Αναζήτηση
Filters
Close

Δημοφιλή με 'πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια'

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Λαμπάδα πασχαλινή batman

ΛΠ1416

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, batman ξύλινος με μαγνήτη σε αρωματικό κερί. Ύψος ξύλινου κατά προσέγγιση 12 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€15,00

Λαμπάδα πασχαλινή batman

ΛΠ1415

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, batman ξύλινος με μαγνήτη σε αρωματικό κερί. Ύψος ξύλινου κατά προσέγγιση 14,5 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€18,00 €15,00

Λαμπάδα πασχαλινή spiderman

ΛΠ1414

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, spiderman ξύλινο με μαγνήτη σε αρωματικό κερί. Ύψος ξύλινου κατά προσέγγιση 16,5 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€18,00 €15,00

Λαμπάδα πασχαλινή spiderman

ΛΠ1413

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, spiderman ξύλινο με μαγνήτη σε αρωματικό κερί. Ύψος ξύλινου κατά προσέγγιση 10 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€15,00

Λαμπάδα πασχαλινή superman

ΛΠ1412

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, superman ξύλινο με μαγνήτη σε αρωματικό κερί. Ύψος ξύλινου κατά προσέγγιση 14,5 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€18,00 €15,00

Λαμπάδα πασχαλινή σκυλάκι

ΛΠ1411

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, λούτρινο σκυλάκι με αρωματικό κερί. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 13 εκατοστά. Κατάλληλο για ηλικία άνω το 12 μηνών. Πιστοποιημένο προϊόν UK. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€22,00

Λαμπάδα πασχαλινή κουνελάκι

ΛΠ1410

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, λούτρινο κουνελάκι με αρωματικό κερί. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 15 εκατοστά. Κατάλληλο για ηλικία άνω το 12 μηνών. Πιστοποιημένο προϊόν UK. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€22,00

Πασχαλινή λαμπάδα vintage αεροπλάνο

ΛΠ1409

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, με μεταλλικό vintage αεροπλάνο σε 3 χρώματα Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€15,00

Λαμπάδα πασχαλινή αστροναύτης

ΛΠ1397

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια με διακοσμητικό αστροναύτη κουμπαρά και ξύλινο μονόγραμμα. Ύψος αστροναύτη κατά προσέγγιση 17 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€25,00 €22,00

Λαμπάδα πασχαλινή batman

ΛΠ1078

Πασχαλινή λαμπάδα με φιγούρα δράσης μπλε Batman "Spin Master" με αρωματικό κερί & ξύλινο μαγνητάκι batman. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου. Διάσταση Batman ύψος 30cm

€35,00

Λαμπάδα πασχαλινή batman

ΛΠ1076

Πασχαλινή λαμπάδα με φιγούρα δράσης Batman "Spin Master" με αρωματικό κερί & ξύλινο μαγνητάκι το σήμα του batman. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου. Διάσταση Batman ύψος 30cm

€35,00

Λαμπάδα πασχαλινή batman

ΛΠ1075

Πασχαλινή λαμπάδα με φιγούρα δράσης Batman "Spin Master" με αρωματικό κερί & ξύλινο μαγνητάκι το σήμα του batman. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου. Διάσταση Batman ύψος 15cm

€25,00

Λαμπάδα πασχαλινή λάμα

ΛΠ1384

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, λούτρινο λάμα με αρωματικό κερί. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 17 εκατοστά. Κατάλληλο για ηλικία άνω το 12 μηνων. Πιστοποιημένο προϊόν UK. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€22,00

Πασχαλινή λαμπάδα vintage φορτηγάκι

ΛΠ1394

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, με vintage φορτηγάκι και ξύλινο μονόγραμμα στο κερί. Το μονόγραμμα θα είναι της επιλογής σας. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€25,00

Πασχαλινή λαμπάδα vintage φορτηγάκι

ΛΠ1389

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, με μεταλλικό vintage φορτηγάκι. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€25,00

Λαμπάδα πασχαλινή ελαφάκι WWF®

ΛΠ1381

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, με λούτρινο ελαφάκι της WWF® και ξύλινο διακοσμητικό ελαφάκι μαγνητάκι. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 17 εκατοστά. Με πιστοποιητικό γνησιότητας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€35,00

Λαμπάδα πασχαλινή υφασμάτινο αλογάκι

ΛΠ1380

Πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί για αγόρια, με υφασμάτινο διακοσμητικό αλογάκι, και ξύλινο μονόγραμμα. Το μονόγραμμα θα είναι της επιλογής σας. Ύψος διακοσμητικού κατά προσέγγιση 13 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€20,00

Λαμπάδα πασχαλινή λούτρινο κοκοράκι ecofriendly

ΛΠ1379

Πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί για αγόρια, με λούτρινο οικολογικό κοκοράκι, σχεδιασμένο από την Aurora World Η εταιρεία Aurora δημιουργεί προϊόντα eco-friendly. από πιστοποιημένες ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 16 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€20,00

Λαμπάδα πασχαλινή λούτρινο κοκοράκι

ΛΠ1378

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια με λούτρινο κοκοράκι που κάνει ήχους και ξύλινο τροχήλατο κοτοπουλάκι στο ίδιο θέμα. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 24 εκατοστά. Το λούτρινο κατασκευάζεται από την γαλλική Gipsytoys. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€38,00

Πασχαλινή λαμπάδα Master Mariner by Christine Haworth

ΛΠ1377

Limited edition φιγούρα "Master Mariner" από την σειρά Paintbox Poppets της καταξιωμένης καλλιτέχνιδας Christine Haworth by Leonardo Collection, συνδυασμένη με πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια που φέρει επάνω της ξύλινο διακοσμητικό μαγνητάκι σε σχήμα καραβάκι στο ίδιο θέμα. Limited edition no 1/184/4800 Περιλαμβάνεται το κουτί του με τα πιστοποιητικά γνησιότητας και το serial number. Πυρήνας αξιών: νοσταλγία, διαχρονικότητα, ρομαντισμός, ζωηράδα, ομορφιά. Η φιγούρα απεικονίζει ένα αγοράκι με καπέλο που κρατάει στο χέρι το αρκουδάκι του και φέρνει το καραβάκι του στην λίμνη. Περιστοιχίζεται από παπάκια και το γραφικό περιβάλλον της λίμνης. Διαστάσεις: 12cm μήκος x 7cm πλάτος x 12cm ύψος Τελευταίο μοναδικό τεμάχιο. Η φιγούρα δεν είναι παιχνίδι, δεν είναι κατάλληλη για μωρά, είναι αποκλειστικά διακοσμητικό χώρου. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€40,00

Λαμπάδα πασχαλινή με φιγούρα μπαμπάς

ΛΠ1371

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί, για αγόρια, με φιγούρα υφασμάτινη "μπαμπάς" . Ύψος φιγούρας περίπου 22cm. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου

€25,00

Πασχαλινή Λαμπάδα Picca LouLou Rabbit

ΛΠ1355

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη με θέμα το λαγουδάκι. Rabbit in gift box της Picca LouLou με καρτελάκι γνησιότητας και ξύλινο τυμπανάκι με ντεκουπάζ λαγουδάκι. Ύψος λαγού 18 εκατοστά. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€45,00

Λαμπάδα πασχαλινή Snoopy

ΛΠ1353

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη για αγόρια με υφασμάτινο Snoopy σε αρωματικό κερί. Ύψος λαμπάδας 29cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€25,00

Πασχαλινή λαμπάδα με καδράκι

ΛΠ1337

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια από αρωματικό κερί, με ξύλινο καδράκι εξ ολοκλήρου χειροποίητο με θέμα τα μπαλόνια, διακοσμημένο με ξύλινο αλογάκι, χειροποίητες σβούρες και υφασμάτινα μπαλονάκια. Στο κερί υπάρχει αυγουλάκι απο plexiglass με επιγραφή "Η πρώτη μου λαμπάδα" Διαστάσεις: 26,5 x 8 x 18 cm ύψος. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€49,00