Αναζήτηση
Filters
Close

Δημοφιλή με 'stova bambini για αγόρι'

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Stova Bambini SS24 B36

SS24 B36

Κοστούμι βάπτισης σε Ιταλικό στυλ με print bespoke ύφασμα Stova Bambini στο γιλέκο, και απόχρωση light blue indigo. Το σετ αποτελείται από 6 τεμ. γιλέκο με μπροστινό μπεζ μονόχρωμο και print στο πίσω μέρος, βαμβακερό παντελόνι σε light blue indigo, πουκάμισο λινό μάο, τιράντες ασορτί, pochette, καπέλο. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€247,00 €222,30

Stova Bambini SS24 B35

SS24 B35

Κοστούμι βάπτισης σε Ιταλικό στυλ με print bespoke ύφασμα Stova Bambini στο γιλέκο, και απόχρωση olive mint. Το σετ αποτελείται από 6 τεμάχια, γιλέκο με μπροστινό print και πίσω μονόχρωμο της άμμου, βαμβακερό παντελόνι σε olive mint, πουκάμισο μάο με φυσική ρίγα στην ύφανση, τιράντες ασορτί, pochette, καπέλο. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€247,00 €222,30

Stova Bambini SS24 B34

SS24 B34

Η νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης με υπέροχο νέο, ασύμμετρο πουκάμισο, με διπλά διακοσμητικά τσεπάκια, σε λινό σιέλ. Συνδυάζεται με υπέροχο διπλό φουλάρι σε λευκό και διακριτικό print σε ασορτί χρώμα και δερμάτινο branding catch Stova Bambini από δέρμα νάπα (nappa). Το παντελόνι είναι λινό σε off white με λάστιχο στη μέση, κορδόνι σύσφιξης και διακοσμητικό, αποσπώμενο αξεσουάρ στο πίσω μέρος. Το σετ περιλαμβάνει 5 τεμάχια (πουκάμισο, φουλάρι, παντελόνι, διακοσμητικό αποσπώμενο αξεσουάρ, καπέλο). Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€219,00 €197,10

Stova Bambini SS24 B33

SS24 B33

Η νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης με υπέροχο νέο, ασύμμετρο πουκάμισο, με διπλά διακοσμητικά τσεπάκια, σε λινό off white. Συνδυάζεται με υπέροχο διπλό φουλάρι σε λευκό και διακριτικό print σε χρώμα tropical yellow brown και δερμάτινο branding catch Stova Bambini από δέρμα νάπα (nappa). Το παντελόνι είναι λινό σε βεραμάν χρώμα με λάστιχο στη μέση, κορδόνι σύσφιξης και διακοσμητικό αποσπώμενο αξεσουάρ στο πίσω μέρος. Το σετ περιλαμβάνει 5 τεμάχια (πουκάμισο, φουλάρι, παντελόνι, διακοσμητικό αποσπώμενο αξεσουάρ, καπέλο). Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€219,00 €197,10

Stova Bambini SS24 B32

SS24 B32

Η νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης, με υπέροχο νέο, ασύμμετρο πουκάμισο, με διπλά διακοσμητικά τσεπάκια, σε λινό off white. Συνδυάζεται με υπέροχο διπλό φουλάρι σε λευκό και διακριτικό print στο χρώμα της μέντας και δερμάτινο branding catch Stova Bambini από δέρμα νάπα (nappa). Το παντελόνι είναι λινό στο χρώμα της άμμου με λάστιχο στη μέση, κορδόνι σύσφιξης και διακοσμητικό, αποσπώμενο αξεσουάρ στο πίσω μέρος. Το σετ περιλαμβάνει 5 τεμάχια (πουκάμισο, φουλάρι, παντελόνι, διακοσμητικό αποσπώμενο αξεσουάρ, καπέλο). Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€219,00 €197,10

Stova Bambini SS24 B31

SS24 B31

Η νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης που διατίθεται σε 3 χρώματα, το συγκεκριμένο αποτελείται από υπέροχο λινό πουκάμισο μάο με το χαρακτηριστικό νέο κούμπωμα στο κέντρο σε απόχρωση off white, και μοντέρνο light blue παντελόνι με ασορτί φουλάρι. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€185,00 €166,50

Stova Bambini SS24 B30

SS24 B30

Η νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης που διατίθεται σε 3 χρώματα, το συγκεκριμένο αποτελείται από υπέροχο λινό πουκάμισο μάο με το χαρακτηριστικό νέο κούμπωμα στο κέντρο σε απόχρωση off white, και μοντέρνο γκρι παντελόνι με ασορτί φουλάρι. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€185,00 €166,50

Stova Bambini SS24 B29

SS24 B29

Η νέα σειρά Stova Bambini, μια πιο ανάλαφρη, μοντέρνα πρόταση βάπτισης που διατίθεται σε 3 χρώματα, το συγκεκριμένο αποτελείται από υπέροχο λινό πουκάμισο μάο με το χαρακτηριστικό νέο κούμπωμα στο κέντρο σε απόχρωση light mint, και μοντέρνο λευκό παντελόνι με ασορτί φουλάρι. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€185,00 €166,50

Stova Bambini SS24 B28

SS24 B28

Μοντέρνο βαπτιστικό που διατίθεται σε 3 αποχρώσεις. Το σύνολο αποτελείται από 5 τεμάχια σε light mint αποτελούμενο από βαμβακερό παντελόνι με λάστιχο στη μέση σε ίσια γραμμή, βαμβακερό πουκάμισο μάο και φουλάρι ασορτί με το παντελόνι. Το παντελόνι διακοσμεί υπέροχη διπλή ζώνη με γαντζάκι για εύκολη εφαρμογή. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια στο ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€185,00 €166,50

Stova Bambini SS24 B27

SS24 B27

Μοντέρνο βαπτιστικό που διατίθεται σε 3 αποχρώσεις. Το σύνολο αποτελείται από 5 τεμάχια στα χρώματα στο χρώμα της άμμου, αποτελούμενο από βαμβακερό παντελόνι με λάστιχο στη μέση σε ίσια γραμμή, βαμβακερό πουκάμισο μάο και φουλάρι ασορτί με το παντελόνι. Το παντελόνι διακοσμεί υπέροχη διπλή ζώνη με γαντζάκι για εύκολη εφαρμογή. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια στο ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€185,00 €166,50

Stova Bambini SS24 B26

SS24 B26

Μοντέρνο βαπτιστικό που διατίθεται σε 3 αποχρώσεις. Το σύνολο αποτελείται από 5 τεμάχια στη νέα χαρακτηριστική απόχρωση του ραφ αποτελούμενο από βαμβακερό παντελόνι με λάστιχο στη μέση σε ίσια γραμμή, βαμβακερό πουκάμισο μάο και φουλάρι ασορτί με το παντελόνι. Το παντελόνι διακοσμεί υπέροχη διπλή ζώνη με γαντζάκι για εύκολη εφαρμογή. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια στο ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€185,00 €166,50

Stova Bambini SS24 B25

SS24 B25

Ένα ιδιαίτερο boho σύνολο βάπτισης, με χαρακτηριστικό κοντομάνικο jacket safari και λάστιχο σε cargo παντελόνι, με εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό. Το σετ αποτελείται από 5 τεμάχια στο χρώμα της άμμου (jacket safari, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη, καπέλο) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B24

SS24 B24

Ένα ιδιαίτερο boho σύνολο βάπτισης, με χαρακτηριστικό κοντομάνικο jacket safari και λάστιχο σε cargo παντελόνι, με εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό. Το σετ αποτελείται από 5 τεμάχια σε ραφ απόχρωση (jacket safari, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη, καπέλο) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια.

€237,00 €213,30

Stova Bambini SS24 B23

SS24 B23

Ένα ιδιαίτερο boho σύνολο βάπτισης, με χαρακτηριστικό κοντομάνικο jacket safari και λάστιχο σε cargo παντελόνι, με εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό. Το σετ αποτελείται από 5 τεμάχια σε υπόλευκο χρώμα (jacket safari, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη, καπέλο) και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια.

€237,00 €213,30

Stova Bambini SS24 B22

SS24 B22

Ένα μοναδικό boho σύνολο βάπτισης, διατίθεται στο χρώμα της άμμου, με χαρακτηριστικό το μοναδικό μακρυμάνικο λινό jacket safari και off white, λινό παντελόνι με λάστιχο στη μέση, σε ίσια γραμμή με διακοσμητική ζώνη με διακριτικό ζακάρ κέντημα. Το σετ αποτελείται από 5 τεμ jacket safari, πουκάμισο μάο, παντελόνι, ζώνη, καπέλο και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια.

€247,00 €222,30

Stova Bambini SS24 B21

SS24 B21

Λινό σύνολο βάπτισης 6 τεμαχίων, σε boho style και απόχρωση μπεζ- light mint, που περιλαμβάνει το νέο σχέδιο γιλέκου της Stova Bambini με ένα κούμπωμα και διακοσμητικό διπλό λινό στο ένα κομμάτι του γιλέκου με ανάγλυφη, ανάλαφρη ψάθα. Το παντελόνι είναι σε κλασσική γραμμή με μικρή πιέτα και διακοσμητικό τσεπάκι. Το πουκάμισο είναι λινό σε μάο γραμμή και ασορτί απόχρωση με το γιλέκο. Περιλαμβάνει καπέλο, γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη και διακοσμητικό bohemian αξεσουάρ στο γιλέκο. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 B20

SS24 B20

Λινό σύνολο βάπτισης 6 τεμαχίων, σε boho styleκαι απόχρωση μπεζ- off white, που περιλαμβάνει το νέο σχέδιο γιλέκου της Stova Bambini με ένα κούμπωμα και διακοσμητικό διπλό λινό στο ένα κομμάτι του γιλέκου με ανάγλυφη, ανάλαφρη ψάθα. Το παντελόνι είναι σε κλασσική γραμμή με μικρή πιέτα και διακοσμητικό τσεπάκι. Το πουκάμισο είναι λινό σε μάο γραμμή και ασορτί απόχρωση με το γιλέκο. Περιλαμβάνει καπέλο, γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη και διακοσμητικό bohemian αξεσουάρ στο γιλέκο. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 B19

SS24 B19

Λινό σύνολο βάπτισης 6 τεμαχίων, σε boho styleκαι απόχρωση off white - σιέλ, που περιλαμβάνει το νέο σχέδιο γιλέκου της Stova Bambini με ένα κούμπωμα και διακοσμητικό διπλό λινό στο ένα κομμάτι του γιλέκου με ανάγλυφη, ανάλαφρη ψάθα. Το παντελόνι είναι σε κλασσική γραμμή με μικρή πιέτα και διακοσμητικό τσεπάκι. Το πουκάμισο είναι λινό σε μάο γραμμή και ασορτί απόχρωση με το παντελόνι. Περιλαμβάνει καπέλο, γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη και διακοσμητικό bohemian αξεσουάρ στο γιλέκο. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 B18

SS24 B18

Λινό σύνολο βάπτισης 6 τεμαχίων, σε boho style και απόχρωση off white - μπεζ, που περιλαμβάνει το νέο σχέδιο γιλέκου της Stova Bambini με ένα κούμπωμα και διακοσμητικό διπλό λινό στο ένα κομμάτι του γιλέκου με ανάγλυφη, ανάλαφρη ψάθα. Το παντελόνι είναι σε κλασσική γραμμή με μικρή πιέτα και διακοσμητικό τσεπάκι. Το πουκάμισο είναι λινό σε μάο γραμμή και ασορτί απόχρωση με το γιλέκο. Περιλαμβάνει καπέλο, γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη και διακοσμητικό bohemian αξεσουάρ στο γιλέκο. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 B17

SS24 B17

Μια νέα πρόταση σε λινό κοστούμι βάπτισης σε απόχρωση άμμου, ένα από τα best seller του 2024, που το χαρακτηρίζει το ανάλαφρο πατρόν. Το παντελόνι έχει λάστιχο και κορδόνι σύσφιξης στην μέση για εύκολη και άνετη εφαρμογή. Το γιλέκο αποτελείται από βέλγικο λινό άριστης ποιότητας και δένει στο πλάι με μοντέρνο αξεσουάρ δεσίματος και υπέροχο διακοσμητικό αξεσουάρ στο πίσω μέρος του γιλέκου. Το σετ αποτελείται από 5 τεμ (γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, καπέλο και διακοσμητικό αξεσουάρ) και μπορεί να συνδυαστεί με ασορτί χειροποίητα ανατομικά παπούτσια. Όλα τα υφάσματα των ρούχων είναι από λινό.

€279,00 €251,10

Stova Bambini SS24 B16

SS24 B16

Μοναδικός συνδυασμός σε γήινες αποχρώσεις, σε ένα σετ βάπτισης 6 τεμαχίων, που περιλαμβάνει το νέο bohemian σχέδιο γιλέκο της Stova Bambini με μονό κούμπωμα. Το σύνολο αποτελείται από γιλέκο με ιδιαίτερο διακριτικό print στην πλάτη, βαμβακερό μάο πουκάμισο και παντελόνι με διακοσμητικές τιράντες στο print της πλάτης. Διατίθεται με καπέλο, τιράντες. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€237,00 €213,30

Stova Bambini SS24 B15

SS24 B15

Ένας boho chic συνδυασμός στην πιο δημοφιλή απόχρωση της βάπτισης, σε ένα σετ βάπτισης 6 τεμαχίων, που περιλαμβάνει το νέο boho σχέδιο γιλέκο της Stova Bambini. Το σύνολο αποτελείται από γιλέκο σε απόχρωση blue denim και συνδυάζεται τέλεια με ιδιαίτερο λευκό μάο πουκάμισο με ανάγλυφο μοτίβο και βαμβακερό παντελόνι σε απόχρωση πούρου. Διατίθεται με καπέλο, ζώνη με ζακάρ κέντημα και κρεμαστό αξεσουάρ παντελονιού. Συνδυάζεται με ανατομικά παπούτσια από το ύφασμα του ρούχου.

€225,00 €202,50

Stova Bambini SS24 B14

SS24 B14

Κλασικό σύνολο αποτελούμενο από ζακάρ λευκό γιλέκο με σχέδιο ψαροκόκαλο συνδυασμένο με βαμβακερό ίσιο παντελόνι στο χρώμα της μέντας και λευκό πουκάμισο με ασορτί printed παπιγιόν και pochette σε olive mint. Το σετ 7 τεμαχίων περιλαμβάνει γιλέκο, παντελόνι, πουκάμισο, ζώνη, παπιγιόν, ψάθινο καπέλο διακοσμητική pochette και αποσπώμενο κρεμαστό αξεσουάρ παντελονιού. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€269,00 €242,10

Stova Bambini SS24 B13

SS24 B13

Υπέροχο καλοκαιρινό outfit, σε φωτεινό μπλε από εξαιρετικό ύφασμα σε βαμβακερή ψάθα και βαμβακερό καμβά παντελόνι στην απόχρωση της άμμου, με διακοσμητικά τσεπάκια και αποσπώμενο αξεσουάρ στο πίσω μέρος ασορτί με το παπιγιόν και την pochette σε απόχρωση της μέντας συνδυασμένα με λευκό βαμβακερό πουκάμισο. Το σετ 7 τεμαχίων περιλαμβάνει γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, ζώνη, παπιγιόν, ψάθινο καπέλο διακοσμητική pochette και αποσπώμενο κρεμαστό αξεσουάρ παντελονιού. Συνδυάζεται με ασορτί ανατομικά παπούτσια με το ύφασμα του ρούχου εξωτερικά.

€279,00 €251,10