Αναζήτηση
Filters
Close

Λαμπάδες πασχαλινές χειροποίητες για κορίτσια με θέματα όπως santoro, κύκνος, λαγουδάκια, ελαφάκια, φλαμίνγκο, σβούρες, κοκκινοσκουφίτσα, σφεντόνες, κουκλάκια, ρομαντικές, vintage, shabby chic και πολλά ακόμα σχέδια 2024. Σε όλες μας τις λαμπάδες περιλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Πασχαλινή λαμπάδα μονόκερος σετ

ΛΠ1349

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια μονόκερος Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Κουτί τυπωμένο και τυπωμένο πουγκί με 15 αυγουλάκια σοκολατένια της εταιρίας OSCAR. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€48,00

Πασχαλινή λαμπάδα Daisy Duck σετ

ΛΠ1348

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια στολισμένη με ύφασμα, κορδέλες, υφασμάτινα λουλούδια και με ξύλινη φιγούρα της Daisy Duck. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Ύψος ξύλινου στοιχείου κατά προσέγγιση 16 εκατοστά. Κουτί τυπωμένο και βαλιτσάκι με 15 αυγουλάκια σοκολατένια της εταιρίας OSCAR. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€45,00

Λαμπάδα πασχαλινή minnie mouse

ΛΠ1455

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια, minnie mouse ξύλινο με μαγνήτη σε αρωματικό κερί μαζί με βαλιτσάκι χάρτινο στο οποίο περιλαμβάνονται 15 σοκολατένια αυγουλάκια της εταιρίας OSCAR Διαστάσεις: βαλιτσάκι 15Χ11 εκατοστά Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€30,00

Λαμπάδα πασχαλινή με κούκλα λουλούδι

ΛΠ1065

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με κούκλα λουλούδι σε αρωματικό κερί. Στην τιμή περιλαμβάνεται συσκευασία δώρου

€30,00

Πασχαλινή λαμπάδα γατούλα σετ

ΛΠ1305

Πασχαλινή λαμπάδα με υφασμάτινη λευκή γατούλα και υφασμάτινο ασορτί μαξιλαράκι. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Το σετ περιλαμβάνει ασορτι βαλιτσάκι με 15 σοκολατένια αυγουλάκια. Κουτί καπελιέρα τυπωμένη σε διάσταση 25YΧ25Φ cm. Τα σοκολατάκια είναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€75,00

Πασχαλινή λαμπάδα γατούλα σετ

ΛΠ1304

Πασχαλινή λαμπάδα με υφασμάτινη ροζ γατούλα και υφασμάτινο ασορτί μαξιλαράκι. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Το σετ περιλαμβάνει ασορτι βαλιτσάκι με 15 σοκολατένια αυγουλάκια. Κουτί καπελιέρα τυπωμένη σε διάσταση 25YΧ25Φ cm. Τα σοκολατάκια είναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€75,00

Πασχαλινή λαμπάδα ελεφαντάκι σετ

ΛΠ1303

Πασχαλινή λαμπάδα με υφασμάτινο ελεφαντάκι και υφασμάτινο μαξιλαράκι. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Το σετ περιλαμβάνει ασορτι βαλιτσάκι με 15 σοκολατένια αυγουλάκια. Κουτί καπελιέρα τυπωμένη σε διάσταση 25YΧ25Φ cm. Τα σοκολατάκια είναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€75,00

Πασχαλινή λαμπάδα κύκνος σετ

ΛΠ1301

Πασχαλινή ροζ λαμπάδα με λούτρινο κύκνο, με κορόνα και διακοσμητικό ροζ φιόγκο. Ύψος κύκνου περίπου 21 εκατοστά. Λαμπάδα από αρωματικό κερί. Το σετ περιλαμβάνει υφασμάτινο πορτοφολάκι με 15 σοκολατένια αυγουλάκια. Κουτί καπελιέρα τυπωμένο σε διάσταση 25YΧ25Φ cm Τα σοκολατάκια είναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€75,00

Πασχαλινή λαμπάδα κουνέλα σετ

ΛΠ1356

Λαμπάδα πασχαλινή από αρωματικό κερί με ξύλινο κουνελάκι μαγνητάκι, χειροποίητη κούκλα κουνέλα διακοσμημένη με φλοράλ φόρεμα με τριαντάφυλλο και στέκα για τα μαλλιά. Το σετ περιλαμβάνει επίσης χάρτινο βαλιτσάκι με μεταλλικό κούμπωμα διακοσμημένο με το ίδιο φλοράλ θέμα. Το βαλιτσάκι περιέχει 15 σοκολατένια αυγουλάκια. Κουτί καπελιέρα τυπωμένο σε διάσταση 25YΧ25Φ cm Βαλιτσάκι διαστάσεις: 14 x 11 x 6,5cm ύψος. Λαγουδάκι ύψος κατά προσέγγιση : 38cm. Τα σοκολατάκια είναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€85,00

Λαμπάδα πασχαλινή παγώνι

ΛΠ1165

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητο παγώνι σε αρωματικό κερί μαζι με χάρτινο βαλιτσάκι το οποίο περιέχει 20 σοκολατάκια αυγουλάκια της εταιρίας OSCAR. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου

€39,00

Λαμπάδα πασχαλινή αρκουδάκι

ΛΠ1064

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με αρκουδάκι σε αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€20,00

Λαμπάδα πασχαλινή κουνελάκι στέκα

ΛΠ1063

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με κουνελάκι μπαλαρίνα σε αρωματικό κερί και ασορτί στέκα για τα μαλλιά . Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€30,00

Λαμπάδα πασχαλινή καδράκι κουνελάκι

ΛΠ1062

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με στεφανάκι σε αρωματικό κερί και καδράκι με κουνελάκι μπαλαρίνα . Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€28,00

Λαμπάδα πασχαλινή κουνελάκι καδράκι

ΛΠ1061

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με κουνελάκι μπαλαρίνα σε αρωματικό κερί και καδράκι ασορτί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€30,00

Λαμπάδα πασχαλινή νεράιδα

ΛΠ1481

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με υφασμάτινη νεράιδα σε αρωματικό κερί. Ύψος λαμπάδας 26cm. Σε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€25,00

Λαμπάδα πασχαλινή πριγκίπισσα

ΛΠ1480

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με υφασμάτινη πριγκίπισσα σε αρωματικό κερί. Ύψος λαμπάδας 28cm. Σε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€25,00

Λαμπάδα πασχαλινή γοργόνα

ΛΠ1479

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με υφασμάτινη γοργόνα σε αρωματικό κερί. Ύψος λαμπάδας 29cm. Σε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€25,00

Πασχαλινή λαμπάδα μωρό καλαθούνα

ΛΠ1467

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με μωρό σε υφασμάτινο μάρσιπο σε καλαθούνα. Λαμπάδα από αρωματικό κερί με λούτρινο κουνελάκι. Κατάλληλο για ηλικία άνω των 2 ετών. Πιστοποιημένο προϊόν Spain. Διαστάσεις: 'Yψος μωρού 25cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€95,00

Πασχαλινή λαμπάδα μωρό καλαθούνα

ΛΠ1459

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με μωρό σε υφασμάτινο μάρσιπο σε καλαθούνα. Λαμπάδα από αρωματικό κερί με λούτρινο κουνελάκι. Κατάλληλο για ηλικία άνω των 2 ετών. Πιστοποιημένο προϊόν Spain. Διαστάσεις: 'Yψος μωρού 32cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€98,00

Πασχαλινή λαμπάδα μωρό

ΛΠ1458

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με μωρό σε υφασμάτινο μάρσιπο. Λαμπάδα από αρωματικό κερί με λούτρινο κουνελάκι. Κατάλληλο για ηλικία άνω των 2 ετών. Πιστοποιημένο προϊόν Spain. Διαστάσεις: 'Yψος μωρού 32cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€69,00

Πασχαλινή λαμπάδα μωρό

ΛΠ1457

Πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με μωρό σε υφασμάτινο μάρσιπο. Λαμπάδα από αρωματικό κερί με λούτρινο κουνελάκι. Κατάλληλο για ηλικία άνω των 2 ετών. Πιστοποιημένο προϊόν Spain. Διαστάσεις: 'Yψος μωρού 25cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€67,00

Λαμπάδα πασχαλινή κουνελάκι

ΛΠ1014

Πασχαλινή λαμπάδα κουνελάκι φόρεμα, με τσαντάκι το οποίο περιέχει 20 σοκολατάκια σε σκληρό χάρτινο κουτί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€50,00

Λαμπάδα πασχαλινή κουνελάκι

ΛΠ1013

Πασχαλινή λαμπάδα κουνελάκι φόρεμα, με τσαντάκι το οποίο περιέχει 20 σοκολατάκια σε σκληρό χάρτινο κουτί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€50,00

Λαμπάδα πασχαλινή με κούκλα

ΛΠ1057

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια με κούκλα με broderie φόρεμα και αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€25,00