Η βάπτιση είναι μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στη ζωή κάθε παιδιού και της οικογένειάς του. Στο e-shop μας θα βρείτε μια προσεγμένη συλλογή από επαγγελματικά επιλεγμένα βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες:
👗 Stova Bambini, Designer's Cat, Bambolino, Vinteli, La Christine – Ρούχα υψηλής αισθητικής, ραμμένα με φροντίδα και αγάπη. Κάθε κομμάτι ξεχωρίζει για το design και την ποιότητά του.
👟 Babywalker, Everkid, Gorgino – Παπούτσια ανατομικά, άνετα και κομψά, για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα με στυλ.
100% γνήσια προϊόντα από επίσημους αντιπροσώπους
Επιλογές για αγόρια και κορίτσια
Σύγχρονα & κλασικά σχέδια που ξεχωρίζουν
Άμεση αποστολή & άψογη εξυπηρέτηση
Κάντε τη μέρα της βάπτισης ακόμα πιο ξεχωριστή με μοναδικά σύνολα και παπουτσάκια που θα λατρέψετε!
Ο William είναι ένα classic bambolino boy. Συνδυάζει το πράσινο παντελόνι καπαρντίνα με το κλασικό μπεζ γιλέκο και το λευκό πουκάμισο με μπεζ βέλη. Απαραίτητο αξεσουάρ το πράσινο παπιγιόν, η μπεζ ζώνη και το φυσικό καβούρι.
Η Mikaela είναι ένα αέρινο off white φόρεμα βάπτισης με ουρά, από εξαιρετικής ποιότητας τούλι και γαλλική δαντέλα στα τελειώματα της φούστας και στο μπούστο. Στολίζεται στη μέση από κρυστάλλους στο χρώμα της βανίλιας και με handmade pink vintage λουλούδια. Αξεσουάρ η κορδέλα για το κεφάλι.
Ρομαντικό φόρεμα με εντυπωσιακή πλάτη, από εκπληκτική Γαλλική δαντέλα διακοσμημένο με βαμβακερές τρέσες. Τα χειροποίητα λουλούδια δίνουν μια vintage πινελιά σε αυτό το υπέροχο ρούχο. Η εσωτερική επένδυση είναι 100% βαμβάκι. Μια τέλεια επιλογή για όμορφες και αξέχαστες στιγμές. Το φόρεμα Kalia μπορεί να συνδυαστεί με αντίστοιχη κορδέλα για τα μαλλιά και παπούτσια από τη συλλογή "Designer's Cat Shoes".
Ο Mateo είναι ένα πλεκτό μπεζ σακάκι που μπορεί να συνδυαστεί άψογα με πολλά σχέδια της συλλογής μας.
Ο Zac είναι ένας νέος chic συνδυασμός βάπτισης. Αποτελείται από γκρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο με λευκό πουά και εξαιρετικό γκρι γιλέκο με κρίκο. Αξεσουάρ είναι η κεραμιδί γραβάτα, οι κρίκοι ζώνης και το λευκό καβούρι.
Ο Robin είναι ένας chic συνδυασμός βάπτισης. Αποτελείται από λαδί παντελόνι, εκρού οργανική πουκαμίσα και κλασικό μπεζ γιλέκο. Αξεσουάρ είναι το λαδί φουλάρι, η μπεζ ζώνη και το φυσικό καβούρι.
Ο Oscar είναι ένα πολύ μοντέρνο και ταυτόχρονα chic σετ. Αποτελείται από εκρού λινό παντελόνι, οργανικό εκρού πουκάμισο και εκρού γιλέκο εξαιρετικής ποιότητας. Αξεσουάρ είναι η ζώνη, το μπλε παπιγιόν και το λευκό καβούρι.
Ο Antonakis είναι ένα classic but modern βαπτιστικό κοστούμι. Αποτελείται από μπεζ παντελόνι εξαιρετικής ποιότητας, μπλε γιλέκο ενώ την διαφορά στο σετ κάνει το λευκό πουκάμισο με σχέδιο. Το κοστούμι ολοκληρώνεται με το παπιγιόν, την μπλε ζώνη και το μπλε καβούρι
Filter by:
Clear All