Καλοκαιρινή Συλλογή

View as Grid List
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

ADRIANA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ADRIANA ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό καλοκαιρινό φόρεμα για κορίτσι της Designer's Cat με μακραμέ δαντέλα και τούλι με ροζ χειροποίητα λουλούδια.

AGNES βαπτιστικό σαλβάρι κορίτσι

AGNES ΣΑΛΒΑΡΙ
Βαπτιστικό καλοκαιρινό σαλβάρι με κουκούλα για κορίτσι της Designer's Cat από κεντημένη δαντέλα.

ALBERTA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ALBERTA ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό καλοκαιρινό φόρεμα για κορίτσι της Designer's Cat με βαμβακερή κιπούρ δαντέλα με λουλούδια και πέρλες, μαζί με ασορτί κορδέλα.

ALEXIA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ALEXIA ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό καλοκαιρινό φόρεμα μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά, της Designer's Cat, από γαλλική δαντέλα και πουά τούλι, με χειροποίητα λουλούδια και με επένδυση από 100 % βαμβακερό ύφασμα.

AMALTHIA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

AMALTHIA ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό φόρεμα με ουρά μαζί με μπαντάνα για τα μαλλιά, της Designer's Cat με δαντέλα, τούλι και εσωτερικά από 100 % βαμβακερό ύφασμα.

AMY ΡΟΖ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

AMY ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ
Καλοκαιρινό βαπτιστικό φόρεμα με άνοιγμα σε σχήμα καρδιάς στην πλάτη, εσωτερικά από 100 % βαμβάκι και με χειροποίητα λουλούδια σε απαλό μπλε και σε ροζ.

APOLONIA βαπτιστικό σαλβάρι κορίτσι

APOLONIA ΣΑΛΒΑΡΙ
Καλοκαιρινό σαλβάρι βάπτισης της Designer's Cat από βαμβάκι και μετάξι, με κιπούρ δαντέλα και διατίθεται μαζί με την κορδέλα για τα μαλλιά.

ARIEL βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ARIEL ΦΟΡΕΜΑ
Καλοκαιρινό φόρεμα βάπτισης για κορίτσια από μακραμέ δαντέλα, με ζώνη από μεταξωτό ταφτά, vintage ροδοπέταλα και διατίθεται μαζί με μπαντάνα.

ARLETTE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ARLETTE ΦΟΡΕΜΑ
Καλοκαιρινό φόρεμα βάπτισης μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά, Designer's Cat, από τούλι με μοτίβα από λουλούδια και στολισμένο με τρέσα, σε vintage ύφος.

ASMA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ASMA ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό φόρεμα Designer's Cat για το καλοκαίρι από τούλι και δαντέλα, με 100 % βαμβάκι στο εσωτερικό του, μαζί με χειροποίητη κορδέλα με πέρλες για τα μαλλιά.

BARDO βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

BARDO ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό φόρεμα Designer's Cat για το καλοκαίρι με ανάγλυφο ύφασμα, δαντέλα, εσωτερικά με βαμβακερό ύφασμα και διακοσμημένο με vintage ροζ λουλούδια

BRIGITTE βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

BRIGITTE ΦΟΥΦΟΥΛΑ
Καλοκαιρινό βαπτιστικό σύνολο φουφούλα μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά,με ανοιχτή πλάτη με βολάν, τρέσα, στολισμένη με χειροποίητα λουλούδια, με εσωτερική επένδυση από 100 % βαμβάκι.

CALYPSO βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

CALYPSO ΦΟΡΕΜΑ
Φόρεμα βάπτισης φουφούλα από ταφτά, κεντημένο τούλι με velour σχέδιο και στολισμένο με δαντέλα Αυστρίας, διατίθεται μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

CAMELIA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CAMELIA ΦΟΡΕΜΑ
Φόρεμα βάπτισης για το καλοκαίρι της Designer's Cat από γαλλική δαντέλα, τούλι, τρέσα στις τιράντες, χειροποίητα λουλούδια και 100 % βαμβάκι στο εσωτερικό του.

CELESTINE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CELESTINE ΦΟΡΕΜΑ
Καλοκαιρινό φόρεμα βάπτισης για κορίτσι της Designer's Cat από τούλι, δαντέλα και λουλούδια φτιαγμένα στο χέρι, ασορτί ζώνη και φιόγκος, εσωτερικά με 100 % βαμβάκι μαζί με ασορτί κορδέλα.

CYNTHIA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CYNTHIA ΦΟΡΕΜΑ
Φόρεμα βάπτισης για κορίτσι της Designer's Cat με δέσιμο στο λαιμό στολισμένα με μοτίβα από κορδόνι και ζώνη που δένει μπροστά σε φιόγκο, μπορεί να συνδυαστεί και με extra κορδέλα για τα μαλλιά.

DALIDA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

DALIDA ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό φόρεμα για κορίτσι με πουά τούλι και γαλλική δαντέλα, με χειροποίητα λουλούδια, εσωτερική επένδυση από 100 % βαμβάκι μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

DIONE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

DIONE ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό φόρεμα υψηλού design της Designer's Cat με ουρά, με βαμβακερό τούλι και δαντέλα, χειροποίητα λουλούδια με πέρλες και ροζ φτερά marabou.

DOROTHEE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

DOROTHEE ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό φόρεμα balloon μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά, από τούλι, με δαντέλες, κεντημένες πέρλες, vintage χειροποίητα λουλούδια, με επένδυση από 100 % βαμβακερό ύφασμα.

ELENA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ELENA ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό φόρεμα της Designer's Cat από τούλι, με Αυστριακή δαντέλα, vintage χειροποίητα λουλούδια και εσωτερική επένδυση από 100 % βαμβακερό ύφασμα.

ELVIRA βαπτιστικό σαλβάρι κορίτσι

ELVIRA ΣΑΛΒΑΡΙ
Βαπτιστικό σαλβάρι με κουκούλα για κορίτσι της Designer's Cat από βαμβάκι και μετάξι, με δαντέλα, τούλι και λουλούδια φτιαγμένα στο χέρι.

FRIDA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

FRIDA ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό αναγεννησιακό φόρεμα της Designer's Cat από δαντέλα και τούλι με αποσπώμενη ουρά, ζώνη με vintage χειροποίητα λουλούδια και εσωτερικά επενδεδυμένο με 100 % βαμβακερό ύφασμα.

GABY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

GABY ΦΟΡΕΜΑ
Φόρεμα βάπτισης Designer's Cat μακρύ από ύφασμα από τούλι με γαλλική τρέσα, με κιπούρ δαντέλα, εσωτερικά με ύφασμα από 100 % βαμβάκι.

GALLENA βαπτιστικό σαλβάρι κορίτσι

GALLENA ΣΑΛΒΑΡΙ
Όμορφο βαπτιστικό σαλβάρι της Designer's Cat με φλοράλ φιόγκο και επενδεδυμένο εσωτερικά με ύφασμα από βαμβάκι. Μπορεί να συνδυαστεί με extra κορδέλα για τα μαλλιά.

LALE βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

LALE ΦΟΥΦΟΥΛΑ
Βαπτιστικό φόρεμα φουφούλα με ουρά της Designer's Cat, δαντέλα με κεντητά μοτίβα πάνω σε τούλι και εσωτερικά επενδυμένο με βαμβακερό ύφασμα, διατίθεται μαζί με την κορδέλα για τα μαλλιά.

LUISA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

LUISA ΦΟΡΕΜΑ
Φόρεμα βάπτισης σε αμπίρ γραμμή με πλεκτό μπούστο, σχέδια στα μανίκια, με κεντημένο τούλι, vintage ροζ χειροποίητα λουλούδια μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

MADLIN ΙΒΟΥΑΡ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MADLIN ΙΒΟΥΑΡ ΦΟΡΕΜΑ
Φόρεμα βάπτισης balloon από λινό, βαμβάκι και μετάξι με δαντελένια τρέσα, με χειροποίητα λουλούδια και διατίθεται με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

MADLIN ΡΟΖ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MADLIN ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ
Φόρεμα βάπτισης balloon από λινό, βαμβάκι και μετάξι με δαντελένια τρέσα, με χειροποίητα λουλούδια και διατίθεται με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά της Designer's Cat.

MALENA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MALENA ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό φόρεμα της Designer's Cat με κεντημένο τούλι πουά, με γαλλική δαντέλα και εσωτερικά επενδεδυμένο με 100 % βαμβακερό ύφασμα. Διατίθεται με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

MARILIA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MARILIA ΦΟΡΕΜΑ
Φόρεμα βάπτισης από την Alexandra Plati, με τούλι και δαντέλα στο μπούστο, χειροποίητα λουλούδια, με εσωτερική επένδυση από βαμβακερό ύφασμα και με ασορτί μπαντάνα.

MEGAN βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

MEGAN ΦΟΥΦΟΥΛΑ
Βαπτιστική βαμβακερή φουφούλα με μοτίβα από κορδόνι και δαντέλα Αυστρίας με εσωτερική επένδυση από βαμβακερό ύφασμα, με extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

MIRTO βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MIRTO ΦΟΡΕΜΑ
Vintage φόρεμα βάπτισης από Venice δαντέλα, με κεντημένο τούλι, με χειροποίητα λουλούδια, εσωτερικά με 100 % ύφασμα από βαμβάκι και ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

NANCY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

NANCY ΦΟΡΕΜΑ
Φόρεμα βάπτισης με πλάτη, από λινό ύφασμα με κεντημένα πουά σε pastel χρώματα, με ζώνη που καταλήγει σε φιόγκο και διατίθεται μαζί με χειροποίητο καπέλο.

PARIS βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

PARIS ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό φόρεμα της Alexandra Plati, από Γαλλική και κιπούρ δαντέλα στις τιράντες και στη ζώνη, με χειροποίητα λουλούδια και διατίθεται με ασορτί μπαντάνα.

PENNY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

PENNY ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό φόρεμα της Designer's Cat από κεντημένο τούλι, με Γαλλική τρέσα, Γαλλική δαντέλα με λουλουδένια μοτίβα και διατίθεται με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

RACKEL βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

RACKEL ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό βαμβακερό φόρεμα τύπου "σφηκοφωλιά" με απλικαρισμένο κορδόνι, μακραμέ δαντέλα Αυστρίας και μπορεί να συνδυαστεί με extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

ROUSTICA βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

ROUSTICA ΦΟΥΦΟΥΛΑ
Φουφούλα βάπτισης με θέμα floral, από βαμβακερή γάζα με τύπωμα από τριαντάφυλλα, επενδεδυμένη με 100 % βαμβακερό ύφασμα και μπορεί να συνδυαστεί με extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

SALINA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

SALINA ΦΟΡΕΜΑ
Φόρεμα βάπτισης από την Alexandra Plati, από κεντημένο τούλι με velour πουά, με κιπούρ δαντέλα, τιράντες από γαλλική τρέσα, σε off white απόχρωση μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

SALVATORA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

SALVATORA ΦΟΡΕΜΑ
Φόρεμα βάπτισης αναγεννησιακό της Alexandra Plati, από μεταξωτό ταφτά, γαλλική δαντέλα, μεταξωτή ζώνη με vintage χειροποίητα λουλούδια με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

SANDRA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

SANDRA ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό ασύμμετρο φόρεμα balloon με ουρά από βαμβακερό τούλι, με κιπούρ δαντέλα, με vintage χειροποίητο ροζ λουλούδι με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

TOYNIK REA βαπτιστική φουφούλα κορίτσι

REA ΦΟΥΦΟΥΛΑ
Βαπτιστικό τούνικ με φουφούλα τούλινη από βαμβακερό ύφασμα με σχέδια, με χειροποίητο ροζ λουλούδι, με μακραμέ δαντέλα και extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

ASHLEY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ASHLEY ΦΟΡΕΜΑ
Λινό βαπτιστικό φόρεμα σε αμπίρ γραμμή με κεντημένα πουά σε vintage παστέλ αποχρώσεις και Γαλλικές δαντέλες με ασορτί χειροποίητο καπέλο διακοσμημένο με λουλούδια.

AMY ΠΡΑΣΙΝΟ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

AMY ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ
Φόρεμα βάπτισης από βαμβακερό ύφασμα σε χρώμα της μέντας με άνοιγμα σε σχήμα καρδιάς, διακοσμημένο με χειροποίητα λουλούδια και extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

ARGO ΜΠΕΖ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ARGO ΜΠΕΖ ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό φόρεμα με δέσιμο στο λαιμό από βαμβακερό ύφασμα, με χειροποίητο ροζ λουλούδι, με τούλινο φουρό και 100 % βαμβακερό ύφασμα στο εσωτερικό και συνδυάζεται με extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

CHLOE βαπτιστικό καφτάνι κορίτσι

CHLOE ΚΑΦΤΑΝΙ
Βαπτιστικό vintage καλοκαιρινό φόρεμα τύπου καφτάνι από βαμβάκι και μετάξι, με βαμβακερή δαντέλα, χειροποίητα λουλούδια και μαζί με ασορτί καπέλο.

CLAIRE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

CLAIRE ΦΟΡΕΜΑ
Βαπτιστικό φόρεμα σε άλφα γραμμή από βαμβάκι, λινό και μετάξι, με κιπούρ δαντέλα και πέρλες, και διατίθεται με ασορτί κορδέλα με χειροποίητα λουλούδια.

LETIZIA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

LETIZIA ΦΟΡΕΜΑ
Καλοκαιρινό ασύμμετρο φόρεμα βάπτισης με ουρά, από τούλι, Γαλλική δαντέλα, με μεταξωτή ζώνη και βέλο με χειροποίητα μεταξωτά λουλούδια και με ασορτί μπολερό.

ΑRGO ΡΟΖ βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ARGO ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ
Καλοκαιρινό βαπτιστικό φόρεμα με δέσιμο στο λαιμό από βαμβακερό ύφασμα, με χειροποίητο ροζ λουλούδι, με τούλινο φουρό και 100 % βαμβακερό ύφασμα στο εσωτερικό και συνδυάζεται με extra ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.