Αναζήτηση
Filters
Close

Ιδιαίτερα χειροποίητα ρούχα βάπτισης για κοριτσάκια με την υπογραφή της cat in the hat συνδυασμένα με όλο το πακέτο της βάπτισης.

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

ODI βαπτιστικό φόρεμα

ODI ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης της Designer's Cat, σε vintage ύφος, από μεταξωτή οργαντίνα, με Γαλλική δαντέλα, χειροποίητα λουλούδια και 100% βαμβακερό ύφασμα.

€289,00

MERIDA βαπτιστικό φόρεμα

MERIDA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης Tutu μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά, της Designer's Cat, με γαλλική δαντέλα και ζώνη στολισμένη με πέρλες και στρας.

€208,00

FELICITA βαπτιστικό φόρεμα

FELICITA ΦΟΡΕΜΑ

Ρομαντικό φόρεμα βάπτισης με ασορτί χειροποίητο πλεκτό για τα μαλλιά, της Designer's Cat, από τούλι, Αυστριακή δαντέλα και ζώνη σε απόχρωση του ροζ.

€179,00

LEONOR βαπτιστικό φόρεμα

LEONOR ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά, από σύμμεικτο μεταξωτό ύφασμα, με άνοιγμα στην πλάτη, με βαμβακερή δαντέλα και εσωτερικά από 100% βαμβάκι.

€275,00

FRIDA NEW βαπτιστικό φόρεμα

FRIDA NEW ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά, της Designer's Cat, από γαλλική δαντέλα πάνω σε τούλι, με αποσπώμενη ουρά και ζώνη στολισμένη με χειροποίητα λουλούδια.

€239,00

SUGAR βαπτιστικό φόρεμα

SUGAR ΦΟΡΕΜΑ

Vintage φόρεμα βάπτισης μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά, της Designer's Cat από τούλι και δαντέλα με διακόσμηση από χειροποίητα λουλούδια και βαμβακερή επένδυση στο εσωτερικό.

€179,00

BEAUTY βαπτιστικό φόρεμα

BEAUTY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης με ουρά και ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά, της Designer's Cat, από τούλι και Γαλλική δαντέλα στολισμένο με χειροποίητα λουλούδια.

€259,00

Designer's Cat BEAUTY μπολερό

DESIGNERS CAT BEAUTY BOLERO

Βαπτιστικό μπολερό της Designer's Cat, με τούλινες τρέσες και πέρλες και με 100% βαμβακερή εσωτερική επένδυση.

€75,00

Designer's Cat LEONOR μπολερό

DESIGNERS CAT LEONOR BOLERO

Βαπτιστικό μπολερό της Designer's Cat από σύμμεικτο ύφασμα, στολισμένο με βαμβακερή κιπούρ δαντέλα και εσωτερικά επενδυμένο με 100% βαμβάκι.

€75,00

Designer's Cat SUGAR μπολερό

DESIGNERS CAT SUGAR BOLERO

Βαπτιστικό μπολερό από σύμμεικτο ύφασμα με φιόγκο από φίνο τούλι, επενδεδυμένο εσωτερικά με 100% βαμβακερό ύφασμα.

€75,00

NORA βαπτιστικό φόρεμα

NORA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης αναγεννησιακού στυλ με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά, με γαλλική δαντέλα, με άνοιγμα στην πλάτη και τούλινο φιόγκο με χειροποίητα λουλούδια.

€259,00

NATASHA βαπτιστικό φόρεμα

NATASHA ΦΟΡΕΜΑ

Ασύμμετρο φόρεμα βάπτισης με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά, της Designer's Cat, από τούλι, δαντέλα και εσωτερικά 100 % βαμβάκι μαζί με ζώνη με χειροποίητα λουλούδια.

€298,00

IOKASTE βαπτιστικό φόρεμα

IOKASTE ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης και ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά της Designer's Cat, από τούλι και γαλλική δαντέλα, μαζί με ζώνη στολισμένη με χειροποίητα λουλούδια.

€340,00

Designer's Cat AMELIA μπολερό

DESIGNERS CAT AMELIA BOLERO

Βαπτιστικό μπολερό της Designer's Cat από φίνο τούλι και δαντέλα.

€65,00

GRATEL βαπτιστικό φόρεμα

GRATEL ΦΟΡΕΜΑ

Ρομαντικό vintage φόρεμα βάπτισης τύπου μπαλούν από δαντέλα και μαλακό τούλι, με βαμβακερά φιογκάκια, με στρας swarovski, με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€195,00

ELSA NEW βαπτιστικό φόρεμα

ELSA NEW ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης με μανίκι από γαλλική δαντέλα με άνοιγμα στην πλάτη, αποσπώμενη τούλινη φούστα, ζώνη με χειροποίητα λουλούδια, μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά.

€239,00

AMELIA βαπτιστικό φόρεμα

AMELIA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης σε γραμμή charleston με ένα ώμο, με βολάν από τούλι με βαμβακερά φτερά και διατίθεται μαζί με ασορτί χειροποίητη πλεκτή κορδέλα για τα μαλλιά.

€209,00

TINKERBELL βαπτιστικό φόρεμα

TINKERBELL ΦΟΡΕΜΑ

Ρομαντικό φόρεμα βάπτισης από τούλι και βαμβακερή Γαλλική τρέσα, διακοσμημένο με χειροποίητα λουλούδια μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€265,00

HALINA βαπτιστικό φόρεμα

HALINA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης αέρινο από βαμβακερή δαντέλα, διακοσμημένο με πέρλες και διατίθεται με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά, στολισμένη με χειροποίητα λουλούδια.

€328,00

ANTHEMIS βαπτιστικό φόρεμα

ANTHEMIS ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης αρχαιοελληνικού τύπου από μαλακό τούλι, διακοσμημένο με βαμβακερή τρέσα με χρυσές λεπτομέρειες, με χειροποίητο στεφανάκι για τα μαλλιά.

€259,00

CARYATIS βαπτιστικό φόρεμα

CARYATIS ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης αρχαιοελληνικού τύπου από μεταξωτή πλισέ μουσελίνα με χρυσή τρέσα στη ζώνη και στις τιράντες, μαζί με ασορτί χειροποίητο στεφανάκι για τα μαλλιά.

€275,00

CLEANTHA βαπτιστικό φόρεμα

CLEANTHA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης αρχαιοελληνικό από μεταξωτή πλισέ μουσελίνα, με χειροποίητη αποσπώμενη ζώνη και με ασορτί χειροποίητο στεφανάκι για τα μαλλιά, συνδυάζεται με βαπτιστικό κουτί και λαμπάδα.

€275,00

MARSHMALLOW βαπτιστικό φόρεμα

MARSHMALLOW ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης τύπου sixties με φούστα από μεταξωτή οργαντίνα, με χειροποίητα φιογκάκια από velour κορδέλα και διατίθεται με κορδέλα για τα μαλλιά.

€289,00

SISSY βαπτιστικό σύνολο

SISSY ΦΟΡΕΜΑ

Σύνολο βάπτισης με σακάκι στυλ military από λινό, διακοσμημένο με δαντελένια αλπικέ φτερά, τρέσες, κουμπιά Fratus, με πουκάμισο από ύφασμα ramie, φούστα από τούλι και με κορδέλα για τη μέση και τα μαλλιά.

€319,00

SNOW WHITE βαπτιστικό φόρεμα

SNOW WHITE ΦΟΡΕΜΑ

Αναγεννησιακό φόρεμα βάπτισης από τούλι, με Γαλλική δαντέλα στο μπούστο, με χειροποίητα λουλούδια στην περιοχή της μέσης, μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€268,00

LA PERLA βαπτιστικό φόρεμα

LA PERLA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα υψηλής ραπτικής για βάπτιση με μανίκια στολισμένα με γυάλινες πέρλες και μπούστο από μετάξι, ασύμμετρη τούλινη φούστα με μεταξωτή ζώνη και κορδέλα για τα μαλλιά.

€352,00

HERMIONE PINK βαπτιστικό φόρεμα

HERMIONE PINK ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης τύπου μπαλούν από βαμβακερή Γαλλική δαντέλα, με ασορτί ζώνη, επενδυμένο με 100% βαμβακερό ύφασμα και με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€298,00

HERMIONE IVORY βαπτιστικό φόρεμα

HERMIONE IVORY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης μπαλούν από Γαλλική βαμβακερή δαντέλα, σε off white ή blush pink, με μαλακό τούλι, διακοσμημένο ασορτί ζώνη και κορδέλα για τα μαλλιά.

€298,00

CINDERELLA βαπτιστικό φόρεμα

CINDERELLA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης από βαμβακερή Γαλλική δαντέλα, στολισμένο με χειροποίητα λουλούδια και βολάν στο πίσω μέρος της φούστας και διατίθεται μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά.

€345,00

SWAN βαπτιστικό σύνολο

SWAN ΦΟΡΕΜΑ

Μοντέρνο σύνολο βάπτισης με μεταξωτό τοπ, με αέρινη φούστα φτιαγμένη από τούλι διακοσμημένη με βαμβακερή δαντέλα και blush pink σατέν ζώνη.

€239,00

APHRODITE βαπτιστικό φόρεμα

APHRODITE ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης με ασορτί μεταξωτή κορδέλα για τα μαλλιά, κεντημένο από Γαλλική κορδονέ δαντέλα με πέρλες, με ανοιχτή πλάτη και τούλινο φιόγκο.

€342,00

MALVAZIA βαπτιστικό σύνολο

MALVAZIA ΦΟΡΕΜΑ

Σύνολο βάπτισης για κορίτσια με λινό σακάκι, πουκάμισο από ύφασμα ramie με βολάν από Γαλλική δαντέλα, φούστα από τούλι με λουλούδια και κορδέλα για τα μαλλιά και το γιακά.

€345,00

ARIA βαπτιστικό φόρεμα

ARIA ΦΟΡΕΜΑ

Βικτοριανό φόρεμα βάπτισης με ουρά, από δαντέλα στολισμένη με κεντητά μοτίβα πάνω σε μαλακό τούλι και διατίθεται μαζί με ασορτί μπαντάνα για τα μαλλιά.

€309,00

ANDROMEDA IVORY βαπτιστικό φόρεμα

ANDROMEDA IVORY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης με μεταξωτή δαντέλα, με φτερά marabou, πέτρες Swarovski και διατίθεται μαζί με ασορτί στεφανάκι για τα μαλλιά με χειροποίητα vintage λουλούδια.

€375,00

ANDROMEDA PINK βαπτιστικό φόρεμα

ANDROMEDA PINK ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης με μεταξωτή δαντέλα μαζί με στεφανάκι για τα μαλλιά, με φτερά Marabu και πέτρες Swarovski. Είναι επενδυμένο με 100 % βαμβακερό ύφασμα και ανήκει στην συλλογή Luxury.

€375,00

Designer's Cat ZOZEFINA μπολερό

DESIGNERS CAT ZOZEFINA BOLERO

Βαπτιστικό μπολερό πλεκτό από φίνο βαμβακερό νήμα και στολισμένο με χειροποίητα μεταξωτά λουλούδια και μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα αντίστοιχα βαπτιστικά.

€109,00

Designer's Cat EMILLY μπολερό

DESIGNERS CAT EMILLY BOLERO

Βαπτιστικό μπολερό από απλικέ γαλλική δαντέλα, διακοσμημένο με πουά τούλι στα μανίκια και συνδυάζεται με αντίστοιχο φόρεμα και παπούτσια EMILLY.

€74,00

Designer's Cat ADREIA μπολερό

DESIGNERS CAT ADREIA BOLERO

Βαπτιστικό μπολερό από φίνο κεντημένο τούλι με velour πουά διακοσμημένο με εκλεπτυσμένη Γαλλική τρέσα.

€69,00

Designer's Cat LETIZIA μπολερό

DESIGNERS CAT LETIZIA BOLERO

Βαπτιστικό μπολερό από βαμβακερό ύφασμα, με φίνο τούλι στα μανίκια και δαντελένια τρέσα, με χειροποίητα λουλούδια σε ρομαντικά χρώματα σε παστέλ αποχρώσεις.

€69,00

Designer's Cat CLAIRE μπολερό

DESIGNERS CAT CLAIRE BOLERO

Ιδιαίτερο μπολερό από λινό και μετάξι με ιδιαίτερο γιακά, διακοσμημένο με χειροποίητο ασορτί λουλούδι και εσωτερικά επενδυμένο με 100% βαμβακερό ύφασμα.

€75,00

Designer's Cat GABY μπολερό

DESIGNERS CAT GABY BOLERO

Μπολερό βάπτισης από βαμβακερό τούλι με δαντελένια τρέσα, το οποίο συνδυάζεται άψογα με το φόρεμα GABY.

€69,00

Designer's Cat MALENA μπολερό

DESIGNERS CAT MALENA BOLERO

Βαπτιστικό μπολερό από βαμβακερό τούλι στολισμένο με δαντελένια τρέσα που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά από τα Designer's Cat φορέματα.

€69,00

Designer's Cat AMALTHIA μπολερό

DESIGNERS CAT AMALTHIA BOLERO

Βαπτιστικό μπολερό από βαμβακερό τούλι διακοσμημένο με δαντελένια κιπούρ τρέσα, με χειροποίητο λουλούδι και ταιριάζει με τα φορέματα AMALTHIA και LALE.

€75,00

Designer's Cat FRIDA μπολερό

DESIGNERS CAT FRIDA BOLERO

Μπολερό βάπτισης από τούλι, με δαντελένια τρέσα το οποίο συνδυάζεται άψογα με το φόρεμα FRIDA της Designer's Cat.

€75,00

Designer's Cat SALVATORA μπολερό

DESIGNERS CAT SALVATORA BOLERO

Βαπτιστικό μπολερό από μεταξωτό ταφτά στολισμένο με χειροποίητο μεταξωτό λουλούδι, και μπορεί να συνδυαστεί με τα φορέματα Salvatora, Calypso και Ariel.

€75,00

ALISON IVORY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ALISON IVORY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για κορίτσι από φίνο τούλι και δαντέλα, με χειροποίητα vintage ροζ λουλούδια, με μεταξωτή ζώνη και διατίθεται μαζί με ασορτί καπέλο.

€198,00

ALISON BEIGE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ALISON BEIGE ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης χειμερινό από φίνο τούλι, δαντέλα, με vintage χειροποίητα λουλούδια, εσωτερικά με 100 % βαμβακερό ύφασμα και διατίθεται με ασορτί καπέλο.

€198,00

ALISON PINK βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ALISON PINK ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα βάπτισης της Desinger's Cat, από φίνο τούλι, δαντέλα, με χειροποίητα vintage ροζ λουλούδια, πλεκτή ζώνη και διατίθεται μαζί με ασορτί καπέλο.

€198,00

VIVIANA IVORY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

VIVIANA IVORY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για το χειμώνα, για κορίτσι, της Designer's Cat, με δαντελένιο μπούστο, τούλινη φούστα, με μεταξωτή ζώνη, πέρλες και μπορεί να συνδυαστεί με extra ασορτί κορδέλα.

€149,00

VIVIANA PINK βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

VIVIANA PINK ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα βάπτισης για κορίτσι της Designer's Cat, με δαντελένιο μπούστο, τούλινη φούστα, με μεταξωτή ζώνη, πέρλες και μπορεί να συνδυαστεί με extra ασορτί κορδέλα.

€149,00

ERIS βαπτιστικό σύνολο κορίτσι

ERIS ΣΥΝΟΛΟ

Καλοκαιρινό σύνολο βάπτισης με πουκάμισο από σύμμεικτο ύφασμα, με αλπικέ Γαλλική δαντέλα, με αντίστοιχη δαντελένια φούστα και με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€198,00

LUCIE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

LUCIE ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης από Γαλλική δαντέλα και τούλι, με χειροποίητα vintage λουλούδια, με 100% βαμβακερό ύφασμα και διατίθεται μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€298,00

EMILLY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

EMILLY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για κορίτσι τύπου tutu, από ύφασμα ramie και λινό, με δαντελένιο φουρό, λινή ζώνη με διακοσμητικό φιόγκο, με χειροποίητα ροζ λουλούδια και με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€239,00

WHITE BUTTERFLY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

WHITE BUTTERFLY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης μαζί με πλεκτό μπονέ, από βαμβακερό ύφασμα, με πλεκτό σχέδιο πεταλούδα και παραδοσιακή δαντέλα ή αλλιώς κοπανέλι.

€189,00

S MAYA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

S MAYA ΦΟΡΕΜΑ

Καλοκαιρινό φόρεμα βάπτισης από Γαλλική δαντέλα και τούλι, το μπούστο διακοσμημένο με πέρλες, με μεταξωτή ζώνη και μπορεί να συνδυαστεί με extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά, μπολερό και παπούτσια.

€149,00

MALVINA βαπτιστικό σαλβάρι κορίτσι

MALVINA ΣΑΛΒΑΡΙ

Καλοκαιρινό σαλβάρι βάπτισης από βαμβακερό ύφασμα, με ζώνη που καταλήγει σε φιόγκο και διατίθεται μαζί με χειροποίητο πλεκτό μπολερό και ασορτί μπαντάνα.

€198,00

CORINA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CORINA ΦΟΡΕΜΑ

Καλοκαιρινό βαπτιστικό φόρεμα από viscose τούλι με Γαλλική δαντέλα, με 100 % βαμβακερό ύφασμα και μαζί με την κορδέλα για τα μαλλιά.

€265,00

ANABELL βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ANABELL ΦΟΡΕΜΑ

Καλοκαιρινό φόρεμα βάπτισης από τούλι με Γαλλική δαντέλα, με χειροποίητα λουλούδια, με εντυπωσιακή πλάτη και διατίθεται μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€356,00

Designer's Cat ABA PINK παλτό

DESINGERS CAT ABA PINK ΠΑΛΤΟ

Βαπτιστικό παλτό από velour βαμβακερό ύφασμα, με γιακά από οικολογική γούνα, με οβάλ κουμπιά fratus και συνδυάζεται με το αντίστοιχο φόρεμα και κορδέλα για τα μαλλιά.

€118,00

Designer's Cat ABA IVORY παλτό

DESIGNERS CAT ABA IVORY ΠΑΛΤΟ

Βαπτιστικό παλτό από velour βαμβακερό ύφασμα, με γιακά από οικολογική γούνα, με οβάλ κουμπιά fratus και συνδυάζεται με το αντίστοιχο φόρεμα και κορδέλα για τα μαλλιά.

€118,00

ABA PINK βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ABA PINK ΦΟΡΕΜΑ

Χειμωνιάτικο φόρεμα βάπτισης σε γραμμή clos, από βαμβακερό ύφασμα velour, με φτερά marabou, διακοσμημένα με χειροποίητα λουλούδια και μπορεί να συνδυαστεί με extra καπέλο ή κορδέλα για τα μαλλιά.

€129,00

Designer's Cat ABA IVORY

ABA IVORY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για το χειμώνα σε γραμμή clos, από βαμβακερό velour ύφασμα, με φτερά marabou, με χειροποίητα λουλούδια σε διάφορες αποχρώσεις με extra την ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€129,00

Designer's Cat ABA κορδέλα

DESIGNERS CAT ABA ΚΟΡΔΕΛΑ

Βαπτιστική κορδέλα μαλλιών στολισμένη με χειροποίητα μεταξωτά λουλούδια σε beige cold και blush pink και συνδυάζεται με τα αντίστοιχα φορέματα και παλτά.

€35,00

Designer's Cat LITTLE STAR κορδέλα

DESIGNERS CAT LITTLE STAR ΚΟΡΔΕΛΑ

Βαπτιστική κορδέλα για τα μαλλιά από σύμμικτο ζακάρ βαμβακερό ύφασμα , διακοσμημένη με φιόγκο από τούλι και πέρλες, συνδυάζεται τέλεια με φόρεμα με το φόρεμα και παλτό.

€34,00

Designer's Cat LITTLE STAR καπέλο

DESIGNERS CAT LITTLE STAR ΚΑΠΕΛΟ

Βαπτιστικό χειροποίητο καπέλο από σύμμεικτο βαμβακερό ζακάρ ύφασμα, με ασορτί φιόγκο και συνδυάζεται με αντίστοιχο φόρεμα και παλτό.

€43,00

LITTLE STAR βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

LITTLE STAR ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα για κορίτσι "ballet style" από σύμμεικτο βαμβακερό ζακάρ ύφασμα, με τούλινη φούστα και με ζώνη από μεταξωτή μουσελίνα, με extra κορδέλα ή καπέλο.

€138,00

Designer's Cat LITTLE STAR παλτό

DESIGNERS CAT LITTLE STAR ΠΑΛΤΟ

Βαπτιστικό κομψό παλτό από σύμμεικτο ζακάρ βαμβακερό ύφασμα, με ίδιας απόχρωσης κουμπιά και ταιριάζει τέλεια με το αντίστοιχο φόρεμα και καπέλο της Designer's Cat.

€109,00

Designer's Cat DAIANA κορδέλα

DESIGNERS CAT DAIANA ΚΟΡΔΕΛΑ

Βαπτιστική κορδέλα για τα μαλλιά από σύμμικτο ζακάρ βαμβακερό ύφασμα με πουά, διακοσμημένη με φιόγκο από τούλι και χειροποίητα coral pink λουλούδια.

€34,00

DAIANA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

DAIANA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης από σύμμεικτο βαμβακερό ζακάρ ύφασμα, με πουά και τούλινη φούστα, ασορτί ζώνη και χειροποίητο coral pink λουλούδι.

€146,00

Designer's Cat CHARLOTTE κορδέλα

DESIGNERS CAT CHARLOTTE ΚΟΡΔΕΛΑ

Βαπτιστική κορδέλα μαλλιών από φίνο τούλι και Γαλλική δαντέλα στολισμένη με χειροποίητα λουλούδια σε αποχρώσεις του ροζ.

€34,00

Desginer's Cat BONITTA PINK καπέλο

DESIGNERS CAT BONITTA PINK ΚΑΠΕΛΟ

Βαπτιστικό καπέλο από σύμμεικτο βαμβακερό ζακάρ πουά ύφασμα, στολισμένο με φτερά Galeottipiume και χειροποίητα λουλούδια.

€49,00

Designer's Cat BONITTA GREY κορδέλα

DESIGNERS CAT BONITTA GREY ΚΟΡΔΕΛΑ

Βαπτιστική κορδέλα μαλλιών από σύμμεικτο βαμβακερό ύφασμα, με χειροποίητα λουλούδια σε αποχρώσεις του ροζ και μπορεί να συνδυαστεί με φόρεμα, παλτό και παπούτσια BONITTA GREY.

€34,00

Designer's Cat BONITTA PINK φόρεμα

DESIGNERS CAT BONITTA PINK ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα από σύμμεικτο βαμβακερό ύφασμα, με ασορτί ζώνη, χειροποίητο λουλούδι, με εσωτερική, 100 % βαμβακερή επένδυση.

€106,00

Designer's Cat BONITTA PINK παλτό

DESIGNERS CAT BONITTA PINK ΠΑΛΤΟ

Βαπτιστικό παλτό από εξαιρετικό σύμμεικτο βαμβακερό ύφασμα με πουά, με γιακά από οικολογική γούνα και οβάλ coral pink κουμπιά fratus.

€118,00

Designer's Cat BONITTA GREY παλτό

DESIGNERS CAT BONITTA GREY ΠΑΛΤΟ

Βαπτιστικό παλτό από σύμμεικτο βαμβακερό ύφασμα με πουά, με γιακά από οικολογική γούνα, οβάλ κουμπιά fratus και μπορεί να συνδυαστεί με επιπλέον κορδέλα ή καπέλο.

€118,00

MARTHA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MARTHA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για το χειμώνα από Γαλλική δαντέλα και τούλι, το μπούστο στολισμένο με πέρλες, αποσπώμενη ζώνη με φτερά Galeottipiume και με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€298,00

MELANIE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MELANIE ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα βάπτισης από δαντέλα διακοσμημένη με πέρλες, κεντητά μοτίβα πάνω σε τούλι, ζώνη με φτερά marabou και διατίθεται μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά.

€248,00

ELLE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ELLE ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για το χειμώνα από τούλι, Γαλλική δαντέλα, με χειροποίητα λουλούδια σε διάφορα χρώματα, μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€209,00

ANTA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ANTA ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα βάπτισης από τούλι σε vintage ύφος , στολισμένο με χειροποίητα λουλούδια, με 100 % βαμβακερό ύφασμα μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€229,00

TOYNIK REA βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

REA ΦΟΥΦΟΥΛΑ

Βαπτιστικό τούνικ με φουφούλα τούλινη από βαμβακερό ύφασμα με σχέδια, με χειροποίητο ροζ λουλούδι, με μακραμέ δαντέλα και extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€98,00

MADLIN ΙΒΟΥΑΡ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MADLIN ΙΒΟΥΑΡ ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης balloon από λινό, βαμβάκι και μετάξι με δαντελένια τρέσα, με χειροποίητα λουλούδια και διατίθεται με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€143,00

RACKEL βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

RACKEL ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό βαμβακερό φόρεμα τύπου "σφηκοφωλιά" με απλικαρισμένο κορδόνι, μακραμέ δαντέλα Αυστρίας και μπορεί να συνδυαστεί με extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€114,00

MEGAN βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

MEGAN ΦΟΥΦΟΥΛΑ

Βαπτιστική βαμβακερή φουφούλα με μοτίβα από κορδόνι και δαντέλα Αυστρίας με εσωτερική επένδυση από βαμβακερό ύφασμα, με extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€95,00

CYNTHIA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CYNTHIA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για κορίτσι της Designer's Cat με δέσιμο στο λαιμό στολισμένα με μοτίβα από κορδόνι και ζώνη που δένει μπροστά σε φιόγκο, μπορεί να συνδυαστεί και με extra κορδέλα για τα μαλλιά.

€95,00

ROUSTICA βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

ROUSTICA ΦΟΥΦΟΥΛΑ

Φουφούλα βάπτισης με θέμα floral, από βαμβακερή γάζα με τύπωμα από τριαντάφυλλα, επενδεδυμένη με 100 % βαμβακερό ύφασμα και μπορεί να συνδυαστεί με extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€79,00

MADLIN ΡΟΖ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MADLIN ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης balloon από λινό, βαμβάκι και μετάξι με δαντελένια τρέσα, με χειροποίητα λουλούδια και διατίθεται με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά της Designer's Cat.

€143,00

AMY ΡΟΖ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

AMY ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ

Καλοκαιρινό βαπτιστικό φόρεμα με άνοιγμα σε σχήμα καρδιάς στην πλάτη, εσωτερικά από 100 % βαμβάκι και με χειροποίητα λουλούδια σε απαλό μπλε και σε ροζ.

€95,00

GALLENA βαπτιστικό σαλβάρι κορίτσι

GALLENA ΣΑΛΒΑΡΙ

Όμορφο βαπτιστικό σαλβάρι της Designer's Cat με φλοράλ φιόγκο και επενδεδυμένο εσωτερικά με ύφασμα από βαμβάκι. Μπορεί να συνδυαστεί με extra κορδέλα για τα μαλλιά.

€79,00

BARDO βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

BARDO ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα Designer's Cat για το καλοκαίρι με ανάγλυφο ύφασμα, δαντέλα, εσωτερικά με βαμβακερό ύφασμα και διακοσμημένο με vintage ροζ λουλούδια

€98,00

AMY ΠΡΑΣΙΝΟ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

AMY ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης από βαμβακερό ύφασμα σε χρώμα της μέντας με άνοιγμα σε σχήμα καρδιάς, διακοσμημένο με χειροποίητα λουλούδια και extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€95,00

ARGO ΜΠΕΖ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ARGO ΜΠΕΖ ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα με δέσιμο στο λαιμό από βαμβακερό ύφασμα, με χειροποίητο ροζ λουλούδι, με τούλινο φουρό και 100 % βαμβακερό ύφασμα στο εσωτερικό και συνδυάζεται με extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€95,00

ΑRGO ΡΟΖ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ARGO ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ

Καλοκαιρινό βαπτιστικό φόρεμα με δέσιμο στο λαιμό από βαμβακερό ύφασμα, με χειροποίητο ροζ λουλούδι, με τούλινο φουρό και 100 % βαμβακερό ύφασμα στο εσωτερικό και συνδυάζεται με extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€95,00

ASHLEY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ASHLEY ΦΟΡΕΜΑ

Λινό βαπτιστικό φόρεμα σε αμπίρ γραμμή με κεντημένα πουά σε vintage παστέλ αποχρώσεις και Γαλλικές δαντέλες με ασορτί χειροποίητο καπέλο διακοσμημένο με λουλούδια.

€249,00

SANDRA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

SANDRA ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό ασύμμετρο φόρεμα balloon με ουρά από βαμβακερό τούλι, με κιπούρ δαντέλα, με vintage χειροποίητο ροζ λουλούδι με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€239,00

PENNY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

PENNY ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα της Designer's Cat από κεντημένο τούλι, με Γαλλική τρέσα, Γαλλική δαντέλα με λουλουδένια μοτίβα και διατίθεται με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€164,00

PARIS βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

PARIS ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα της Alexandra Plati, από Γαλλική και κιπούρ δαντέλα στις τιράντες και στη ζώνη, με χειροποίητα λουλούδια και διατίθεται με ασορτί μπαντάνα.

€198,00

MIRTO βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MIRTO ΦΟΡΕΜΑ

Vintage φόρεμα βάπτισης από Venice δαντέλα, με κεντημένο τούλι, με χειροποίητα λουλούδια, εσωτερικά με 100 % ύφασμα από βαμβάκι και ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€248,00

MALENA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MALENA ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα της Designer's Cat με κεντημένο τούλι πουά, με γαλλική δαντέλα και εσωτερικά επενδεδυμένο με 100 % βαμβακερό ύφασμα. Διατίθεται με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€298,00

LUISA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

LUISA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης σε αμπίρ γραμμή με πλεκτό μπούστο, σχέδια στα μανίκια, με κεντημένο τούλι, vintage ροζ χειροποίητα λουλούδια μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€319,00

GABY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

GABY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης Designer's Cat μακρύ από ύφασμα από τούλι με γαλλική τρέσα, με κιπούρ δαντέλα, εσωτερικά με ύφασμα από 100 % βαμβάκι.

€229,00

ELVIRA βαπτιστικό σαλβάρι κορίτσι

ELVIRA ΣΑΛΒΑΡΙ

Βαπτιστικό σαλβάρι με κουκούλα για κορίτσι της Designer's Cat από βαμβάκι και μετάξι, με δαντέλα, τούλι και λουλούδια φτιαγμένα στο χέρι.

€198,00

ELENA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ELENA ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα της Designer's Cat από τούλι, με Αυστριακή δαντέλα, vintage χειροποίητα λουλούδια και εσωτερική επένδυση από 100 % βαμβακερό ύφασμα.

€268,00

DOROTHEE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

DOROTHEE ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα balloon μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά, από τούλι, με δαντέλες, κεντημένες πέρλες, vintage χειροποίητα λουλούδια, με επένδυση από 100 % βαμβακερό ύφασμα.

€315,00

DALIDA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

DALIDA ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα για κορίτσι με πουά τούλι και γαλλική δαντέλα, με χειροποίητα λουλούδια, εσωτερική επένδυση από 100 % βαμβάκι μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€256,00

CELESTINE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CELESTINE ΦΟΡΕΜΑ

Καλοκαιρινό φόρεμα βάπτισης για κορίτσι της Designer's Cat από τούλι, δαντέλα και λουλούδια φτιαγμένα στο χέρι, ασορτί ζώνη και φιόγκος, εσωτερικά με 100 % βαμβάκι μαζί με ασορτί κορδέλα.

€270,00

CAMELIA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CAMELIA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για το καλοκαίρι της Designer's Cat από γαλλική δαντέλα, τούλι, τρέσα στις τιράντες, χειροποίητα λουλούδια και 100 % βαμβάκι στο εσωτερικό του.

€259,00

CALYPSO βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

CALYPSO ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης φουφούλα από ταφτά, κεντημένο τούλι με velour σχέδιο και στολισμένο με δαντέλα Αυστρίας, διατίθεται μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€239,00

ARLETTE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ARLETTE ΦΟΡΕΜΑ

Καλοκαιρινό φόρεμα βάπτισης μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά, Designer's Cat, από τούλι με μοτίβα από λουλούδια και στολισμένο με τρέσα, σε vintage ύφος.

€279,00

ARIEL βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ARIEL ΦΟΡΕΜΑ

Καλοκαιρινό φόρεμα βάπτισης για κορίτσια από μακραμέ δαντέλα, με ζώνη από μεταξωτό ταφτά, vintage ροδοπέταλα και διατίθεται μαζί με μπαντάνα.

€278,00

APOLONIA βαπτιστικό σαλβάρι κορίτσι

APOLONIA ΣΑΛΒΑΡΙ

Καλοκαιρινό σαλβάρι βάπτισης της Designer's Cat από βαμβάκι και μετάξι, με κιπούρ δαντέλα και διατίθεται μαζί με την κορδέλα για τα μαλλιά.

€189,00

ALEXIA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ALEXIA ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό καλοκαιρινό φόρεμα μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά, της Designer's Cat, από γαλλική δαντέλα και πουά τούλι, με χειροποίητα λουλούδια και με επένδυση από 100 % βαμβακερό ύφασμα.

€258,00

ALBERTA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ALBERTA ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό καλοκαιρινό φόρεμα για κορίτσι της Designer's Cat με βαμβακερή κιπούρ δαντέλα με λουλούδια και πέρλες, μαζί με ασορτί κορδέλα.

€186,00

AGNES βαπτιστικό σαλβάρι κορίτσι

AGNES ΣΑΛΒΑΡΙ

Βαπτιστικό καλοκαιρινό σαλβάρι με κουκούλα για κορίτσι της Designer's Cat από κεντημένη δαντέλα.

€174,00

ADRIANA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ADRIANA ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό καλοκαιρινό φόρεμα για κορίτσι της Designer's Cat με μακραμέ δαντέλα και τούλι με ροζ χειροποίητα λουλούδια.

€270,00

NANCY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

NANCY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης με πλάτη, από λινό ύφασμα με κεντημένα πουά σε pastel χρώματα, με ζώνη που καταλήγει σε φιόγκο και διατίθεται μαζί με χειροποίητο καπέλο.

€185,00

SALINA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

SALINA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης από την Alexandra Plati, από κεντημένο τούλι με velour πουά, με κιπούρ δαντέλα, τιράντες από γαλλική τρέσα, σε off white απόχρωση μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€259,00

DIONE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

DIONE ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα υψηλού design της Designer's Cat με ουρά, με βαμβακερό τούλι και δαντέλα, χειροποίητα λουλούδια με πέρλες και ροζ φτερά marabou.

€318,00

CHLOE βαπτιστικό καφτάνι κορίτσι

CHLOE ΚΑΦΤΑΝΙ

Βαπτιστικό vintage καλοκαιρινό φόρεμα τύπου καφτάνι από βαμβάκι και μετάξι, με βαμβακερή δαντέλα, χειροποίητα λουλούδια και μαζί με ασορτί καπέλο.

€256,00

BRIGITTE βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

BRIGITTE ΦΟΥΦΟΥΛΑ

Καλοκαιρινό βαπτιστικό σύνολο φουφούλα μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά,με ανοιχτή πλάτη με βολάν, τρέσα, στολισμένη με χειροποίητα λουλούδια, με εσωτερική επένδυση από 100 % βαμβάκι.

€248,00

CLAIRE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CLAIRE ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα σε άλφα γραμμή από βαμβάκι, λινό και μετάξι, με κιπούρ δαντέλα και πέρλες, και διατίθεται με ασορτί κορδέλα με χειροποίητα λουλούδια.

€168,00

Filter by:

Clear All
Min: €34,00 Max: €375,00
34 375