Αναζήτηση
Filters
Close

Με αδιόρατη αίσθηση νοσταλγίας η Vinteli επιθυμεί να σας παρασύρει σ΄ ένα όμορφο ταξίδι μέσα στο χρόνο. Προκαλώντας τον θαυμασμό σας , δημιουργούμε βαπτιστικά με vintage αίσθηση για τις μικρές κυρίες και retro style που χαρίζει ύφος και προσωπικότητα στα αγαπημένα μας κοριτσάκια....

View as
Ταξινόμηση

Vinteli Φόρεμα Βάπτισης 6210

Vinteli 6210

Η απαλή υφή της μουσελίνας σε συνδυασμό με το γεμάτο φτερά κορσάζ, διαφάνεια στους ώμους και σατέν γυαλιστερό ζωνάκι δημιουργούν ένα από τα πιο stylish φορέματα της συλλογής μας! Η πλάτη του φορέματος σχηματίζει V άνοιγμα με διαφάνεια. Το ντεκόρ του φορέματος αποτελείται από χειροποίητα τρίχρωμα λουλούδια, τοποθετημένα στο πίσω μέρος με παραμάνα. Συνοδεύεται από κλειστή ελαστική κορδέλα για τα μαλλιά με το ίδιο ντεκόρ.

€267,00 €240,30

Vinteli Φόρεμα Βάπτισης 6209

Vinteli 6209

Φόρεμα μεσάτο ασύμμετρο με μύτες και εντυπωσιακό κορσάζ με δαντέλα. Το ντεκόρ του φορέματος αποτελείται από χειροποίητα λουλούδια σε απόχρωση σάπιο μήλο και φτερά. Η τούλινη ζώνη δένει στο πίσω μέρος με φιόγκο. Συνοδεύεται από κλειστή ελαστική κορδέλα για τα μαλλιά με το ντεκόρ του φορέματος.

€243,00 €218,70

Vinteli Φόρεμα Βάπτισης 6208

Vinteli 6208

Φόρεμα μεσάτο ασύμμετρο με διαφάνεια στους ώμους και λεπτομέρειες δαντέλας με κεντημένα swarovski. Η πλάτη του φορέματος σχηματίζει V άνοιγμα και η τούλινη ζώνη δένει στο πίσω μέρος με φιόγκο. Η τούλινη φούστα είναι στολισμένη στο πίσω μέρος με δαντέλα βολάν. Συνοδεύεται από μεταλλική τιάρα στολισμένη με τούλι στα τελειώματά της.

€259,00 €233,10

Vinteli Φόρεμα Βάπτισης 6207

Vinteli 6207

Φόρεμα δαντέλα με υπέροχη κίνηση και εντυπωσιακή κλος ασύμμετρη φούστα. Το κορσάζ του φορέματος διακοσμείται περιμετρικά με δαντελένια τρέσα και η πλάτη με κορδόνι χιαστί. Το ντεκόρ του φορέματος αποτελείται από χειροποίητα ροζ λουλούδια και τούλινη ζώνη δένει στο πίσω μέρος με φιόγκο. Συνοδεύεται από κλειστή ελαστική κορδέλα για τα μαλλιά από δαντέλα με το ντεκόρ του φορέματος.

€264,00 €237,60

Vinteli Φόρεμα Βάπτισης 6206

Vinteli 6206

Φόρεμα μεσάτο ασύμμετρο, με δαντέλα στο κορσάζ και στο μπροστινό μέρος της φούστας. Το πίσω μέρος της φούστας στολίζεται με τούλινα βολάν. Μία υπέροχη δαντελένια κυματιστή τρέσα διακοσμεί την πλάτη και τους ώμους. Η ζώνη του φορέματος δένει από τη μέση προς το πίσω μέρος με φιόγκο. Το ντεκόρ του φορέματος αποτελείται από χειροποίητα σατέν λουλούδια, λεπτομέρειες δαντέλας και φτερά. Συνοδεύεται από κλειστή ελαστική κορδέλα για τα μαλλιά με το ίδιο ντεκόρ.

€261,00 €234,90

Vinteli Φόρεμα Βάπτισης 6205/2

Vinteli 6205/2 μπεζ

Ένα φόρεμα με υπέροχη κίνηση, εντυπωσιακή κλος ασύμμετρη φούστα και ενσωματωμένο ζωνάκι με μεταλλική αγγράφα στη μέση. Συνοδεύεται από κλειστή ελαστική κορδέλα για τα μαλλιά με χειροποίητο ντεκόρ λουλούδια.

€269,00 €242,10