκρι μολυβί σύνολο βάπτισης για αγόρι. Αποτελείται απο μολυβί loose fit παντελόνι με τιράντες, λευκό cotton soft touch πουκάμισο και γκρι γιλέκο από ψάθα εξαιρετικής ποιότητας. Αξεσουάρ το ιδιαίτερο λινό φουλάρι και το ψάθινο λευκό καπέλο για το κεφάλι.

€221,00 €198,90

Βαπτιστικό σύνολο Bambolino Edison 9993

9993

Ο Edison είναι ένα ονειρεμένο boho σετ βάπτισης για αγόρι σε εκρού μολύβι αποχρώσεις που θα σας μαγέψει. Αποτελείται από μολύβι loose fit και soft touch παντελόνι με ιδιαίτερη ζώνη εξαιρετικής ποιότητας κορδόνι και εκρού βαμ/ρη ιδαίτερη πουκαμίσα. Αξεσουάρ το φουλάρι και το ιδιαίτερο ψάθινο καπέλο με boho τρέσα για το κεφάλι.

€168,00 €151,20

Βαπτιστικό σύνολο Bambolino Ignatios 9989

9989

Ο Ignatios είναι ένας δυνατός συνδυασμός βάπτισης σε λευκό με μέντα αποχρώσεις. Αποτελείται από λευκό παντελόνι loose fit με ιδιαίτερη ζώνη από κορδόνι και extra soft touch πουκαμίσα με μέντα. Αξεσουάρ το ξύλινο παπιόν και το λευκό καβουράκι για το κεφάλι.

€157,00 €141,30

Βαπτιστικό σύνολο Bambolino Francis 9986

9986

Ο Francis είναι ένα must have δυνατός χρωματικός συνδυασμός βάπτισης σε pal green με εκρού που θα σας μαγέψει. Αποτελείται από βαμ/ρο ιδιαίτερο παντελόνι με extra elegant κορδόνι, petit πουά cotton πουκαμίσα και εκρού loose fit γιλέκο. Αξεσουάρ το ιδιαίτερο παπιόν του και το ψάθινο καπελάκι για το κεφάλι.

€221,00 €198,90

Βαπτιστικό σύνολο Bambolino Arnold 9984

9984

Ο Arnold είναι ένα σοκολά μονόχρωμο σύνολο βάπτισης must have για αγόρι. Αποτελείται από ιδιαίτερο γιλέκο απο exclusive ψάθα, λευκό loose fit πουκαμίσα και σοκολά παντελόνι με ιδιαίτερο κόψιμο και ζώνη που του δίνει μια boho ρότα. Αξεσουάρ το φουλάρι και το ψάθινο λευκό καβουράκι για το κεφάλι.

€221,00 €198,90

Βαπτιστικό σύνολο Bambolino Teddy 9982

9982

Ο Teddy είναι ένα classic chic βαπτιστικό ρούχο σε απαλό μπεζ χρώμα. Αποτελείται από μπεζ βαμ/ρο παντελόνι με τιράντες εκρού cotton, ιδιαίτερη πουκαμίσα με νερβίρ και γιλέκα από ψάθα εξαιρετικής ποιότητας. Αξεσουάρ το μαντήλι και το καβουράκι για το κεφάλι.

€244,00 €219,60

Βαπτιστικό σύνολο Bambolino Odisseas 9975

9975

O Odisseas είναι ένα βαπτιστικό baby chic κοστούμι στο χρώμα της μέντας με βανίλια. Αποτελείται από βαμ/ρο παντελόνι στο χρώμα της βανίλιας εκρού πουκάμισο με καρδούλες και μέντα γιλέκο. Αξεσουάρ το παπιόν και το καπέλο καβουράκι για το κεφάλι.

€221,00 €198,90

Βαπτιστικό σύνολο Bambolino Omiros 9973

9973

Ο Omiros είναι ένα βαπτιστικό σύνολο σε μέντα και μπεζ αποχρώσεις. Αποτελείται από μέντα cotton παντελόνι, εκρού βαμ/ρο πουκάμισο και μπεζ γιλέκο εξαιρετικής ποιότητας. Αξεσουάρ petit πουά εκρού φουλάρι και ψάθινο καπελάκι.

€212,00 €190,80

Βαπτιστικό σύνολο Bambolino Ricardo 9971

9971

Ο Ricardo είναι ένα baby chic βαπτιστικό σύνολο σε light green και μπεζ χρώμα. Αποτελείται από μπεζ παντελόνι καπ/να λευκό βαμ/ρο πουκάμισο και light green γιλέκο εξαιρετικής ποιότητας. Αξεσουάρ το διπλό παπιόν και το ψάθινο καπελάκι για το κεφάλι.

€199,00 €179,10

Βαπτιστικό σύνολο Bambolino Sancho 9970

9970

Ο Sancho είναι ένα βαπτιστικό σύνολο σε εκρού, σιέλ συνδυασμό. Αποτελείται από γήινο λινό παντελόνι εκρού βαμβακερό πουκάμισο με σχέδια που θα σας ξετρελάνουν και σιέλ γιλέκο από soft touch ψάθα. Αξεσουάρ παπιόν και ψάθινο καβουράκι για το κεφάλι.

€221,00 €198,90

Βαπτιστικό σύνολο Bambolino Silvio 9969

9969

Ο Silvio είναι ένα βαπτιστικό σετ για αγόρι σε light μέντα και μπεζ χρώμα. Αποτελείται από μπεζ παντελόνι βαμ/ρο εκρού soft touch πουκάμισο και light μέντα γιλέκο εξαιρετικής ποιότητας. Αξεσουάρ φουλάρι για το λαιμό και ψάθινο καβουράκι για το κεφάλι.

€221,00 €198,90

Filter by:

Clear All
Min: €90,00 Max: €308,00
90 308