Αναζήτηση
Filters
Close

Δημοφιλή με 'designer's cat καλοκαιρινό σύνολο κορίτσι'

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

ARGO ΜΠΕΖ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ARGO ΜΠΕΖ ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα με δέσιμο στο λαιμό από βαμβακερό ύφασμα, με χειροποίητο ροζ λουλούδι, με τούλινο φουρό και 100 % βαμβακερό ύφασμα στο εσωτερικό και συνδυάζεται με extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€95,00

ARIA βαπτιστικό φόρεμα

ARIA ΦΟΡΕΜΑ

Βικτοριανό φόρεμα βάπτισης με ουρά, από δαντέλα στολισμένη με κεντητά μοτίβα πάνω σε μαλακό τούλι και διατίθεται μαζί με ασορτί μπαντάνα για τα μαλλιά.

€309,00

ARIEL βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ARIEL ΦΟΡΕΜΑ

Καλοκαιρινό φόρεμα βάπτισης για κορίτσια από μακραμέ δαντέλα, με ζώνη από μεταξωτό ταφτά, vintage ροδοπέταλα και διατίθεται μαζί με μπαντάνα.

€278,00

ARIETA ΦΟΡΕΜΑ

ARIETA

€258,00

ARLETTE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ARLETTE ΦΟΡΕΜΑ

Καλοκαιρινό φόρεμα βάπτισης μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά, Designer's Cat, από τούλι με μοτίβα από λουλούδια και στολισμένο με τρέσα, σε vintage ύφος.

€279,00

ARMONIA ΦΟΡΕΜΑ

ARMONIA

Ρομαντικό φόρεμα ballet-style από εξαιρετικό τούλι και εντυπωσιακή πλάτη, διακοσμημένο με υπέροχη απλικαρισμένη δαντελένια Γαλλική τρέσα . Η χειροποίητη ζώνη είναι από Jacquard μεταξωτό ύφασμα με vintage λουλούδια. Η εσωτερική επένδυση είναι 100% βαμβάκι. Μια τέλεια επιλογή για την μικρές πριγκίπισσες της ζωής μας.

€335,00

ARUBA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ARUBA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης τύπου balloon από λινό, βαμβάκι, και μετάξι, με κεντημένη οργαντίνα, με Γαλλική δαντέλα, τούλι και διατίθεται με ασορτί χειροποίητο καπέλο με λουλούδια.

€298,00

ASHLEY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ASHLEY ΦΟΡΕΜΑ

Λινό βαπτιστικό φόρεμα σε αμπίρ γραμμή με κεντημένα πουά σε vintage παστέλ αποχρώσεις και Γαλλικές δαντέλες με ασορτί χειροποίητο καπέλο διακοσμημένο με λουλούδια.

€249,00

ASMA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ASMA ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα Designer's Cat για το καλοκαίρι από τούλι και δαντέλα, με 100 % βαμβάκι στο εσωτερικό του, μαζί με χειροποίητη κορδέλα με πέρλες για τα μαλλιά.

€229,00

AURELLA ΦΟΡΕΜΑ

AURELLA

€269,00

BARDO βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

BARDO ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα Designer's Cat για το καλοκαίρι με ανάγλυφο ύφασμα, δαντέλα, εσωτερικά με βαμβακερό ύφασμα και διακοσμημένο με vintage ροζ λουλούδια

€98,00

BEATRICE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

BEATRICE ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για το καλοκαίρι σε σχέδιο της Alexandra Plati, από τούλι, Γαλλική δαντέλα, ροζ χειροποίητα λουλούδια μαζί με ασορτί μπονέ φτιαγμένο στο χέρι.

€340,00

BEAUTY βαπτιστικό φόρεμα

BEAUTY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης με ουρά και ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά, της Designer's Cat, από τούλι και Γαλλική δαντέλα στολισμένο με χειροποίητα λουλούδια.

€259,00

BETTINA ΦΟΡΕΜΑ

BETTINA

€318,00

BLADINE ΦΟΡΕΜΑ

BLADINE

€126,00

BRIGITTE βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

BRIGITTE ΦΟΥΦΟΥΛΑ

Καλοκαιρινό βαπτιστικό σύνολο φουφούλα μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά,με ανοιχτή πλάτη με βολάν, τρέσα, στολισμένη με χειροποίητα λουλούδια, με εσωτερική επένδυση από 100 % βαμβάκι.

€248,00

CALYPSO βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

CALYPSO ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης φουφούλα από ταφτά, κεντημένο τούλι με velour σχέδιο και στολισμένο με δαντέλα Αυστρίας, διατίθεται μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€239,00

CAMELIA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CAMELIA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για το καλοκαίρι της Designer's Cat από γαλλική δαντέλα, τούλι, τρέσα στις τιράντες, χειροποίητα λουλούδια και 100 % βαμβάκι στο εσωτερικό του.

€259,00

CARMELA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CARMELA ΦΟΡΕΜΑ

Καλοκαιρινό φόρεμα βάπτισης σε άλφα γραμμή από λινό ύφασμα με σχέδιο, με πέρλες, ασορτί ζώνη που γίνεται φιόγκος και διατίθεται μαζί με ασορτί καπέλο φτιαγμένο στο χέρι.

€175,00

CARYATIS βαπτιστικό φόρεμα

CARYATIS ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης αρχαιοελληνικού τύπου από μεταξωτή πλισέ μουσελίνα με χρυσή τρέσα στη ζώνη και στις τιράντες, μαζί με ασορτί χειροποίητο στεφανάκι για τα μαλλιά.

€275,00

CELESTINE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CELESTINE ΦΟΡΕΜΑ

Καλοκαιρινό φόρεμα βάπτισης για κορίτσι της Designer's Cat από τούλι, δαντέλα και λουλούδια φτιαγμένα στο χέρι, ασορτί ζώνη και φιόγκος, εσωτερικά με 100 % βαμβάκι μαζί με ασορτί κορδέλα.

€270,00

CHLOE βαπτιστικό καφτάνι κορίτσι

CHLOE ΚΑΦΤΑΝΙ

Βαπτιστικό vintage καλοκαιρινό φόρεμα τύπου καφτάνι από βαμβάκι και μετάξι, με βαμβακερή δαντέλα, χειροποίητα λουλούδια και μαζί με ασορτί καπέλο.

€256,00

CIERA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CIERA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης ασύμμετρο, με βολάν και ουρά, από Γαλλική δαντέλα, με χειροποίητα λουλούδια με πέρλες σε απαλό ροζ και διατίθεται μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€298,00

CINDERELLA βαπτιστικό φόρεμα

CINDERELLA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης από βαμβακερή Γαλλική δαντέλα, στολισμένο με χειροποίητα λουλούδια και βολάν στο πίσω μέρος της φούστας και διατίθεται μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά.

€345,00