Αναζήτηση
Filters
Close

Δημοφιλή με 'πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια'

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Λαμπάδα πασχαλινή batman

ΛΠ1076

Πασχαλινή λαμπάδα με φιγούρα δράσης Batman "Spin Master" με αρωματικό κερί & ξύλινο μαγνητάκι το σήμα του batman. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου. Διάσταση Batman ύψος 30cm

€35,00

Λαμπάδα πασχαλινή batman

ΛΠ1075

Πασχαλινή λαμπάδα με φιγούρα δράσης Batman "Spin Master" με αρωματικό κερί & ξύλινο μαγνητάκι το σήμα του batman. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου. Διάσταση Batman ύψος 15cm

€25,00

Λαμπάδα πασχαλινή λάμα

ΛΠ1384

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, λούτρινο λάμα με αρωματικό κερί. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 17 εκατοστά. Κατάλληλο για ηλικία άνω το 12 μηνων. Πιστοποιημένο προϊόν UK. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€22,00

Λαμπάδα πασχαλινή Πινόκιο

ΛΠ1074

Πασχαλινή λαμπάδα με πινόκιο μαριονέτα με αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου. Διάσταση Ξύλινου πινόκιο 23cm

€25,00

Πασχαλινή λαμπάδα υδρόγειος σφαίρα

ΛΠ1399

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με μονόγραμμα για αγόρια από αρωματικό κερί, με διακοσμητική επιτραπέζια υδρόγειο σφαίρα. Ύψος διακοσμητικού 18cm. Το μονόγραμμα θα είναι της επιλογής σας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου.

€22,00

Πασχαλινή λαμπάδα vintage φορτηγάκι

ΛΠ1394

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, με μεταλλικό vintage φορτηγάκι, σε κόκκινο χρώμα και ξύλινο μονόγραμμα. Το μονόγραμμα θα είναι της επιλογής σας. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Διαστάσεις αντικειμένου: 17x7,5x9 cm ύψος. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€25,00

Πασχαλινή λαμπάδα vintage Fiat 500

ΛΠ1390

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, με μεταλλικό vintage αυτοκίνητο, κίτρινο 500αράκι και ξύλινο μονόγραμμα. Το μονόγραμμα θα είναι της επιλογής σας. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Διαστάσεις αντικειμένου: 15x7x6.5cm ύψος. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€22,00

Πασχαλινή λαμπάδα vintage φορτηγάκι

ΛΠ1389

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, με μεταλλικό vintage φορτηγάκι. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€25,00

Πασχαλινή λαμπάδα vintage αυτοκινητάκι

ΛΠ1388

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, με μεταλλικό vintage αυτοκίνητο σε κόκκινο και γαλάζιο χρώμα. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€20,00

Λαμπάδα πασχαλινή ελεφαντάκι WWF®

ΛΠ1383

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, με οικολογικό λούτρινο ελεφαντάκι της WWF® και ξύλινο διακοσμητικό μαγνητάκι ελεφαντάκι. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 13 εκατοστά. Με πιστοποιητικό γνησιότητας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€35,00

Λαμπάδα πασχαλινή καμηλοπάρδαλη WWF®

ΛΠ1382

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, με οικολογική λούτρινη καμηλοπάρδαλη της WWF® και ξύλινο διακοσμητικό καμηλοπάρδαλη μαγνητάκι. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 31 εκατοστά. Με πιστοποιητικό γνησιότητας. Από 100% πιστοποιημένα ανακυκλώσιμα υλικά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€45,00

Λαμπάδα πασχαλινή ελαφάκι WWF®

ΛΠ1381

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια, με λούτρινο ελαφάκι της WWF® και ξύλινο διακοσμητικό ελαφάκι μαγνητάκι. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 17 εκατοστά. Με πιστοποιητικό γνησιότητας. Τα γιογιό είναι χειροποίητα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€35,00

Λαμπάδα πασχαλινή υφασμάτινο αλογάκι

ΛΠ1380

Πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί για αγόρια, με υφασμάτινο διακοσμητικό αλογάκι, και ξύλινο μονόγραμμα. Το μονόγραμμα θα είναι της επιλογής σας. Ύψος διακοσμητικού κατά προσέγγιση 13 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€20,00

Λαμπάδα πασχαλινή λούτρινο κοκοράκι ecofriendly

ΛΠ1379

Πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί για αγόρια, με λούτρινο οικολογικό κοκοράκι, σχεδιασμένο από την Aurora World Η εταιρεία Aurora δημιουργεί προϊόντα eco-friendly. από πιστοποιημένες ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 16 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€20,00

Λαμπάδα πασχαλινή λούτρινο κοκοράκι

ΛΠ1378

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια με λούτρινο κοκοράκι που κάνει ήχους και ξύλινο τροχήλατο κοτοπουλάκι στο ίδιο θέμα. Ύψος λούτρινου κατά προσέγγιση 24 εκατοστά. Το λούτρινο κατασκευάζεται από την γαλλική Gipsytoys. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€38,00

Πασχαλινή λαμπάδα Master Mariner by Christine Haworth

ΛΠ1377

Limited edition φιγούρα "Master Mariner" από την σειρά Paintbox Poppets της καταξιωμένης καλλιτέχνιδας Christine Haworth by Leonardo Collection, συνδυασμένη με πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια που φέρει επάνω της ξύλινο διακοσμητικό μαγνητάκι σε σχήμα καραβάκι στο ίδιο θέμα. Limited edition no 1/184/4800 Περιλαμβάνεται το κουτί του με τα πιστοποιητικά γνησιότητας και το serial number. Πυρήνας αξιών: νοσταλγία, διαχρονικότητα, ρομαντισμός, ζωηράδα, ομορφιά. Η φιγούρα απεικονίζει ένα αγοράκι με καπέλο που κρατάει στο χέρι το αρκουδάκι του και φέρνει το καραβάκι του στην λίμνη. Περιστοιχίζεται από παπάκια και το γραφικό περιβάλλον της λίμνης. Διαστάσεις: 12cm μήκος x 7cm πλάτος x 12cm ύψος Τελευταίο μοναδικό τεμάχιο. Η φιγούρα δεν είναι παιχνίδι, δεν είναι κατάλληλη για μωρά, είναι αποκλειστικά διακοσμητικό χώρου. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€40,00

Λαμπάδα πασχαλινή με φιγούρα μπαμπάς

ΛΠ1371

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα από αρωματικό κερί, για αγόρια, με φιγούρα υφασμάτινη "μπαμπάς" . Ύψος φιγούρας περίπου 22cm. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και συσκευασία δώρου

€25,00

Πασχαλινό σετ λαμπάδας με σοκολατάκια

ΛΠ1368

Πασχαλινό σετ λαμπάδας για αγόρια σε διακοσμημένο κουτί που περιλαμβάνει: Λαμπάδα από αρωματικό κερί διακοσμημένη με ξύλινη χειροποίητη σβούρα ζωγραφισμένη στο χέρι. Επιτραπέζιο διακοσμητικό με παράσταση λαγό που ζωγραφίζει πασχαλινά αυγά. Ξύλινο τυμπανάκι με πασχαλινό θέμα ζωγραφισμένο στο χέρι. Χειροποίητο γιογιό στο ίδιο θέμα ζωγραφισμένο στο χέρι. Μεταλλικό κουτί αυγό με πασχαλινή παράσταση που περιέχει 15 σοκολατένια πασχαλινά αυγουλάκια. Καρτελάκι ''Για το καλύτερο βαφτιστήρι''. Τα σοκολατάκια είναι ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Oscar. Διαστάσεις κουτιού: 30 x 24 x 10cm ύψος. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€60,00

Πασχαλινή Λαμπάδα Picca LouLou Rabbit

ΛΠ1357

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη για αγόρια με θέμα το λαγουδάκι. Rabbit grey in gift box της Picca LouLou με καρτελάκι γνησιότητας και ξύλινο τυμπανάκι με ντεκουπάζ λαγουδάκι. Ύψος λαγού 18 εκατοστά. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€45,00

Πασχαλινή Λαμπάδα Picca LouLou Rabbit

ΛΠ1355

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη με θέμα το λαγουδάκι. Rabbit in gift box της Picca LouLou με καρτελάκι γνησιότητας και ξύλινο τυμπανάκι με ντεκουπάζ λαγουδάκι. Ύψος λαγού 18 εκατοστά. Η λαμπάδα είναι από αρωματικό κερί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€45,00

Λαμπάδα πασχαλινή Snoopy

ΛΠ1353

Πασχαλινή λαμπάδα χειροποίητη για αγόρια με υφασμάτινο Snoopy σε αρωματικό κερί. Ύψος λαμπάδας 29cm Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€25,00

Πασχαλινή λαμπάδα με καδράκι

ΛΠ1337

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια από αρωματικό κερί, με ξύλινο καδράκι εξ ολοκλήρου χειροποίητο με θέμα τα μπαλόνια, διακοσμημένο με ξύλινο αλογάκι, χειροποίητες σβούρες και υφασμάτινα μπαλονάκια. Στο κερί υπάρχει αυγουλάκι απο plexiglass με επιγραφή "Η πρώτη μου λαμπάδα" Διαστάσεις: 26,5 x 8 x 18 cm ύψος. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συσκευασία δώρου.

€49,00

Λαμπάδα πασχαλινή αστροναύτης

ΛΠ1336

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια με διακοσμητικό αστροναύτη και ξύλινο μαγνητάκι πύραυλο. Το σετ μπορεί να συνδυαστεί και με το αντίστοιχο θεματικό βαλιτσάκι που περιέχει 20 σοκολατένια αυγουλάκια Oscar με επιπλέον χρέωση 15 ευρώ. Ύψος αστροναύτη κατά προσέγγιση 19,5 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€25,00

Λαμπάδα πασχαλινή κοάλα WWF

ΛΠ1333

Πασχαλινή λαμπάδα για αγόρια με λούτρινο κοάλα της WWF® και ξύλινο γιογιό με ντεκουπάζ στο ίδιο θέμα. Ύψος koala κατά προσέγγιση 17 εκατοστά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η συσκευασία δώρου.

€35,00