Αναζήτηση
Filters
Close

Δημοφιλή με 'πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια'

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Πασχαλινή Λαμπάδα Picca LouLou Rabbit

ΛΠ1355

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη με θέμα το λαγουδάκι. Rabbit in gift box της Picca LouLou με καρτελάκι γνησιότητας και ξύλινο τυμπανάκι με ντεκουπάζ λαγουδάκι. Ύψος λαγού 18 εκατοστά. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€45,00

Λαμπάδα πασχαλινή Snoopy

ΛΠ1353

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη για αγόρια με λούτρινο Snoopy by Schulz Peanuts™ και ξύλινο τυμπανάκι με ντεκουπάζ στο ίδιο θέμα. Ύψος snoopy κατά προσέγγιση 14 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€30,00

Πασχαλινή λαμπάδα με καδράκι

ΛΠ1337

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια από αρωματικό κερί, με ξύλινο καδράκι εξ ολοκλήρου χειροποίητο με θέμα τα μπαλόνια, διακοσμημένο με ξύλινο αλογάκι, χειροποίητες σβούρες και υφασμάτινα μπαλονάκια. Διαστάσεις: 26,5 x 8 x 18 cm ύψος. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€49,00

Λαμπάδα πασχαλινή αστροναύτης

ΛΠ1336

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια με διακοσμητικό αστροναύτη και ξύλινο γιογιό με ντεκουπάζ στο ίδιο θέμα. Το σετ μπορεί να συνδυαστεί και με το αντίστοιχο θεματικό βαλιτσάκι που περιέχει 20 σοκολατένια αυγουλάκια Oscar με επιπλέον χρέωση 15 ευρώ. Ύψος αστροναύτη κατά προσέγγιση 19,5 εκατοστά. Τα γιογιό είναι χειροποίητα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€25,00

Λαμπάδα πασχαλινή κοάλα WWF

ΛΠ1333

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια με λούτρινο κοάλα της WWF® και ξύλινο γιογιό με ντεκουπάζ στο ίδιο θέμα. Ύψος koala κατά προσέγγιση 17 εκατοστά. Τα γιογιό είναι χειροποίητα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€35,00

Λαμπάδα πασχαλινή panda WWF

ΛΠ1332

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια με λούτρινο panda της WWF® και ξύλινο γιογιό με ντεκουπάζ στο ίδιο θέμα. Ύψος panda κατά προσέγγιση 18 εκατοστά. Τα γιογιό είναι χειροποίητα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€35,00

Πασχαλινή Λαμπάδα Picca LouLou Llama

ΛΠ1331

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη σε βεραμάν-πετρόλ χρώμα με θέμα το λάμα. Llama in gift box της Picca LouLou με καρτελάκι γνησιότητας και ξύλινο γιογιό με ντεκουπάζ λάμα. Ύψος λάμα 27 εκατοστά. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€50,00

Πασχαλινή λαμπάδα υδρόγειος σφαίρα

ΛΠ1322

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με μονόγραμμα για αγόρια από αρωματικό κερί, με διακοσμητική επιτραπέζια υδρόγειο σφαίρα. Ύψος διακοσμητικού 18cm. Το μονόγραμμα θα είναι της επιλογής σας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€22,00

Πασχαλινή λαμπάδα μεταλλικό ποδήλατο

ΛΠ1315

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί για αγόρια με μονόγραμμα ξύλινο της επιλογής σας με vintage μεταλλικό ποδήλατο με κινούμενα μέρη. Διαστάσεις ποδηλάτου : 27 x 20 cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€25,00

Πασχαλινή λαμπάδα υδρόγειος σφαίρα

ΛΠ1314

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια από αρωματικό κερί με ξύλινο μονόγραμμα και διακοσμητική επιτραπέζια υδρόγειο σφαίρα. Ύψος υδρόγειου 13cm. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€22,00

Λαμπάδα πασχαλινή λυκάκι WWF

ΛΠ1312

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη για αγόρια με λούτρινο λυκάκι μπρελόκ της WWF® . Ύψος λύκου κατά προσέγγιση 10-11 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€22,00

Λαμπάδα πασχαλινή panda WWF

ΛΠ1311

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη για αγόρια με λούτρινο panda μπρελόκ της WWF® . Ύψος panda κατά προσέγγιση 11 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€22,00

Λαμπάδα πασχαλινή τιγράκι WWF

ΛΠ1310

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη για αγόρια με λούτρινο τιγράκι μπρελόκ της WWF® . Ύψος τίγρης κατά προσέγγιση 10-11 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€22,00

Πασχαλινή λαμπάδα καμηλοπάρδαλη

ΛΠ1316

Πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα από αρωματικό κερί με ξύλινο διακοσμητικό καμηλοπάρδαλη σε μαγνητάκι και ξεχωριστό παιχνίδι καμηλοπάρδαλη. Ύψος καμηλοπάρδαλης 17cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€28,00

Πασχαλινή λαμπάδα βέσπα

ΛΠ1309

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί, με μεταλλική διακοσμητική βέσπα σε γαλάζιο χρώμα που είναι και ξύστρα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€15,00

Πασχαλινή λαμπάδα βέσπα

ΛΠ1308

Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μεταλλική διακοσμητική βέσπα σε κόκκινο χρώμα που είναι και ξύστρα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€15,00

Πασχαλινή λαμπάδα υδρόγειος

ΛΠ1307

Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μεταλλική υδρόγειο σφαίρα που η βάση της είναι ξύστρα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€15,00

Πασχαλινή λαμπάδα δεινόσαυρος

ΛΠ1306

Πασχαλινή λαμπάδα πράσινος δεινόσαυρος - τυραννόσαυρος , με αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€25,00

Πασχαλινή λαμπάδα σκαραβαίος

ΛΠ1305

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί, για αγόρια, με μεταλλικό vintage πράσινο σκαραβαίο μολυβοθήκη. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€20,00

Πασχαλινή λαμπάδα σκαραβαίος

ΛΠ1304

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί, για αγόρια, με μεταλλικό vintage κίτρινο σκαραβαίο μολυβοθήκη. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€20,00

Πασχαλινή λαμπάδα αλογάκι

ΛΠ1302

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια από αρωματικό κερί με ξύλινη τρεχαλίτσα αλογάκι ύψους 12,5 εκατοστών. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€15,00

Λαμπάδα πασχαλινή ονειροπαγίδα

ΛΠ1313

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη για αγόρια από αρωματικό κερί με διακοσμητική κρεμαστή ονειροπαγίδα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€15,00

Πασχαλινή λαμπάδα ελεφαντάκι

ΛΠ1301

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια από αρωματικό κερί με ξύλινο διακοσμητικό μαγνητάκι ελεφαντάκι καθώς και ξύλινη τρεχαλίτσα ελεφαντάκι ύψους 12,5 εκατοστών. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€20,00

Λαμπάδα πασχαλινή παραδοσιακό παιχνίδι

ΛΠ1080

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια με vintage παραδοσιακό παιχνίδι ζωγραφισμένο στο χέρι, με αρωματικό κερί.

€18,00