Αναζήτηση
Filters
Close

Δημοφιλή με 'στολισμός βάπτισης τραπέζι'

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Διακοσμητικό βάπτισης αεροπλανάκι

ΔΒ04

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση αγοριού με λουλούδι από γυψοφίλη σε πουγκί από λινάτσα και χειροποίητο διακοσμητικό αεροπλανάκι με συννεφάκι πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης αερόστατο

ΔΒ05

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση αγοριού με λουλούδι από γυψοφίλη σε πουγκί από λινάτσα και χειροποίητο υφασμάτινο αερόστατο πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης αλογάκι

ΔΒ03

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση αγοριού με λουλούδι από γυψοφίλη σε πουγκί από λινάτσα και χειροποίητο υφασμάτινο αλογάκι σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης αρίθμηση τραπεζιού

ΔΓ01

Διακόσμηση τραπεζιών για γάμο ή βάπτισης κοριτσιού με ξύλο από κορμό δέντρου, γυάλινο βαζάκι με λουλούδια, κερί ρεσώ και ξύλινο διακοσμητικό με αριθμό.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης κιθάρα

ΔΒ24

Centerpiece τραπεζιών για βαφτίσια αγοριού ή κοριτσιού με θέμα ξύλινη κιθάρα πάνω σε στικ και βασιλικό σε πουγκί από λινάτσα.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης κοκκινοσκουφίτσα

ΔΒ02

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση κοριτσιού με λουλούδι από γυψοφίλη σε πουγκί από λινάτσα και χειροποίητη υφασμάτινη κοκκινοσκουφίτσα σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης κορώνα κορίτσι

ΔΒ13

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση κοριτσιού με λουλούδι από ορτανσία σε πουγκί από λινάτσα ξύλινη κορώνα, σε χρυσό χρώμα, πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης κουκλίτσα αρκουδάκι

ΔΒ01

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση κοριτσιού με λουλούδι από γυψοφίλη σε πουγκί από λινάτσα και χειροποίητη υφασμάτινη κουκλίτσα σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης κουκλίτσα ορτανσία

ΔΒ15

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση κοριτσιού με λουλούδι από ορτανσία σε πουγκί από λινάτσα με υφασμάτινη κουκλίτσα κοριτσάκι πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης κύκνος

ΔΒ18

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση κοριτσιού με λουλούδι από ορτανσία σε πουγκί από λινάτσα με υφασμάτινο λευκό κύκνο πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης λύρα

ΔΒ25

Centerpiece τραπεζιών για βαφτίσια αγοριού ή κοριτσιού με θέμα ξύλινη λύρα πάνω σε στικ και βασιλικό σε πουγκί από λινάτσα.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης μονόγραμμα κορίτσι

ΔΒ12

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση κοριτσιού με λουλούδι από ορτανσία σε πουγκί από λινάτσα και ξύλινο μονόγραμμα στολισμένο με λουλουδάκια πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης μονόκερος

ΔΒ20

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση κοριτσιού με λουλούδι από ορτανσία σε πουγκί από λινάτσα με υφασμάτινο μονόκερο πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης μονόκερος λουλουδάκια

ΔΒ21

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση κοριτσιού με λουλούδι από ορτανσία σε πουγκί από λινάτσα, και με υφασμάτινο μονόκερο στολισμένο με λουλουδάκια πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης νεράιδα

ΔΒ14

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση κοριτσιού με λουλούδι από ορτανσία σε πουγκί από λινάτσα με υφασμάτινη νεράιδα κουκλίτσα πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης ξύλινα αστεράκια

ΔΒ09

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση αγοριού με λουλούδι από γυψοφίλη σε πουγκί από λινάτσα και ξύλινα αστεράκια πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης ξύλινη άγκυρα

ΔΒ06

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση αγοριού με λουλούδι από γυψοφίλη σε πουγκί από λινάτσα και ξύλινη άγκυρα πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης ξύλινη κορώνα

ΔΒ08

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση αγοριού με λουλούδι από γυψοφίλη σε πουγκί από λινάτσα και ξύλινη κορώνα σε χρυσό χρώμα πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης ξύλινο άλογο

ΔΒ27

Centerpiece τραπεζιών για βαφτίσια αγοριού ή κοριτσιού με θέμα ξύλινο άλογο.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης ξύλινο κλουβί

ΔΒ22

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση κοριτσιού με ξύλινο κλουβί, πουλάκια και λουλουδάκια που μπορεί να συνδυαστεί με γυάλινο βαζάκι με λουλούδια της επιλογής σας.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης ξύλινο μονόγραμμα

ΔΒ07

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση αγοριού με λουλούδι από γυψοφίλη σε πουγκί από λινάτσα και ξύλινο μονόγραμμα πάνω σε στικ με αεροπλανάκι ή αερόστατο.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης ονειροπαγίδα

ΔΒ10

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση αγοριού με λουλούδι από γυψοφίλη σε πουγκί από λινάτσα και ξύλινη ονειροπαγίδα πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης ονειροπαγίδα κορίτσι

ΔΒ11

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση κοριτσιού με λουλούδι από ορτανσία σε πουγκί από λινάτσα και ονειροπαγίδα με χειροποίητα τριανταφυλλάκια πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή

Διακοσμητικό βάπτισης πεταλούδα

ΔΒ19

Διακόσμηση τραπεζιών για βάπτιση κοριτσιού με λουλούδι από ορτανσία σε πουγκί από λινάτσα με υφασμάτινη πουά πεταλούδα πάνω σε στικ.

Καλέστε μας για τιμή